Дякую, КЕПDenja писав:topper, не ну брєд полюбому, навіть нехочу продовжувати розмову. А спілкуватися з такими частенько приходиться, по роботі паркуюсь постійно де зручно, незважаючи на всякі "забиті" місця. Трошки розширюй світогляд.

Модератори:Jarevych, Жульєн, Yelik, Dimon, Denja, NIK
Дякую, КЕПDenja писав:topper, не ну брєд полюбому, навіть нехочу продовжувати розмову. А спілкуватися з такими частенько приходиться, по роботі паркуюсь постійно де зручно, незважаючи на всякі "забиті" місця. Трошки розширюй світогляд.
на словах просто )) як попробуєш ото довести в реалі - то закличеш на процес до суду - я подивлюсь )))topper писав:а ти його пошкодив - за це відповідатимеш ти
А куди ти тікаєш, спочатку пошкодь, так як грозивсяvovka писав: на словах просто )) як попробуєш ото довести в реалі - то закличеш на процес до суду - я подивлюсь )))
якщо покажеш папір на право власності\оренди того клаптика землі чи папір про згоду сусідів -жителів на встановлення - ламати не буду , інакше - воно дійсно кусок заліза, що захаращує подвір"я . Крапка!topper писав:якшо хтось встановив блокіратор - значить його можна поламати/розпиляти/пошкодити
Яке "твоє" ? Воно таке саме твоє , як і того , хто зайняв першим - невже не доходить ?topper писав:А якщо хтось лєвий приїхав і зайняв "твоє" останнє вільне місце
саме так , можливо , не на стоянку , а в сусідній двір , під"їзд і т. п. , де буде вільно . Це ненормально ? Треба краще того "зальотного" на галстук взяти і відтягнути ? А буде пригати - в табло дати ? Так правильніше ?topper писав:хвіст під себе і поїхав на стоянку
я грозився тобі пошкодити блокіратор ?topper писав:А куди ти тікаєш, спочатку пошкодь, так як грозився
ладно , піс ! Тролінг защітан ! Хоть і без печенькаtopper писав:Процитую слова з пісні ОЕ: "Я не здамся без бою"
по темі..Denja писав:Флуд припинили! Наступному буде двойна порція.
то признак якоїсь неповноцінності, шолі...Блокіратори на прибудинковій території
Те, що валяється не вулиці - не майно, а сміття. А рочинники... ну-нуtopper писав:vovka, за шкоду майна зможеш попастиКрім того, є розчинники які той клей шо 2 пальця розчиняють...
На ньому написано, що воно твоє? Документально довести можеш, що овно твоє? На всяк випадок нагадую: говоримо про звичайне подвір'я багатоповерхівки, ніяких відомчих територій з режимним доступом де діють правила внутрішнього розпорядкуtopper писав:А якщо хтось лєвий приїхав і зайняв "твоє" останнє вільне місце
А біля Арсену напевно теж маєш "своє" любиме місце ? Може і там блокіратор поставити, біля виходу наприклад... Подвір'я має бути доступним для всіх, а не "моє" і не колишеtopper писав:"твоє" останнє вільне місце
Я не перекидую, там житловий будинок взагалі-то! Чому ж там ніхто не агітую повиламувати ці блокіратори?!snik писав:topper, ти не перекидуй стрєлки шоб хтось десь біля якогось магазину їхав і шось виривав...
мове йде про то шо в подвіпї любої багатоповерхівки нема, МОГО і ТВОГО місця, є загальні місця де може поставити машину хто собі хоче..
Sluva писав:Так треба терміново йти і...
Зараз переглядають цей форум: Немає зареєстрованих користувачів і 2 гостей