Модератори:Jarevych, Жульєн, Yelik, Dimon, Denja, NIK
суд ти не виграєш, бо ти написав "порушив не навмисне", але тим самим підтвердив, що ти порушив.Pasha_rv писав:Чи варто йти до суду?????????
Ну я так і думав!! Дякую!Breaker писав:суд ти не виграєш, бо ти написав "порушив не навмисне", але тим самим підтвердив, що ти порушив.Pasha_rv писав:Чи варто йти до суду?????????
Якби ти написав, що пішохода не було і нічого не порушував, тоді б виграв палюбому. Але пішоходів треба поважати, тимбільше на переходах!
Продовження історії.Igor_Lviv писав:1. Скарга призупиняє Постанову. Поки не отримуєш офіційної відповіді - можна не платити. Але, якщо відповіді нема місяць і 1 тиждень - повторно пишеш скаргу на те, що не відповіли на попередній лист. Можна, в т.ч. і в Прокуратуру.Terry писав:Хелп.
1.Скарга призупиняє постанову? Тобто якщо не буде відповіді до дати необхідної сплати штрафу - -платити?
2.Постанова починає діяти через 15 днів від дати складання чи від кінцевої дати оскарження?(10+15)?
Дякую.
2. Постанова починає діяти з моменту її складання.
Я оскаржив постанову в ДАІ, але відповідь мені не прислали (вірніше, кажуть що надіслали). Вже пройшов термін більше 3 міс. від дати постанови(яка є призупиненю моєю скаргою).vannnja писав:Terry, Привіт! Ти про яку відповідь говориш? Ти маєш на руках постанову і хочеш її оскаржити, чи ти вже її оскаржив і хочеш відіслати в ДАІ рішення ?
а чого ти не оскаржував через суд, іди тоді на почту нехай піднімають всі документи і дивляться , якщо там немає вписано що вони(ДАІ) на твою адрессу щось присилали, то вимагай від них(ДАІ) ще одного листаTerry писав:Я оскаржив постанову в ДАІ
Тобі лист прийде поштою, на ньому штамп буде з датою... Якщо лист буде відправлено пізніше ніж виходить 10-и денний термін - пишеш "клопотання" (не знаю як правильно) про подовження/відновлення терміну оскарження постанови.McLaren_90 писав:Добрий день.Допоможіть будь ласка.
11,12,2010 мене зупинив даішник і виписав протокол, але я копію не взяв і нічо не підписував. А зараз хочу подати до суду.Я пішов в ДАІ щоб мені дали протокол там сказали що протокол і штраф прийде через 12-15 днів. Але ж оскаржити в суді вроді можна протягом 10 днів з моменту складання протоколу ??? Як мені подати до суду без протоколу , і чи можна подати до суду після 15 чи 20 днів тоді коли мені вже видадуть протокол в ДАІ, чи це вже буде запізно??
Лист повинні вручити мені особисто в руки і не обовязково іти в ДАІ забирати той штраф??VoФФka писав:Тобі лист прийде поштою, на ньому штамп буде з датою... Якщо лист буде відправлено пізніше ніж виходить 10-и денний термін - пишеш "клопотання" (не знаю як правильно) про подовження/відновлення терміну оскарження постанови.
Slim_1 писав:McLaren_90, ти взагалі нікуда не йди, чекай на почту, тобі додому прийде , де ти прописаний повідомлення що тобі прийшов рекомендований лист, тоді підеш на почту і забереш його, аж тоді пишеш заяву(скаргу) на ДАІ про написання протоколу і прикріплюєш заяву про відстрочку в зв'язку з тим що на руки тобі нічого не давали і про протокол ти взагалі нічого не знав, до тих пір поки не прислали тобі почтою!!!!
Зараз переглядають цей форум: Google [Bot] і 4 гостей