Модератори:Jarevych, Жульєн, Yelik, Dimon, Denja, NIK
Діяльність ДАІ. Спілкування і дії. Обговорення.
-
- Ім'я:Юра
- Стать:чоловік
- Дякував (ла): 0
- Подякували: 0
- Контактна інформація:
Vexler, за фен само собою)))
- LEgEnDA
- Тюнінг клуб
- Ім'я:Саня
- Контактна інформація:
Re: Діяльність ДАІ. Спілкування і дії. Обговорення.
в мене машин також страхована - 1700 грн в рік. Тато побив поріг - 1100 грн дали на ремонт. 

- Igor_Lviv
- Ім'я:Igor
Хіба якийсь свіжак. :) Тижні зо два тому, коли по ТВ роздавали ДАІшникам нові машини, Труками тощо - на Львів попало пару слабоньких машин і жодного Трукаму.Sluva писав:Незнаю-незнаюIgor_Lviv писав:Нема Трукамів у Львові....сам офігів і тому навіть 2-а рази проїхався біля них :) виглядає він на 90% отак як на відео на 2хв:
http://www.youtube.com/watch?v=hLetbqiCT-c
,привернуло увагу власне те що приборчик з "прикладом",тому пішов на 2-й круг ,щоб роздивитись його
Може тепер додали!

1111 - відмінено рік чи два тому!Lui писав:постанова МВС №1111 від 26.10.2006р

- CAT
- Ім'я:Данило
- Контактна інформація:
вже і по телефону довіри розводять(((Igor_Lviv писав:1111 - відмінено рік чи два тому! Розвели тебе!
Volkswagen - Das Auto
Honda - Das Телевізор
Honda - Das Телевізор
- igorok
- Ім'я:Ігор
- Дякував (ла): 5 рази
- Подякували: 3 рази
- Контактна інформація:
цо за страхова?які умови?LEgEnDA писав:в мене машин також страхована - 1700 грн в рік
Чув по радіо, що на днях відмінили якихось 2 накази: здається 111 і ше якийсь, шо гайцям можна ховатись при патрулюванні і мати при собі більше 100 грн.
МВД отменило распоряжение о проведении автофиксации нарушений ПДДigorok писав:цо за страхова?які умови?LEgEnDA писав:в мене машин також страхована - 1700 грн в рік
Чув по радіо, що на днях відмінили якихось 2 накази: здається 111 і ше якийсь, шо гайцям можна ховатись при патрулюванні і мати при собі більше 100 грн.
РБК-Украина, 26.11.2010, Киев, 12:24
МВД отменило распоряжение о проведении автофиксации нарушений правил дорожного движения (ПДД). Об этом РБК-Украина сообщили в пресс-службе департамента ГАИ МВД Украины.
Как сообщили в пресс-службе, речь идет о распоряжении № 466 "Об организации работы подразделений ГАИ по профилактике правонарушений с применением средств фото-и киносъемки, видеозаписи", которое позволяло составлять протоколы о нарушении ПДД водителем только на основании технической фиксации нарушения и без участия водителя и инспектора ГАИ.
Также в пресс-службе добавили, что практика таких штрафов (по результатам автофиксации) не используется уже около года, но было ликвидировано ее обоснование в результате отмены соответствующего распоряжения.
http://www.rbc.ua/rus/newsline/show/mvd ... 2010122400
- LEgEnDA
- Тюнінг клуб
- Ім'я:Саня
- Контактна інформація:
Універсальна. Правда застрахована на 32 000 , просто машина в заставному дороворі, тому має бути застрахована. Умов вже не памятаюigorok писав:цо за страхова?які умови?
- Vexler
- Ім'я:Віктор
- Номер:металевий
- Дякував (ла): 1 раз
- Подякували: 8 рази
- Контактна інформація:
Підтримую і ще раз хотів би відмітити, що обираючи СК по автоцивілці теж треба обирати солідну компанію, і не бігти за супер знижками і халявами за півціни, бо страхуючись в таких шарашкінах канторах, Ви робите "ведмежу" послугу людині, яка буде "отримувати" від неї гроші. А потім не факт, а що й на Вас в суд подаватиме. Потрібно мати якусь моральну відповідальність за собою, бо по ОСЦПВ далеко не всі СК платять. Дуже прошу людей звернути на це увагу!На рахунок "мало хвилює" - не правильно. Є СК, які не спішать виплачувати КАСКО. Наприклад, Альфа Гарант виплатили мені після кількох скарг та війни лише 80% суми боргу. І це ще добре. Бо є такі, що не виплачують взагалі. Воювати з ними важко. Тут лоханутись можна коли шукаєш найдешевший варіант нічого не знаючи про СК.
З цивілками справа простіша. Тарифи у всіх однакові, сума, відносно мала. Тому, вибір "дешевої" СК - взагалі значення не має. Тут треба дивитись лише на надійність компанії. Знаю, що справи нормально ідуть у Української Страхової Групи, Брокбізнесу, Граве.
Звісно, якщо застрахуватись десь на трасі, в продуктовому магазині чи заправці у невідомої компанії яка "20 років на ринку і сьогодні у директора день народження, тому саме Вам і саме сьогодні - неймовірна акція" - треба чітко сказати собі, що ти сам лох.
Правда і в цьому випадку Ви залишаєтесь захищеним МТСБУ.
Просто попадетесь (не дай Бог) Ви на такого водія, в якого поліс в Інвестсервісі (приміром) і будете на битій машині їздити дуже довго. І будьте впевнені, що Вам не пощастить на такого водія, якщо більшість будуть купляти поліси де попало.
Надійне страхування (097) 223-88-69 Віктор
-
- Дякував (ла): 4 рази
- Подякували: 3 рази
- Vusiko
- Ім'я:Олексій
- Дякував (ла): 3 рази
- Подякували: 2 рази
Igor_Lviv, я вже застрахований, тепер можете їздити спокійно :)
- Igor_Lviv
Ура!!! Іду прогрівати авто!Vusiko писав:Igor_Lviv, я вже застрахований, тепер можете їздити спокійно :)

- Vusiko
- Ім'я:Олексій
- Дякував (ла): 3 рази
- Подякували: 2 рази
Igor_Lviv писав:Ура!!! Іду прогрівати авто!

- CAT
- Контактна інформація:
повертався з бульвінкля і така історія в мене сталась:
в Лоєвій мене дайці зупинили за перевищення, мені тичили фен і казали шо то моя швидкість, але я їм не вірив хоча документи дав.. вони злились і почали тичити якісь новий прибор (зі слів дайця він називається "Драгер"!!!) і казати шоб я туда дув... ну я спочатку стрьомився - воно шось непанятне (на пульт до тєліка подібне), але потім думаю, та шо, я не пив, можна дути... почав дути воно шось пікало і зеленим показувало, але потім даєць сказав "ой блін, батерейки сіли..." і віддав доки...
от тепер два питання до тих хто дійсно знає і може якось документально підтвердити свою позицію:
1) вони взяли в мене доки до себе в машину, але 3 рази казали мені шоб я ішов до них для складання протоколу і шо якшо я не піду то впаяють мені найбільший штраф 340 грн... я морозився виходити з машини бо не зобовязаний це робити.. в результаті хвилин через 7 він віддав мені доки (зі словами "мінімальний штраф 255грн"), але ніякого протоколу ні постанови не показував і не пропонував читати чи підписувати.... звідки мені знати тепер чи вони шось склали чи ні?
2) шо таке "Драгер" і яка процедура перевірки ним водія на стан спяніння? він може просто в вікно машини тобі його сунути шо ти дихнув??
дякую!
в Лоєвій мене дайці зупинили за перевищення, мені тичили фен і казали шо то моя швидкість, але я їм не вірив хоча документи дав.. вони злились і почали тичити якісь новий прибор (зі слів дайця він називається "Драгер"!!!) і казати шоб я туда дув... ну я спочатку стрьомився - воно шось непанятне (на пульт до тєліка подібне), але потім думаю, та шо, я не пив, можна дути... почав дути воно шось пікало і зеленим показувало, але потім даєць сказав "ой блін, батерейки сіли..." і віддав доки...
от тепер два питання до тих хто дійсно знає і може якось документально підтвердити свою позицію:
1) вони взяли в мене доки до себе в машину, але 3 рази казали мені шоб я ішов до них для складання протоколу і шо якшо я не піду то впаяють мені найбільший штраф 340 грн... я морозився виходити з машини бо не зобовязаний це робити.. в результаті хвилин через 7 він віддав мені доки (зі словами "мінімальний штраф 255грн"), але ніякого протоколу ні постанови не показував і не пропонував читати чи підписувати.... звідки мені знати тепер чи вони шось склали чи ні?
2) шо таке "Драгер" і яка процедура перевірки ним водія на стан спяніння? він може просто в вікно машини тобі його сунути шо ти дихнув??
дякую!
Volkswagen - Das Auto
Honda - Das Телевізор
Honda - Das Телевізор
- Igor_Lviv
CAT, швидше за все - чекай Протоколу і бігом в суд.
- CAT
- Контактна інформація:
в суд оскаржувати? находився я вже туди минулого разу, 255 грн то менше ніж вартість того часу який я потратив на походи в суд...Igor_Lviv писав:чекай Протоколу і бігом в суд.
якшо прийде постанова то заплачу штраф тай все...
просто цікаво наскільки правомірно то шо вони склали протокол і не запропонували мені з ним ознайомитись і підписати...
Volkswagen - Das Auto
Honda - Das Телевізор
Honda - Das Телевізор
- Igor_Lviv
CAT, дивне питання. Абсолютно неправомірно.
В такому випадку, просто вози з собою 100грн. і давай ДАІшникам коли зупиняють.
В такому випадку, просто вози з собою 100грн. і давай ДАІшникам коли зупиняють.
- Mc
так напиши позовну заяву з детальним описом ситуації (плюс трохи художньо прикрась і "сгусти краски") і діями ментів - може навіть і до суду не дійде - мені в результаті прийшло з обласного ДАЇ що справу закривають і суд відповідно вже неактуальний.CAT писав:255 грн то менше ніж вартість того часу який я потратив на походи в суд...
biketravel.wordpress.com
- CAT
- Контактна інформація:
Igor_Lviv, ну я не прихильник давання дайцям на лапу, вчора міг легко це в принципі і сьогодні вже забути бо знаю нашо вони мене кликали в машину і бачив як водій хамера якого зупинили зразу після мене давав дайцю гроші, але той не брав бо бачив шо ми дивимся, але вони відійшли і через 1хв хаммер вже поїхав...
просто минулого разу як я подав в суд на відверту маячню з візиром, я ходив в суд 11 разів, виграв справу, і в результаті в даі штраф не зняли з мене незважаючи на рішення суду... бо просто їм це все пофіг.
мене це дуже і дуже харить, але якшо з цим боротись то треба тоді кидати роботу і займатись боротьбою з беззаконням в даі
якшо прийде штраф то заплачу ті 255 грн, може хоч копійка з них попаде кудась на користь людей яким вона потрібна, а не 100 грн дайцю недоумку...
просто хочу шоб як штрафують то робили це правомірно, а не як їм хочеться, тому і питав чи вони мали право так зробити як зробили, і хотів би знати що їм говорити коли вони таке творять не просто "ви не маєте права" а "згідно того і того, ви маєте ознайомити мене з тим і тим і т.п."
просто минулого разу як я подав в суд на відверту маячню з візиром, я ходив в суд 11 разів, виграв справу, і в результаті в даі штраф не зняли з мене незважаючи на рішення суду... бо просто їм це все пофіг.
мене це дуже і дуже харить, але якшо з цим боротись то треба тоді кидати роботу і займатись боротьбою з беззаконням в даі
якшо прийде штраф то заплачу ті 255 грн, може хоч копійка з них попаде кудась на користь людей яким вона потрібна, а не 100 грн дайцю недоумку...
просто хочу шоб як штрафують то робили це правомірно, а не як їм хочеться, тому і питав чи вони мали право так зробити як зробили, і хотів би знати що їм говорити коли вони таке творять не просто "ви не маєте права" а "згідно того і того, ви маєте ознайомити мене з тим і тим і т.п."
Volkswagen - Das Auto
Honda - Das Телевізор
Honda - Das Телевізор
- Breaker
перечитай повністю цю тему і знатимеш, а інакше платити.CAT писав:тому і питав чи вони мали право так зробити як зробили, і хотів би знати що їм говорити коли вони таке творять
Або дивись хоча б фільм "100аргументів проти даі"
- hrdrive
- Контактна інформація:
CAT, мене в самому Яремче зупинили другий раз з такою фігньою, як ти кажеш, пульт
...навіть документів не просив, тільки попросив дихнути, і відпустив 

INTE®©ULLE®™
Хто зараз онлайн
Зараз переглядають цей форум: Немає зареєстрованих користувачів і 2 гостей