Поки що бабою базарною виглядаєш ти!Sally писав: тримай
Жодного толкового слова по сабжу не написала, а туди ж - у знавці!

Сумніваєшся в правильності своїх дій на дорозі - вчи матчастину, а не базікай і ярлики розвішуй...
Модератори:Jarevych, Жульєн, Yelik, Dimon, Denja, NIK
Поки що бабою базарною виглядаєш ти!Sally писав: тримай
Sally писав: may, аварію ти бажай сам собі! тримай язика за зубами і менше балакай, а то як баба базарна чесне слово
Я писав вже - бляхи бракує!MAECTP0 писав: немає тих знаків.
Ото ж бо!!!MAECTP0 писав: на перетині Пулюя з тою паралельною "кишкою" стоїть знак дати дорогу
значить по кільцю поправки не треба ьо все вирішується знакамиmay писав: Я писав вже - бляхи бракує!
й процмтуєш пункт пдр?may писав: Це виїзд з житлової зони на МАГІСТРАЛЬ!
і тому на пулюя поставили дати дорогу бо наукова головна?!may писав: MAECTP0 написав:
на перетині Пулюя з тою паралельною "кишкою" стоїть знак дати дорогу
Ото ж бо!!!
Тут Наукова головна
may писав: Іще існує така штука як "поняття" чи "звичай" чи "соціальна домовленість".
Чим, часто, закривається недолугість дорожників...
Так живемо. Така країна...
іSally писав: may, ти ще напевно не зрозумів, що твоя думка тут єдина, всі інші думають інакше!
Не все вирішується знаками, а все вже є в нормативці. :)MAECTP0 писав: значить по кільцю поправки не треба ьо все вирішується знаками
я вже визначення з Закону навів...MAECTP0 писав: й процмтуєш пункт пдр?
Абсолютно точно!MAECTP0 писав: і тому на пулюя поставили дати дорогу бо наукова головна?!
Фішка в тому, що знак стоїть не на перехресті, а на злитті двох ПЧ Наукової!фішка того "перехрестя" в тому що там є знак дати дорогу й виїзд на дорогу з одностороннім рухом - наукову.
Все елементарно! Якщо не в стані зрозуміти норму, користуйся поняттями та звичаями.MAECTP0 писав: коли тобі не вигідно то це не норма. а коли вигідно то так живем.
зуб даєш ?Sally писав: Liuskywalker, у тебе спаму вдвічі більше
еххх, ну навіщо ? Не міг ще пару сторінок "подискутувати"?may писав: що знак стоїть не на перехресті, а на злитті двох ПЧ Наукової!
:)Sally писав: ти задумайся, може ти неправий?
та нє - вистачить...Liuskywalker писав: Не міг ще пару сторінок "подискутувати"?
вибач. паралельно кіно дивився.may писав: я вже визначення з Закону навів...
може я сліпий чи неуважний але такого не бачивжитлова зона - дворові території, а також частини населених
пунктів, позначені дорожнім знаком 5.31
ну хз. з тим знаком й так ясно. миж говорим про перетин з кишкою а не науковою.may писав: Фішка в тому, що знак стоїть не на перехресті, а на злитті двох ПЧ Наукової!
пля , та це і є НауковаMAECTP0 писав: про перетин з кишкою а не науковою.
+1.may писав: На добранічь!
ніякий зуб я тобі не дам, але по зубах тобі дати можу, якщо дуже попросишLiuskywalker писав: зуб даєш ?
Зараз переглядають цей форум: Немає зареєстрованих користувачів і 7 гостей