Модератори:Jarevych, Жульєн, Yelik, Dimon, Denja, NIK
ПДР або хто сумнівається в правильності своїх дій на дорозі.
-
- Ім'я:Андрій
- Стать:чоловік
- Номер:-------
- Дякував (ла): 30 рази
- Подякували: 43 рази
- Контактна інформація:
Тобто кінцева відповідь 100%, що ті хто повертають з винник наліво на Пасічну, мають пропустити тих, хто їде з личаківської і повертає на Пасічну направо?
- may
- Ім'я:Ihor
- Номер:7044
- Дякував (ла): 1 раз
- Подякували: 4 рази
Re: ПДР або хто сумнівається в правильності своїх дій на дор
І межі цих ДВОХ перехресть зможеш показати?Yuzer писав: Це получається вже зовсім інше перехрестя рівнозначних доріг, до якого той світлофор не має відношення.
Незнання законів не звільняє від відповідальності!
Знання, як правило, - так!
- may
А вони теж не зобов’язані вичисляти є у зустрічних світлофор, чи немає.Sluva писав: Ти ж не зобовязаний знати чи вичисляти що там їм показує їх світлофор?
Їдуть на дозволений сигнал.
Просто в нормативах не передбачено регульовано-нерегульоване перехрестя...
- Sluva
- Ім'я:Славік
- Дякував (ла): 14 рази
- Подякували: 28 рази
Правильно,вони повертають на свій сигнал на ліво,проїжджають перехрестя і отримують з правої сторони потік рух якого не обмежений світлофором.З Личаківської вони на свій дозволений сигнал повернули?повернули,на Пасічну вїхали?вїхали, то чому вони б не мали пропустити тих хто повертає з права?may писав: А вони теж не зобов’язані вичисляти є у зустрічних світлофор, чи немає.
Їдуть на дозволений сигнал.
Р.С як на мене там все легко вирішується знаком "уступити дорогу" на тому правому повороті
"Живіть так, щоб було з чого поржати" (с) Кузьма
- topper
- Ім'я:Остап
- Номер:0000
- Дякував (ла): 175 рази
- Подякували: 20 рази
Sluva, або відкритого уроку з ПДР працівниками даі

Жінка – як даішник: настрій зіпсує, гроші забере, і ще винним будеш 

- may
Неа! все відбувається на перехресті!Sluva писав: на Пасічну вїхали?
цікаво схему ОДР подивитись. Сателіт і панорами старі, до реконструкції.
- Sluva
- Ім'я:Славік
- Дякував (ла): 14 рази
- Подякували: 28 рази
десь на роботі фотку маю,завтра пошукаюmay писав: Неа! все відбувається на перехресті!
"Живіть так, щоб було з чого поржати" (с) Кузьма
- ugine31
- Ім'я:Євген
- Дякував (ла): 0
- Подякували: 0
- Контактна інформація:
є питання
http://goo.gl/maps/rg7Dc
отут на фото встановлені юніпаркери. то колись.
зараз там стоять менші жовті і можливо не закріплені. не смикав, але так мені здалось.
також ті олені виносять ще на проїзджу частину дерев'яні штуки у формі стремянки, які скріплені між собою металевим тросом.
перед тим всім нема ніяких знаків парковки і тд.
сьогодні їхав у політехнічний і не було де припаркуватись, терпець урвався, підійшов і забрав ті дерев'яні штуки нафік з дороги і поставив машину. вийшов олень і почав розказувати шо то його власність і він за ті місця платить податок, шо в нього є якісь документи і тд. на що я сказав шо мене то не цікавить, мене цікавлять тільки ПДР, а саме пункт 15.15, і якщо він має бажання, то може викликати ДАЇ. "воно" пішло назад до хати, а я по справам.
навіть якщо "воно" має якісь папери, то певно парковка має бути обізначена згідно вимог ДСТУ?
питання чи я таки був правий і якщо так, то як можна припинити той "бєспрєдєл"? подати якусь скаргу чи запит у ДАЇ чи як?
п.с. я б там кожен день машину ставив, але боюсь, шо на слідуючий раз машинка може бути подряпана або зі спущеними колесами, бо "воно" свято вірить, шо все робить правильно.
http://goo.gl/maps/rg7Dc
отут на фото встановлені юніпаркери. то колись.
зараз там стоять менші жовті і можливо не закріплені. не смикав, але так мені здалось.
також ті олені виносять ще на проїзджу частину дерев'яні штуки у формі стремянки, які скріплені між собою металевим тросом.
перед тим всім нема ніяких знаків парковки і тд.
сьогодні їхав у політехнічний і не було де припаркуватись, терпець урвався, підійшов і забрав ті дерев'яні штуки нафік з дороги і поставив машину. вийшов олень і почав розказувати шо то його власність і він за ті місця платить податок, шо в нього є якісь документи і тд. на що я сказав шо мене то не цікавить, мене цікавлять тільки ПДР, а саме пункт 15.15, і якщо він має бажання, то може викликати ДАЇ. "воно" пішло назад до хати, а я по справам.
навіть якщо "воно" має якісь папери, то певно парковка має бути обізначена згідно вимог ДСТУ?
питання чи я таки був правий і якщо так, то як можна припинити той "бєспрєдєл"? подати якусь скаргу чи запит у ДАЇ чи як?
п.с. я б там кожен день машину ставив, але боюсь, шо на слідуючий раз машинка може бути подряпана або зі спущеними колесами, бо "воно" свято вірить, шо все робить правильно.
-
- Ім'я:Igor
ось основний аргумент.ugine31 писав: парковка має бути обізначена згідно вимог ДСТУ
я не знаю як саме і де Ти там паркувався, але на тротуарі там де у гуглі блокиратори не можна паркуватись взагалі і нікому, ширина тротуару не дозволяє це по ПДР.
якщо вони ставлять на дорогу щось, то треба було спитатись того дядька імя з якої квартири, і визвати ДПС, вони б мали скласти відповідни акт.. це якщо Ти хчоеш цим займатись. у нових ПДР про це сказано(про загородження незаконне дороги).
якби у нього були документи, то він б тебе заклював, а так підгнув хвіст і пішов.
- ugine31
- Контактна інформація:
на тротуар не заїзжав. просто прибрав ті штуки і став параллельно тротуару, біля юніпаркерівibit писав: я не знаю як саме і де Ти там паркувався, але на тротуарі там де у гуглі блокиратори не можна паркуватись взагалі і нікому, ширина тротуару не дозволяє це по ПДР.
та я шось втикнув, він собі втік, то й я пішов по справам... але, якщо то можна припинити, то чому б ні?ibit писав: якщо вони ставлять на дорогу щось, то треба було спитатись того дядька імя з якої квартири, і визвати ДПС, вони б мали скласти відповідни акт.. це якщо Ти хчоеш цим займатись. у нових ПДР про це сказано(про загородження незаконне дороги).
просто там завжди мало місця біля політеху і мене бісить, шо якийсь олень перекриває проїзджу частину, на якій можна нормально поставити машину.
хоча, якби я був впевнений шо він моїй машині нічого не зробить за моєї відустонсті, то лишив би як є і мав зарезервоване місце собі

Востаннє редагувалось Пон, 20 травня 2013, 16:38 користувачем ugine31, всього редагувалось 1 раз.
-
- Дякував (ла): 4 рази
- Подякували: 3 рази
Вот и у меня вопрос возник. Ехал я сегодня из Стрыя. Метров за 300-400 до въезда в Солонку как раз перед заправкой (кажется) WOG справа, там где еще дорога идет две полосы в одну сторону (а встречные полосы за лесом), оказался пост ГАИ.
Как показал Визир, ехал я 124 км/ч, пребывая в полной уверенности, что этот фрагмент вполне себе является "автомобильной дорогой с отдельными проезжими частями, которые разделены между собой разделительной полосой", и расчитывая, что там можно ехать 110+20.
Немного пообсуждали правила с ГАИшником, он ушел писать протокол, но потом передумал, вернулся, напомнил, что там ехать можно 90, максимум 110, и отдал документы, пообещав уже точно оштрафовать в следующий раз. Я его поблагодарил за напоминание, на чем и разъехались.
Но тем не менее вопрос остался. Сколько там можно ехать и почему? Логика ГАИшника была такая, что разделительная полоса - это либо разметка, либо газон с отбойниками, но не лес и не населенный пункт (как оказалось перед заправкой там за деревьями реально какие-то огороды). Я спрашивал: почему "конструктивно выделенный элемент" может быть газоном, но не может быть лесом? :) За ответом на этот вопрос он меня отправлял в суд :)
Т.е. там реально 90+20?
Как показал Визир, ехал я 124 км/ч, пребывая в полной уверенности, что этот фрагмент вполне себе является "автомобильной дорогой с отдельными проезжими частями, которые разделены между собой разделительной полосой", и расчитывая, что там можно ехать 110+20.
Немного пообсуждали правила с ГАИшником, он ушел писать протокол, но потом передумал, вернулся, напомнил, что там ехать можно 90, максимум 110, и отдал документы, пообещав уже точно оштрафовать в следующий раз. Я его поблагодарил за напоминание, на чем и разъехались.
Но тем не менее вопрос остался. Сколько там можно ехать и почему? Логика ГАИшника была такая, что разделительная полоса - это либо разметка, либо газон с отбойниками, но не лес и не населенный пункт (как оказалось перед заправкой там за деревьями реально какие-то огороды). Я спрашивал: почему "конструктивно выделенный элемент" может быть газоном, но не может быть лесом? :) За ответом на этот вопрос он меня отправлял в суд :)
Т.е. там реально 90+20?
- ugine31
- Контактна інформація:
не уверен на 100%, но думаю, что они там на лоха стоят. тобишь, ты ехал по правилам и там действительно 110+20. ИМХОazakharchuk писав: Т.е. там реально 90+20?
- Yuzer
- Ім'я:Yuzer
- Подякували: 1 раз
Дані інспектора записав? Я би радив написати запит в ДАІ, чи був на тебе цього дня складений протокол. Інакше можеш отримати через 1-2 місяці "сюрприз" у вигляді повідомлення з виконавчої служби про сплату подвоєного штрафу...azakharchuk писав: он ушел писать протокол, но потом передумал, вернулся, напомнил, что там ехать можно 90, максимум 110, и отдал документы
Рецепт борщу по-чоловічому: Береш 55кг жінки і ставиш біля плити на 40хв до повної готовності борщу
- ugine31
- Контактна інформація:
а сенс? то він просто западло зробить. а так він грошиків у кишеню хотів. + протокол не підписаний водієм. хіба потім липу зроблять з свідками про відмову підписати. але знов ж таки який сенс?Yuzer писав: Я би радив написати запит в ДАІ, чи був на тебе цього дня складений протокол. Інакше можеш отримати через 1-2 місяці "сюрприз" у вигляді повідомлення з виконавчої служби про сплату подвоєного штрафу...
- Yuzer
- Ім'я:Yuzer
- Подякували: 1 раз
Саме це я і мав на увазі. Сенс в тому, що план по протоколах ніхто не відміняв... Хабарі хабарями, але і певну кількість протоколів треба здатиugine31 писав: хіба потім липу зроблять з свідками про відмову підписати
Рецепт борщу по-чоловічому: Береш 55кг жінки і ставиш біля плити на 40хв до повної готовності борщу
- ugine31
- Контактна інформація:
та, можливо.Yuzer писав:Саме це я і мав на увазі. Сенс в тому, що план по протоколах ніхто не відміняв... Хабарі хабарями, але і певну кількість протоколів треба здатиugine31 писав: хіба потім липу зроблять з свідками про відмову підписати
краще перестрахуватись і перевірити.
автору питання-не давайте їм у руки документи та хай пишуть протокол при вас. нашо вам псувати собі нерви потім і думати написав він шось чи ні...
-
- Ім'я:Igor
сенс завжди є... родичам роки 4 тому так пришло... сказали їдь усе гуд... ми типу погодились що Ти правий.. а потім через більше ніж рік пришов подвійний штраф... і свідки нашилсь що ен захтів підписати.... вони і заплатили бо не розумілись що із цим робити... там нарахували 5ххгрн... нізащо.... нечисть і паразити Україського народу.ugine31 писав: хіба потім липу зроблять з свідками про відмову підписати. але знов ж таки який сенс?
- Thug
azakharchuk, він бабла хотів.
Про газон у правилах ні слова
Про газон у правилах ні слова

на автомобільній дорозі з окремими проїзними частинами, що відокремлені одна від одної розділювальною смугою — не більше 110 км/год.;
Розділювальна смуга — виділений конструктивно або за допомогою суцільних ліній дорожньої розмітки 1.1 і 1.2 елемент автомобільної дороги, який розділяє суміжні проїзні частини. Розділювальна смуга не призначена для руху або стоянки транспортних засобів. За наявності на розділювальній смузі тротуару по ньому дозволяється рух пішоходів.
-
Я на самом деле стоял рядом с ихне машиной, втыкал как второй работает с Визиром. Как по мне, он больше для виду сел в машину, но, видя, что я "на контакт" не иду, видать решил, что по жаре ему протокол ему писать лень. Хотя, провериться тоже можно.Yuzer писав: Дані інспектора записав? Я би радив написати запит в ДАІ, чи був на тебе цього дня складений протокол. Інакше можеш отримати через 1-2 місяці "сюрприз" у вигляді повідомлення з виконавчої служби про сплату подвоєного штрафу...
Но, давайте вернемся к основному вопросу.
-
Я знаю. Он мне просто книжку ПДД показывал с картинками (еще хвастался "З гарними малюнками! Як в школі!" кстати прикольная, я себе тоже такую хочу), там к этой статье, две картинки:Thug писав: Про газон у правилах ні слова![]()
- одна с двойной сплошной
- вторая с зеленой полоской между двумя проезжими частями.
Я вот и спросил:
- А что это там такое зеленое?
- Газон.
- А почему не лес? :)
Хто зараз онлайн
Зараз переглядають цей форум: Немає зареєстрованих користувачів і 7 гостей