Чувак уловл.єш різницю-місто і траса?Morozov писав: Ось це відео треба взяти як навчальний матеріал:
Як у місті зажати порушкика до бардюрів то він і по тротуарах поїде.На трасі нема куди тікати
Модератори:Jarevych, Жульєн, Yelik, Dimon, Denja, NIK
Чувак уловл.єш різницю-місто і траса?Morozov писав: Ось це відео треба взяти як навчальний матеріал:
Правтльно, більше того вона тривала 40 хвилин. Як так, що керівник каже одне а рядові роблять інше ?Bohdan писав: Так на тому відео погоня, вона ж небезпечна для оточуючих!
я звик оперувати доконаними фактами , бо з такими підходами ,як ти пишеш я буду боятися з роботи чи з дому вийти - балкон впаде , вітер дріт обірве з 500кВ і я згорю ,не встигнувши роздуплитись , що за ..уйня ... і т.п .Morozov писав: Ти з дуба впав ? Спаряд, пішоходи і тд тут до того, що частина народу підтримує такі дії надалі, а отже завтра копи мужть це повторити, що може якраз прихзвести до труп - снаряд - повна зупинка школярів...
Morozov писав: це головний висновок який мали б зробити з цієї історії. Але наші умніки хочуть стрілянини на вулиці а не профеііоналізму від поліції.
Покажи хто з форумчан написав таке ?Liuskywalker писав: цікаво, чому ти думаєш , що висновки не зроблені (ну або такий процес триває ) ? І які умніки хочуть стрілянини ?
Хороша традиція, думати після, а не ДО.Liuskywalker писав: От завтра вони невдало зупинять подібне бумеве - тоді і поговорим !
Та ти шо, покажи бодай один факт, який дава підстави стріляти. покищо такого немає, а є відверте приховуваня якраз головного доказу - відео.Liuskywalker писав: я звик оперувати доконаними фактами ,
В даному випадку даMorozov писав: ви краще будете писати "молодці, валіть всіх"
Ти бойовиків передивився?? Я бачу коли ти писав про людей які ніколи в авто не їздили то мав на увазі себе??!!Morozov писав: копія як на відео з Кореї,
пляяяяя...Morozov писав: приховуваня якраз головного доказу - відео.
Туго до тебе доходить...andreyclk писав: Пряма траса з якої нікуда не звернеш і місто ....різниці я так розумію для тебе нема
От це прямо про вас, надивились бойовиків, та відео як в США копи шмаляють і давай тут верещати "все правильно, так і треба" але лемнтарної різниці між країнами та всій відповідними особливостями роботи таких служб усвідомити не можите.andreyclk писав: Ти бойовиків передивився??
Я бачу ти реально тугуватий.То пишеш шо відео всього нема тут по 100метровому кусочку судиш всю погонюMorozov писав: Туго до тебе доходить...
Ладно ще раз - там море місць, 1 в 1 як на відео з Кореї,
підтримую тебе і своє здоровяLiuskywalker писав: всьо , я згадав приказку про бісер і видаляюсь з дискусії
Та їх слова мало цікаві, правильно поліція діяла чи ні, це по їх питанню суті не міняє, копи будуть відповідати за своє, а водій за своє.AndrewK писав: Певно і вже хитровидраного млядвоката підшукали. "Ніц не памятаю, бо був синій наглухо, але дії поліції неправильні".
не дивно, з розваленим лобовим шклом дуже не поїздиш, а от з боковим гайцуй скільки влізеMorozov писав: Дивно що не по боковому,
Ну я те саме подумав, але логічно булоб розвалити бокове щоб витягти водія. Але то вже нюанси, головне що на таку роботу приємно глянути, може і наші колись так працюватимуть. Доречі авто Соната, наші також мають їх, кажуть по житомирській трасі вони патруллють.ostin777powers писав: не дивно, з розваленим лобовим шклом дуже не поїздиш, а от з боковим гайцуй скільки влізе
А може це все масони ?AnGeL писав: та тут з всіх ти найбільше нагадуєш агента кремля
ти з якої планети?Morozov писав: Ну як тобі обяснити (напевне це нерально) є море людей, які не те що в 17 років не вкурсі про кнопку в Е60, а взагалі навіть жигуля не зупинять маючи 30 років
Зараз переглядають цей форум: Немає зареєстрованих користувачів і 2 гостей