а що тобі заважає робити те саме ? кидай роботу, йди в міняли. в нас ніхто нікого силою на роботі за 200 гривень не тримаєg0nzales писав: а хтось за годину-дві має те саме, постоявши в черзі в банку, а потім завітавши до мінял.

Модератори:Jarevych, Жульєн, Yelik, Dimon, Denja, NIK
а що тобі заважає робити те саме ? кидай роботу, йди в міняли. в нас ніхто нікого силою на роботі за 200 гривень не тримаєg0nzales писав: а хтось за годину-дві має те саме, постоявши в черзі в банку, а потім завітавши до мінял.
vovka писав: а що тобі заважає робити те саме ? кидай роботу, йди в міняли. в нас ніхто нікого силою на роботі за 200 гривень не тримає
не треба нікуда писати. мудака завтра звільнять!!!andrew писав: пиши скарги..
ну то до чого ті розмови.. кожен заробляє як вміє. то комерція.g0nzales писав: 200 це я для прикладу навів, в мене робота більш інтелектуальна, і дохід трошки інший )
з тим вже не жартують!!! принаймні в міських перевізників з тим порядокandrew писав: ліцензійна картка на 10 маршруток. а по факту їх більше і ти попав якраз на ту, яка її немає - джек пот
премії рідкість...стараємось заохочувати таких водіїів похвалами на загальних зборах колективу. 15 і 24 не наш маршрут...але і в нас хватає хороших хлопців.....якщо захочете висловити комусь подяку...пишіть сюда http://atp1.lviv.ua/feedback/suggest/...обов"язково відмітимо цього водіяDexter писав: rush, а в вас є якісь премії?
я зара на маршрутках їзджу (15 і 24), то там є такий чоткий і вихований водій, я був шокований, відповідає тихо, спокійно, завжди на ви, з пенсіонерами обережно, кароч залізна витримка в водія, приємно з ним їхати
і їздить швидко і спокійно - можна каву пити
звільнили! сьогодні приходила та зірка ю-тюба до мене залагоджувати питанняapricot писав: crush, що там? Звільнили?
Хабар пропонував?crush писав: звільнили! сьогодні приходила та зірка ю-тюба до мене залагоджувати питання .....не вдалося
сказав шо ти гамнюк малий?crush писав: не вдалося
доречі досить непоганий інформативний сайт.crush писав: http://atp1.lviv.ua/feedback/suggest/
на скільки піднялась вартість палива??soho писав:Crush таке питання до тебе ,минуло півроку як підвищили ціну проїзду на маршрутки до 3 гривень ,скажи чи сильно збільшилась виручка у маршрутках і чи можуть вони вже за ці гроші купляти нові автобуси.
Зараз переглядають цей форум: Немає зареєстрованих користувачів і 6 гостей