Миноло листопаду мали зробити на Науковій-Кульпарківській

Модератори:Jarevych, Жульєн, Yelik, Dimon, Denja, NIK
Я так зрозумів там будуть будувати кільце, але хіба там є місце для нього?AndrewK писав: pikach00 написав:
-на перехресті вул. Герцена, вул. Фредра, вул. Саксаганського, вул. Драгоманова, пр. Шевченка;
Скоріше за все саме тут. До речі якщо підійти з розумом (а ось тут до нашої влади дуже великі питання) - то місце там є.kapi писав: Я так зрозумів там будуть будувати кільце, але хіба там є місце для нього?
http://goo.gl/maps/dSEqY
це зі сторони Митної ? Без світлофору там буде ппц , ІМХО .gribkoff777 писав: Ще вчора помітив, що на бруківці на Франка нарисували стрілки - крайня ліва - лише на Пекарську, права - прямо по Франка
угу! Там знак один забрали, перед поворотом на пекарську шо був: рух прямо забрали, а наступний після перехрестя - є!Liuskywalker писав: це зі сторони Митної ?
наглухо заставлена машинамиgribkoff777 писав: що на бруківці на Франка нарисували стрілки - крайня ліва - лише на Пекарську, права -
Тот второй - это запрет въезда на Академика Богомольца, она и так односторонняя в сторону Ив. Франка, там "кирпич" висит.topper писав: Там знак один забрали, перед поворотом на пекарську шо був: рух прямо забрали, а наступний після перехрестя - є!
Довгождане відкриття: уся вулиця Січових Стрільців з понеділка стане "їздовою"
◦ Новини
11.09.2013 15:29
Проте роботи не закінчились -- вкладають велодоріжку
З понеділка у Львові відкриють для проїзду транспорту вулицю Січових Стрільців.
Як повідомив Андрій Садовий, міський голова Львова, підрядник уже замостив дорогу бруківкою.
"Усі роботи виконані, вулицю хоч зараз можна відкрити для проїзду. Але треба, щоб бруківка трохи встоялася", -- сказав пан Садовий.
За словами міського голови, підрядник ще має спорудити велодоріжку на відрізку від вулиці Костюшка до вулиці Академіка Гнатюка, а також на вулиці Університетській -- за рахунок тротуару.
Нагадаємо, що ремонт дороги на вулиці Січових Стрільців та на Пекарській мали завершити ще до 24 серпня.
Львівські новини
да-да-да..я частенько там буваю тож тижнів 2-а тому їду і розумію щось не так на перехрестку...шота змінилось і тоді помітив той знакtopper писав: а сьогодні був побачений мною знак "дай дорогу" тим, хто повертає знизу Личаківської на пасічну !!!
Зараз переглядають цей форум: Немає зареєстрованих користувачів і 9 гостей