Модератори:Jarevych, Жульєн, Yelik, Dimon, Denja, NIK
Діяльність ПС. Спілкування і дії. Обговорення.
У мене теж є ідея - побажання,
перестати карати за відсутність при собі посвідчення водія, техпаспорта чи страхівки, щоб такі речі нарешті були в базах і при називанні своїх даних, коп мав можливість отримати всю інфу по людині, включно з фото, всіма штрафами і попередженнями і навіть зауваженнями. А головною ідентифікацією щоб була біометрика.
перестати карати за відсутність при собі посвідчення водія, техпаспорта чи страхівки, щоб такі речі нарешті були в базах і при називанні своїх даних, коп мав можливість отримати всю інфу по людині, включно з фото, всіма штрафами і попередженнями і навіть зауваженнями. А головною ідентифікацією щоб була біометрика.
-
- Стать:чоловік
- Дякував (ла): 143 рази
- Подякували: 63 рази
Re: Діяльність ПС. Спілкування і дії. Обговорення.
То проблема.Старт -стоп кнопку нажати.ЗА 17 років ніразу не їздив в автомобілі ? Випадкова сів у невипадкове авто?Morozov писав: як заглушити Е60
Народ ви чого?! Він свідомо пішов на ризик сівши в авто з неадекватним водієм.
Ну як тобі обяснити (напевне це нерально) є море людей, які не те що в 17 років не вкурсі про кнопку в Е60, а взагалі навіть жигуля не зупинять маючи 30 роківandreyclk писав: То проблема.Старт -стоп кнопку нажати.ЗА 17 років ніразу не їздив в автомобілі

Невстиг я написати як:Morozov писав: відвернути увагу від реальних проблем - корупція, торгівля парвами,
http://www.npu.gov.ua/uk/publish/article/1812930У МАРІУПОЛІ ПРАЦІВНИКИ УЗЕ ЗАТРИМАЛИ НА ХАБАРІ КЕРІВНИКА АВТОШКОЛИ
31-річний керівник вимагав від громадянина 3 тисячі гривень неправомірної вигоди за здачу іспитів та отримання водійського посвідчення. Під час одержання хабара його затримали працівники Управління захисту економки (УЗЕ), слідства Національної поліції та прокуратури.
Слідчим відділом поліції Донеччини за матеріалами УЗЕ відкрито кримінальне провадження за ч.3 ст. 368 (Прийняття пропозиції, обіцянки або одержання неправомірної вигоди службовою особою) Кримінального кодексу України.
Так, у ході здійснення оперативно-розшукових заходів встановлено, що за вдале складання іспитів в автошколі та отримання посвідчення категорії "В" керівник навчального закладу зажадав отримати 3 тисячі гривень "подяки".
9 січня, під час отримання обумовленої суми хабара працівники УЗЕ, слідства та прокуратури затримали зловмисника біля будівлі сервісного центру. У правопорушника вилучено грошові кошти, отримані від громадянина.
Затриманому загрожує покарання у вигляді позбавлення волі на строк від 5-ти до 10-ти років з позбавленням права обіймати певні посади чи займатися певною діяльністю на строк до 3-х років, з конфіскацією майна.
-
В нього друг має авто на якому не вперше їздять і не знає як заглушити? А випадково як в авто сів?Morozov писав: які не те що в 17 років не вкурсі про кнопку в Е60
Аааа інопланетяни перенесли

-
Так то у всіх автошколах так,а кинули кісточку народ зхаває.А швидше за все мало діливсяMorozov писав: Невстиг я написати як:
О, от ти є хорошим показником як наш народ спішить робити висновки, навіть не поцікавшись що і до чого. Водій взяв авто покататись і запросив колєг, молоді роки, вирішив попіжонитись перед пацанами, тому той пасажир скоріш за все вперше сів у таку тачку, а судячи із вигляду батьків, то у них і таврії ніколи не було.andreyclk писав: В нього друг має авто на якому не вперше їздять і не знає як заглушити?
Не спіши давати висновки не розібравшись в ситуації і тим більше, коли поліція приховує відео (а там було море камер, 20 патрулів задіяно, там певне є відео зі всіх можливих ракурсів, але його не показують, чому ? а ну так - бо не зобовязані)
Кмери камери і ще раз камери, якщо всюди будуть камери, то навіть у випадку приховування відео з боку копів (чи інших структур) можна буде і без низ скласти картину таких подій, от коротенький шматок погоні:
-
Morozov, Не важливо як ти вбиваєш своїх друзів дробовиком чи сівши пяним за кермо.Бачив?
Хочеш сказати,що поліція зробила щось не так?Краще було якби чиясь сімя їхала спокійно до дому а ті уробки лоб в лоб би фігнули?!
Хочеш сказати,що поліція зробила щось не так?Краще було якби чиясь сімя їхала спокійно до дому а ті уробки лоб в лоб би фігнули?!
andreyclk писав: Хочеш сказати,що поліція зробила щось не так?Краще було якби чиясь сімя їхала спокійно до дому а ті уробки лоб в лоб би фігнули?!

Куди полетіли випущеник копами 77 куль ?
-
Судячи по ситуації явно не по людях(окрім одної) Не вважаєш?Morozov писав: Куди полетіли випущеник копами 77 куль ?

- Bohdan
- Дякував (ла): 0
- Подякували: 0
А в морду водію дати? А рульом дьорнути на обочину? Йому 17 років, 17!!! Не 7! Я не знаю пацана в 17 років, який би не шарив в машинах хоч на базовому рівні.Morozov писав: тому той пасажир скоріш за все вперше сів у таку тачку, а судячи із вигляду батьків, то у них і таврії ніколи не було
З бухлом і наркотою? Ніхера собі молоді рокиMorozov писав: Водій взяв авто покататись і запросив колєг, молоді роки, вирішив попіжонитись перед пацанами

Morozov писав: а там було море камер, 20 патрулів задіяно, там певне є відео зі всіх можливих ракурсів, але його не показують, чому ? а ну так - бо не зобовязані)

Давай я тебе посажу в машину, буду по Льову їздити 100-140, а ти будеш попадати з іншої машини, яка теж їде 100-140. Ти і з сотні куль мабуть не попадеш в колесо. А копи якраз цілили по колесах, тому 90% куль ішло в асвальт або колесо. Якби стріляли на ураження, то і 10 вистачило б щоб вирубати водія.Morozov писав: Куди полетіли випущеник копами 77 куль ?
- AnGeL
- Ім'я:Остап
- Дякував (ла): 28 рази
- Подякували: 29 рази
Morozov, в *зду полетіли
от тупо як броня: могли затрелити пішохода, застрелили невинного підлітка, 77 куль. все. всі аргументи. ну блін, ну не повезло пацану, вважайте то нещасним випадком. чого робити з того трагедію. колись мусора вивозили і закопували десятки людей тишком-нишком, і всі про то знали, і всі мовчали. а мовчали всі тому, шо всякі мажори і впливові люди не переживали шо вони можуть бути на місці тих людей, і не роздували того з всіх сил, як от зараз. це реально ШТУЧНО роздута проблема, бо очко жме, дуже сильно відать жме.

Хондоводи настільки сурові....
- Ім'я:Остап
- Дякував (ла): 28 рази
- Подякували: 29 рази
Bohdan, не так, давай його посадим в машину, і пару раз пальнем по ній з пістоля, а потім зважимо купу на сідушці
вот реально, навіть після першого пострілу попереджувального, я б там вже шлакоблок скинув і з вікна вистрибнув находу, а продовжувати втікати, то вже явно було самогубством, просто 3 пацанам повезло, певно жерли ті купи з сідушок

вот реально, навіть після першого пострілу попереджувального, я б там вже шлакоблок скинув і з вікна вистрибнув находу, а продовжувати втікати, то вже явно було самогубством, просто 3 пацанам повезло, певно жерли ті купи з сідушок

Хондоводи настільки сурові....
- Ім'я:Андрій
- Дякував (ла): 1 раз
- Подякували: 47 рази
- Контактна інформація:
Morozov ти бачив інтерв'ю того ушльопка, який був за кермом ??
Я пересрав зупинятися. бо вони по мені стріляли... і так далі..
а тепер до самого початку подій..
Перше що робила поліція - 100% хотіли зупинити авто і швидше за все так як вони це роблять і в нас - мигалка + крякалка..
Дії водія - газ в пол...
От якби зупинився на тому б історія закінчилась..
Я цей розказ на камеру написаний адвокатом, що типу вони хвастались як вони стріляли по нас - тільки дятлам не ясно, для чого таке говорити..
Хочеться все спихнути на Поліцію..
а тепер про кулі... якась частина в асфальті, щось в деревах..
Звичайно могло бути набагато гірше але давайте підемо іншим шляхом..
В країні зброю купити не проблема, ну була б зброя в БМВ. почали б шмаляти...таранити авто - звідки поліція має знати дію неадеквата за кермом???
а залетіти на парковку з людьми і так з 10-20 трупів... все могло бути..
Вони ж не екстрасенси..
Думаю в кожного це вперше було і ті всі тренування до дупи, поки ти таке не відчуєш в реалії..
Крім того як хтось писав вище - пацанам не по 7 років... а по 16-17..
дьоргнути ручнік, КПП кинути на нейтралку, вирубати водія.. все можна.. але треба це хотіти..
Я пересрав зупинятися. бо вони по мені стріляли... і так далі..
а тепер до самого початку подій..
Перше що робила поліція - 100% хотіли зупинити авто і швидше за все так як вони це роблять і в нас - мигалка + крякалка..
Дії водія - газ в пол...
От якби зупинився на тому б історія закінчилась..
Я цей розказ на камеру написаний адвокатом, що типу вони хвастались як вони стріляли по нас - тільки дятлам не ясно, для чого таке говорити..
Хочеться все спихнути на Поліцію..
а тепер про кулі... якась частина в асфальті, щось в деревах..
Звичайно могло бути набагато гірше але давайте підемо іншим шляхом..
В країні зброю купити не проблема, ну була б зброя в БМВ. почали б шмаляти...таранити авто - звідки поліція має знати дію неадеквата за кермом???
а залетіти на парковку з людьми і так з 10-20 трупів... все могло бути..
Вони ж не екстрасенси..
Думаю в кожного це вперше було і ті всі тренування до дупи, поки ти таке не відчуєш в реалії..
Крім того як хтось писав вище - пацанам не по 7 років... а по 16-17..
дьоргнути ручнік, КПП кинути на нейтралку, вирубати водія.. все можна.. але треба це хотіти..
- Петро
- Дякував (ла): 23 рази
- Подякували: 17 рази
Правиль но поліція зробила-мій тато підтримуе тоже,як колишній міліціонер
Казав шо їм тоді не дуже хотіли видавати пістолети бо в ссср неадекватів багато було і були б розстріляні чи поранені на місці
Казав шо їм тоді не дуже хотіли видавати пістолети бо в ссср неадекватів багато було і були б розстріляні чи поранені на місці
xenum.ua
Чистка EGR i DPF 096_697_5730 (Новояворівськ)
Чистка EGR i DPF 096_697_5730 (Новояворівськ)
- cat-yellow
- Ім'я:Михайло
- Дякував (ла): 222 рази
- Подякували: 72 рази
Morozov, ти такий є *:?;%*?%:, чи це тільки картинка?
Ти з ДК? Якщо так, то там ваш рулєвой побажав смерті патрулям... Підтримуєш?
Можу тобі таке теж довподоби? Це авто ніхто не зупиняв... Ніхто за ним не гнався і не стреляв по ньому... Воно собі просто тихо-мирно порушувало... Таке тобі подобається?
Ти з ДК? Якщо так, то там ваш рулєвой побажав смерті патрулям... Підтримуєш?
Можу тобі таке теж довподоби? Це авто ніхто не зупиняв... Ніхто за ним не гнався і не стреляв по ньому... Воно собі просто тихо-мирно порушувало... Таке тобі подобається?
Де відео ? 20 патрулі - 40 камер, де відео ?andrew писав: Я цей розказ на камеру написаний адвокатом,
Не дарма його приховують, це є очевидно.
Якби все було так як каже поліція - то вже відео було б в неті, а так це просто слова зацікавленої сторони (представник якої з початку нагло збрехав про швидкість 190, наркотики та стрільбу по патрульному авто).
cat-yellow,
До чого це відео ? Ми тут про дії поліції, наскільки вони правомірними, адекватними та чому приховують відео. до чого тут банальне ДТП

До чого це відео ? Ми тут про дії поліції, наскільки вони правомірними, адекватними та чому приховують відео. до чого тут банальне ДТП

- worner
- Ім'я:Worner
- Дякував (ла): 6 рази
- Подякували: 4 рази
до того, які налідки могли би бути як би ПС не зупинила тих пяних мудаків, і не важливо яким спообом вони це зробили, хоть би наіть з ПЗРК іх вє...ли, все рівно, головне шоб такі мудаки щезли з лиця земліMorozov писав: До чого це відео ?

Хто зараз онлайн
Зараз переглядають цей форум: Немає зареєстрованих користувачів і 4 гостей