Модератори:Jarevych, Жульєн, Yelik, Dimon, Denja, NIK
є така можливістьPashko писав: Тільки чи є можливість його розвертати на водійську дверку....
Тоді зер гуд за такі гроші ІМХОTOTAL_55 писав: є така можливість
Справа звісно кожного.... але ІМХО краще мати хоть щось у свій захист (в разі чого, тьху-тьху-тьху) ніж потім доказувати, що ти не верблюд... Висить собі нікого не рухає - їсти не просить.... Єдине, що бажано знімати на ніч якщо авто ночує на вулиці (не на стоянці). В мого так цього року на Різдвяні свята "ноги виросли". Добре хоч був застрахований...Lyubomyr писав: встановивши його притягуєш недобре
ти серйозно ?Lyubomyr писав: але десь почув що встановивши його...
Доречі правда, я як залишився без свого, то на наступний день склалось таке враження, що попав до іншого міста - мінімум було 3 випадки перестроювання перед мною без поворотів, якби ще й тормознули - я би точно пропхав тих ушльопків на -надцять метрів.... а потім доказуйMorozov писав: як не було реєстратора то було купа цікавих моментів
Файли заміняються, витирається самий старий і поверх пишеться новий.rubilnik писав:пацики, в кого Genius DVR-FHD590 - HP F200, в вас теж, коли заповнюється флешка, вона повністю витирається і пише так як начисту, чи по ходу файли заміняються?
Может в настройках что не так? Обычно должно стоять - циклическая запись и выбранное время клипов. Беспрерывную запись лучше не ставить. По опыту - до 10 минут достаточно на один клип.rubilnik писав: а чому в мене ні?
Не стОит. Лучше регистратором.rubilnik писав: чи компом форматнути?
Зараз переглядають цей форум: Немає зареєстрованих користувачів і 5 гостей