Ніяких перешкод для зйомки не буде?Бо в відгуках начитався різного :)
Модератори:Jarevych, Жульєн, Yelik, Dimon, Denja, NIK
Невеликі розміри+легкість демонтажу+зручне кріплення.Для мене так само дуже вагомі фактори :)pavlo09 писав:Те саме+ хочу щоб був мінімальних розмірів, щоб не видного його було за дзеркалом. А то СATа щось дуже великий, та ще та кнопка вночі...luav писав:А я замахався вибирати.ОК,є гроші орієнтовно до 2 тис гривень плюс-мінусsapphir писав:luav писав: Хтось покритикує мій вибір?
Не можу вибрати між цими двома
А є сенс викидати 200 у.е. саме за ці? Чому вибрав їх?
Ваші поради.Що саме придбати?
так візьми регік і походи по радіобазарах (Б. Хмельницького, Привокзальна), там різні аля універсальні є, думаю щось підберешmysha писав: думаю шо можна буде кріплення реєстратора закріпити на кріплення для телефону і гойра
luav писав: виникло питання:як буде працювати відеореєстратор на моєму лобовому шклі
luav писав: Ніяких перешкод для зйомки не буде?
Вже знайшов.У відгуках до реєстраторів просто читав,що в одного власника на одній машині працював добре,на інший-якість картинки була гіршою.Пояснив тим,що шкло мало в собі якісь додаткові елементиMAGYLA писав:luav писав: виникло питання:як буде працювати відеореєстратор на моєму лобовому шкліluav писав: Ніяких перешкод для зйомки не буде?![]()
а що в тебе зі шклом не так? має якесь напилення, яке чогось там не пропускає? відношення до зйомки відео воно по любе не має. нюанси можуть бути хіба з радар детектором чи джпс
luav писав:А я замахався вибирати.ОК,є гроші орієнтовно до 2 тис гривень плюс-мінусsapphir писав:luav писав: Хтось покритикує мій вибір?
Не можу вибрати між цими двома
А є сенс викидати 200 у.е. саме за ці? Чому вибрав їх?
Ваші поради.Що саме придбати?
вот аналог і вже тут і заразLiuskywalker писав:а я отаке сьогодні на алі випадково побачив :
http://www.aliexpress.com/store/product ... 92766.html
![]()
Ще б реальне відео з нього знайти
Liuskywalker писав:mikeng, аналог , але не зовсім судячи по спеках :)
А вот те, що загнувся - трохи пльохо, бо хоч селлер дає гарантію рік - бавитися з відсилками не зовсім хочеться
Liuskywalker писав:а я отаке сьогодні на алі випадково побачив :
http://www.aliexpress.com/store/product ... 92766.html
![]()
Ще б реальне відео з нього знайти
на картінках намальовано , що передні дві захоплюють 240 , а задня 130sapphir писав: Тобто воно знімає спереді двома камерами 1280x720 приблизно по 85-90 градусів по горизонталі і такою самою камерою з заду ще 85-90 градусів.
Liuskywalker писав:на картінках намальовано , що передні дві захоплюють 240 , а задня 130sapphir писав: Тобто воно знімає спереді двома камерами 1280x720 приблизно по 85-90 градусів по горизонталі і такою самою камерою з заду ще 85-90 градусів.![]()
ІМХО , воно все надлишкове, я просто випадково наткнувся і поділився сцилькою![]()
А на рахунок двох регіків - все таки, як писав Ветеран , хочеться , щоб девайс був один , і якомога компактніший , щоб раз стаціонарно заінсталити і щоб малопомітний бувНу і ясен пень - якість кадра !
Зараз взагалі дивлюсь на регіки в форм-факторі салонного дзеркала заднього виду - класне рішення , от тільки начинка поки що трохи кульгає
ОК,Олександр!Дякую за предметну розмовуsapphir писав:
Добре що гроші є. Але на сьогодні в форматі 1080/30 кадрів є апарати з цінниками від 80 у.е. з не гіршою якістю відео. Ти вибираєш рег для відео а з основних параметрів вибору, окрім надійності, я нічого не побачив. Що саме тебе цікавить в відео - гарна деталізація ( тоді апарати з кутом 120 градусів ) або якомога більше навколо ( тоді 140-170 ), ніч цікава чи ні, дисплей треба чи ні, датчики руху і G-сенсори повір тобі точно не треба ( якщо не розумієш чому - напишу ), знову ж тобі треба чи ні повноцінна підтримка з боку продавця ( в разі проблем взяв і поміняв або швидко відремонтували ) і виробника ( нові версії прошивок наприклад )?
Можна взяти і Дод якщо готовий за бренд переплатити але по Додам є багато підробок тому в продавці треба бути 100% впевненим.
Зараз переглядають цей форум: Немає зареєстрованих користувачів і 2 гостей