Вибір впав на VicoVation WF1. Дорогий але крутий регік, немає екрану, але має прекрасну функцію керування ним через спеціальну прогу в смартфоні через вайфай! Поки тестую його.
На йотюбі досить багато ревюшок і відео з нього.
Модератори:Jarevych, Жульєн, Yelik, Dimon, Denja, NIK
а де купував? то для нього ще смартфон треба?CAT писав: 2490 з карточкою на 16 гіг
luav писав: Хтось покритикує мій вибір?
Не можу вибрати між цими двома
Я б подивився в сторону цих двох моделейluav писав:Хтось покритикує мій вибір? :)
Видеорегистратор DOD F980W
rozetka.com.ua/dod_f980w/p398739
Видеорегистратор DOD LS430W
rozetka.com.ua/dod_ls430w/p353925
Ціна хвилює відносно
Цікавить в першу чергу практичність(зручність в користуванні,надійність,зручність демонтажу і т.д.)
А я замахався вибирати.ОК,є гроші орієнтовно до 2 тис гривень плюс-мінусsapphir писав:luav писав: Хтось покритикує мій вибір?
А є сенс викидати 200 у.е. саме за ці? Чому вибрав їх?
Дякую за пораду.Почитав відгуки.Здебільшого вони позитивні.Роздивлюсь той дорожчий варіантmyzikk писав:
Я б подивився в сторону цих двох моделей
rozetka.com.ua/mio_mivue_388/p278276/
rozetka.com.ua/mio_mivue_358/p247780/
(огляд 3dnews.ru/636737 )
Якість запису мені здається буде краще, компактність, ну і як на мене він зручний.
А то ті дод вже заїжені їх валом ввозять з китайщини і дуже багато браку.
Хоча вибір за вами, це лише моя думка
Те саме+ хочу щоб був мінімальних розмірів, щоб не видного його було за дзеркалом. А то СATа щось дуже великий, та ще та кнопка вночі...luav писав:А я замахався вибирати.ОК,є гроші орієнтовно до 2 тис гривень плюс-мінусsapphir писав:luav писав: Хтось покритикує мій вибір?
А є сенс викидати 200 у.е. саме за ці? Чому вибрав їх?
Ваші поради.Що саме придбати?
Зараз переглядають цей форум: Немає зареєстрованих користувачів і 4 гостей