http://www.avtozvuk.ua/catalog.php?r=32 подивись тутDark Wind писав:Троха не по темі. Підкажіть де можна купити нормальну сирену до сигналки. (ну шоб гучність була нормальна) ато стандартні ніфіга не чути
Модератори:Jarevych, Жульєн, Yelik, Dimon, Denja, NIK
Сканер сигналок!!!
- Opelevod
- Ім'я:ІГОР
- Стать:чоловік
- Дякував (ла): 0
- Подякували: 0
- weed123
- Ім'я:WeeD
- Номер:9022
- Контактна інформація:
Re: Сканер сигналок!!!
Відкрити можна і без сканеру,потрібно 2 смарти нокіа і карманніка який незамітно нажме кнопку на твому брелку при цьому ти і машина можуть бути навіть в різних містах,країнах.Хто знає фізику той догадається....
і антисканер не допоможе.

- Коба
- Ім'я:伊戈
- Контактна інформація:
Десь я ту байку чувweed123 писав:Відкрити можна і без сканеру,потрібно 2 смарти нокіа і карманніка який незамітно нажме кнопку на твому брелку при цьому ти і машина можуть бути навіть в різних містах,країнах.Хто знає фізику той догадається....і антисканер не допоможе.

- AndrewK
- Ім'я:Андрій
- Номер:ВР0001КМ
- Дякував (ла): 150 рази
- Подякували: 117 рази
Брєд сивої кобилиweed123 писав:Відкрити можна і без сканеру,потрібно 2 смарти нокіа і карманніка який незамітно нажме кнопку на твому брелку при цьому ти і машина можуть бути навіть в різних містах,країнах.Хто знає фізику той догадається....і антисканер не допоможе.
-
- Ім'я:саня
Читають практично все Чим дорожча сигналка тим дорожче обладнання для читкиCrush писав:ВІТАЮ ПАНОВЕ!!!!
Знаю що зараз всі почнуть кричати що недавно така тема була і вчити мене користуватися пошуком, але проблема представлена в цій темі трохи серйозніша ніж тіп в машині з ноутбуком. Тому і вважаю за потрібне виділити це в окремій темі.
Отож:
В мене сьогодні вже другий раз вскрили машину за допомогою сканера. При цьому якщо перший раз ми встигли вчасно зреагувати і затримали злочинця то цього разу з машини витягли трохи грошей(документи які були поруч не взяли)
Питання:
Як цьому протидіяти???
В описі сигеалки вказано що вона обладнана антисканером, але як бачимо він до ду...!!! Чи існують якісь більш якісні антисканери скільки коштують і де продаються. І найголовніше чи дійсно вони ефективні????
Чи можливо прочитати код рідного дистанційного керування ц.з.?
Щиро вдячний за будь-які поради.
П.С. Варіант закривати з ключа не пропонувати :)
Це так в 2-ох словах
Хто зараз онлайн
Зараз переглядають цей форум: Немає зареєстрованих користувачів і 4 гостей