зебільна команда рулить

Модератори:Jarevych, Жульєн, Yelik, Dimon, Denja, NIK
думаю їм і зараз за 170 грн нічого не заважає домахатися, а там гляди ще щось знайдуть типу п'яний, страховки нема, документи забув і т.п. Як причина зупинки воно і зараз канає.cat-yellow писав: ↑Суб, 18 липня 2020, 22:02Крім одного....
* без номера чи брудний/кривий - 510 грн замість 170
Бо до цього знаючи наших будуть тупо домахуватись
Стосовно свідків- досить немалий відсоток протоколів за п’янку скасовується через те, що не змогли знайти свідків, десь на пустинній дорозі. А відео нічим не гірше, особливо якщо воно без зупинокvovka писав: ↑Нед, 19 липня 2020, 11:33думаю їм і зараз за 170 грн нічого не заважає домахатися, а там гляди ще щось знайдуть типу п'яний, страховки нема, документи забув і т.п. Як причина зупинки воно і зараз канає.cat-yellow писав: ↑Суб, 18 липня 2020, 22:02Крім одного....
* без номера чи брудний/кривий - 510 грн замість 170
Бо до цього знаючи наших будуть тупо домахуватись
Тому як на мене це нормально, не сказав би що рідко зустрічаю машини в яких номер дійсно відсутній або якась фігня десь за лобовим роздрукована, або маркером на cклі написано, або такий що нічого взагалі не видно, або підсвітка зовсім неробоча. За це має бути більший штраф.
Решта підвищень тоже в принципі по ділу - порушив - заплатив, наступного разу задумався, пеерглянув ПДР, і не повторюєш помилокНу або повторюєш але дорого.
Можливо те що за п'янку без двох свідків це неправильно, крім відеозапису свідки б теж мали б бути.
Мене в Україні рідше зупиняли за чотири роки))AndrewK писав: ↑Нед, 19 липня 2020, 07:58За 4 роки в ЄС мене зупинили 2 рази. Раз за діло (телефон) і раз за те, що підозріло їхав 30 під знаком 30 вночі (нюхнули повітря салону і сказали що можу їхати далі).ж
Закручування гайок нічого крім корупції не дасть. А враховуючи нашу ibaнyтy організацію дорожнього руху - доїти будуть всіх.
Короче зегенерати знову зробили всіх разом
Та бо твоя ібіза ніц не їде,то чого тебе зупиняти?))) Тисни троха на газDexter писав: ↑Нед, 19 липня 2020, 12:40Мене в Україні рідше зупиняли за чотири роки))AndrewK писав: ↑Нед, 19 липня 2020, 07:58За 4 роки в ЄС мене зупинили 2 рази. Раз за діло (телефон) і раз за те, що підозріло їхав 30 під знаком 30 вночі (нюхнули повітря салону і сказали що можу їхати далі).ж
Закручування гайок нічого крім корупції не дасть. А враховуючи нашу ibaнyтy організацію дорожнього руху - доїти будуть всіх.
Короче зегенерати знову зробили всіх разом
Обіжені на поліцію завжди будуть нити, при любих апдейтах
та причому тут німб.. я теж деколи порушую і того не скриваю. Недавно штраф за їзду без прав заплатив..
то в області рагулі під корчами ховаються, мене оштрафував за перевищення швидкості на 3 км.AndrewK писав: ↑Нед, 19 липня 2020, 14:50Та власне швидкість ще не таке зло допоки пес під кожним корчом не сидить. А кланятись кожному знаку 50 який ті наркомани на трасах натицяли вважаю занадто шикарним задоволенням.
Злом є організація полосності в місті і поза медами і загальний план міського руху. Ото вже наркомани зі стажем.
якщо брати від 50 то 23, але який фіг, спереду мене їхав автобус, з приблизно такою самою швидкістю, а той чмошнік ще ішов мені на зустріч.я йому сказав, що вони взагалі не відрізняються від старих псів,ховаються по кущах і так само роблять собі кармушки
Зараз переглядають цей форум: Немає зареєстрованих користувачів і 5 гостей