Модератори:Jarevych, Жульєн, Yelik, Dimon, Denja, NIK
ГАИ
- zhyvchek
- Ім'я:Андрій
- Дякував (ла): 0
- Подякували: 0
- Контактна інформація:

Президент Украины Виктор Ющенко обеспокоен количеством дорожно-транспортных происшествий в стране. Только за 9 месяцев 2007 года, по данным ГАИ, на автодорогах Украины произошло 44,7 тыс. ДТП, в которых погибло 6521 человек.
Исходя из вышесказанного, Глава государства поручил и.о. Министра внутренних дел Украины Михаилу Корниенко в сжатые сроки подготовить законопроект, который бы существенно повысил размер штрафных санкций за нарушение Правил дорожного движения, а также позволил бы работникам ГАИ применять штрафные санкции к нарушителям на месте.
Исходя из вышесказанного, Глава государства поручил и.о. Министра внутренних дел Украины Михаилу Корниенко в сжатые сроки подготовить законопроект, который бы существенно повысил размер штрафных санкций за нарушение Правил дорожного движения, а также позволил бы работникам ГАИ применять штрафные санкции к нарушителям на месте.
- Вкладення
-
- thumb_gai_01.jpg (2.43Кіб)Переглянуто 2492 разів
- RED_Spider
- Тюнінг клуб
- Стать:чоловік
Re: ГАИ
так менти самі виноваті можна подумати шо вони відкрили магазин з продажу прав пирходиш вибираєш які тобі права які категоріїї оплачуєш і забираєш права коли я получав права також самособою щось платив але тоді це не було настільки доступно як зараз тоді хоть якигось знайомих треба було мати а тепер прийшов купив і пішов 

- Jarevych
- Тюнінг клуб
- Ім'я:Ярік
- Дякував (ла): 10 рази
- Подякували: 82 рази
- Контактна інформація:
z@k, В 2005 він розкричався, шо мол менти 3,14дараси, які ховаються в кущах, і роспустив їх, а тепер сильно модний подивився статистику і починає виправляти свої помилки... раніше думати тре було 

Машина не жінка , помилок не пробачає
- RED_Spider
- Тюнінг клуб
я не вважаю що це було помилкою єдине що їх треба було ще половину посадити і тодіб тіщо лишилиля задумалисяб над своєю роботою (можливо)Jarevych писав:z@k, В 2005 він розкричався, шо мол менти 3,14дараси, які ховаються в кущах, і роспустив їх, а тепер сильно модний подивився статистику і починає виправляти свої помилки... раніше думати тре було

- andrew
- Дякував (ла): 1 раз
- Подякували: 47 рази
- Контактна інформація:
У львові бракує ще камер на найбільш небезречних і завантажених місьцях..от тоді разом з великими штрафами може якийсь ефект і дасть то діло..
- Yelik
- Подякували: 24 рази
- Контактна інформація:
Андрій не треба ніяких камер, вліпити штраф за переїзд червоного хоча б 200грн., за те що не пропустив на пішоходному 200грн. + мента після кожного світлофора/пішохідного і ти здивуєшся як всі чемно стануть їздитиandrew писав:У львові бракує ще камер на найбільш небезречних і завантажених місьцях

За їзду в пяному вигляді я б взагалі права забирав без штрафів і все!
volleyball.lviv.ua/blog/
- andrew
- Подякували: 47 рази
- Контактна інформація:
Ти ж сам розумієш що на кожному перехресті мєнт не буде стояти, а камеру ставиш і робиш як в Росії..в них раз в тиждень мєнти стояли із якоюсь службою яка за штрафи відповідає, так вони по компі взнавали чи є борги по кредитам , штафах і аліментах..не повіриш в обного машину конфіскували, бо 2 роки не платив аліментів...мужик заразу ж поїхав додому за грошима..от клас.:)
Просто зробити нопмальну службу , яка б штрафи забирала у людей і все буде нормально..в мене до знайомого додому мєнти приїхали, бо злапали пяного 5 міс. тому і вдома забрали права на термін 1 рік..зявився би в суд , заплатив би 60 у.о. і був би з ними, а так тепер без прав...Можуть як захочуть..
Просто зробити нопмальну службу , яка б штрафи забирала у людей і все буде нормально..в мене до знайомого додому мєнти приїхали, бо злапали пяного 5 міс. тому і вдома забрали права на термін 1 рік..зявився би в суд , заплатив би 60 у.о. і був би з ними, а так тепер без прав...Можуть як захочуть..
Хто зараз онлайн
Зараз переглядають цей форум: Немає зареєстрованих користувачів і 2 гостей