Модератори:Jarevych, Жульєн, Yelik, Dimon, Denja, NIK
Збільшення штрафів для дорогих авто
- RULES
- Ім'я:Роман
- Стать:чоловік
- Дякував (ла): 6 рази
- Подякували: 157 рази
http://www.unian.ua/news/548646-deputat ... anist.html
Депутати: власникам дорогих автівок штрафи не забезпечують дисциплінованість Народні депутати Лев Миримський (позафракційний) та Сергій Брайко (фракція Партії регіонів) внесли на розгляд Верховної Ради проект відповідного Закону. Депутати пропонують підвищити штрафи для власників дорогих автівок Депутати пропонують підвищити штрафи для власників дорогих автівок Законопроектом «Про внесення змін до Кодексу України про адміністративні правопорушення щодо посилення відповідальності за порушення вимог законодавства у сфері дорожнього руху», текст якого розміщено на сайті Верховної Ради, пропонується застосування коефіцієнту до розміру штрафу, передбаченого за порушення Правил дорожнього руху, залежно від класу/типу транспортного засобу. Зокрема, передбачено використовувати до типу (класу) легкового автотранспорту Larger cars (середній) та Multi purpose cars (MPV - мінівени) коефіцієнт 2, а до Executive cars (вищий середній) коефіцієнт 3, до автомобілів типу (класу) Luxury cars (люкс) та Sports utility (SUV, зокрема, позашляховики) коефіцієнт 4, а до Sport coupés (спорткари/купе/кабріолети) коефіцієнт 5. У пояснювальній записці до законопроекту зазначається, що “встановлений розмір штрафів не сповна забезпечує дисциплінованість водіїв. Особливо водіїв дорогих авто. Наслідки аварій за участю дорогих автомобілів набагато важчі, зважаючи на їхні швидкісні якості, масу і, як це не здасться дивним, ступінь їхнього захисту. З цих же причин аварії за участю дорогих автомобілів часто відбуваються «на рівному місці» і в більшій мірі пов'язані з безпечністю як водіїв дорогих автомобілів, так і власників, а така річ як безтурботність на дорозі має важкі наслідки і неприпустима, тим більше на дорогах з усе зростаючою буквально з кожним днем інтенсивністю руху”. Тому пропонується “збільшити ступінь відповідальності, в першу чергу, саме власників (а рівно і водіїв) дорогих і швидкісних транспортних засобів, для чого пропонується ввести деяку градацію штрафів в залежності від класу автомобіля, згідно з Європейською класифікацією легкових автомобілів”. Класифікація Європейської економічної комісії орієнтована на сегментацію цільового ринку, яка не обмежується такими параметрами як габарити або маса, а включає ще й ціну, вид, набір опцій тощо.
от п...си
Депутати: власникам дорогих автівок штрафи не забезпечують дисциплінованість Народні депутати Лев Миримський (позафракційний) та Сергій Брайко (фракція Партії регіонів) внесли на розгляд Верховної Ради проект відповідного Закону. Депутати пропонують підвищити штрафи для власників дорогих автівок Депутати пропонують підвищити штрафи для власників дорогих автівок Законопроектом «Про внесення змін до Кодексу України про адміністративні правопорушення щодо посилення відповідальності за порушення вимог законодавства у сфері дорожнього руху», текст якого розміщено на сайті Верховної Ради, пропонується застосування коефіцієнту до розміру штрафу, передбаченого за порушення Правил дорожнього руху, залежно від класу/типу транспортного засобу. Зокрема, передбачено використовувати до типу (класу) легкового автотранспорту Larger cars (середній) та Multi purpose cars (MPV - мінівени) коефіцієнт 2, а до Executive cars (вищий середній) коефіцієнт 3, до автомобілів типу (класу) Luxury cars (люкс) та Sports utility (SUV, зокрема, позашляховики) коефіцієнт 4, а до Sport coupés (спорткари/купе/кабріолети) коефіцієнт 5. У пояснювальній записці до законопроекту зазначається, що “встановлений розмір штрафів не сповна забезпечує дисциплінованість водіїв. Особливо водіїв дорогих авто. Наслідки аварій за участю дорогих автомобілів набагато важчі, зважаючи на їхні швидкісні якості, масу і, як це не здасться дивним, ступінь їхнього захисту. З цих же причин аварії за участю дорогих автомобілів часто відбуваються «на рівному місці» і в більшій мірі пов'язані з безпечністю як водіїв дорогих автомобілів, так і власників, а така річ як безтурботність на дорозі має важкі наслідки і неприпустима, тим більше на дорогах з усе зростаючою буквально з кожним днем інтенсивністю руху”. Тому пропонується “збільшити ступінь відповідальності, в першу чергу, саме власників (а рівно і водіїв) дорогих і швидкісних транспортних засобів, для чого пропонується ввести деяку градацію штрафів в залежності від класу автомобіля, згідно з Європейською класифікацією легкових автомобілів”. Класифікація Європейської економічної комісії орієнтована на сегментацію цільового ринку, яка не обмежується такими параметрами як габарити або маса, а включає ще й ціну, вид, набір опцій тощо.
от п...си
VAG вже не той
- Коба
- Ім'я:伊戈
- Дякував (ла): 0
- Подякували: 0
- Контактна інформація:
Re: Збільшення штрафів для дорогих авто
А чому?RULES писав: от п...си

Никто не безгрешен, хотя многие живут безнаказанно.
© Джон Рей
© Джон Рей
- RULES
а тому що от захочу я купити собі мінівен якись старенький на дизельку там за 7-8 штук щоб пересуватись з сімєю неспіша і в безпеці і що - я вже злосний правопорушник і маю в 2 раза більші штрафи платити ніж скажем власник новенької Audi RS4 - розмір в не то невеликий, відповідно це не є велике авто і не спорт купе а звичайний седан з базовими штрафами. тобто виникає сильний перекос і несправедливість при обчисленні штрафів
VAG вже не той
- Коба
- Контактна інформація:
RULES, Ну так не від одного ж розміру залежить, а й від 
і будеш дальше їздити на своєму вагівському шроті і платити по 1 тарифуRULES писав: а включає ще й ціну, вид, набір опцій тощо

Востаннє редагувалось Сер, 23 січня 2013, 11:30 користувачем Коба, всього редагувалось 1 раз.
© Джон Рей
© Джон Рей
- RULES
Зокрема, передбачено використовувати до типу (класу) легкового автотранспорту Larger cars (середній) та Multi purpose cars (MPV - мінівени) коефіцієнт 2, а до Executive cars (вищий середній) коефіцієнт 3, до автомобілів типу (класу) Luxury cars (люкс) та Sports utility (SUV, зокрема, позашляховики) коефіцієнт 4, а до Sport coupés (спорткари/купе/кабріолети) коефіцієнт 5
VAG вже не той
-
- Дякував (ла): 18 рази
- Подякували: 11 рази
- Контактна інформація:
А як вони будуть визначати,вид,набыр опцый ы т.д?
Дыйсно,прелюд буде мати 4 чи 5 , а авды рс4 1

Дыйсно,прелюд буде мати 4 чи 5 , а авды рс4 1

Воно 

- Коба
- Контактна інформація:
RULES, Чьо ти переживаєш, мені он коефіцієнт 4 світить
, а ти вже за коефіцієнт 2 стогнеш 

© Джон Рей
© Джон Рей
- RULES
а власнику Волинянок що казати? а запорожець - то купе чи як?
VAG вже не той
- Коба
- Контактна інформація:
Ти хочеш сказати, що

цеRULES писав: запорожець
RULES писав: coupés (спорткари/купе/кабріолети) коефіцієнт 5

© Джон Рей
© Джон Рей
- RULES
ну а чьо, дві дверки, мотор ззаду, задній привід, все як в 911Коба писав:Ти хочеш сказати, щоцеRULES писав: запорожецьRULES писав: coupés (спорткари/купе/кабріолети) коефіцієнт 5![]()
спорткари/купе/кабріолети означає або або а не і то і то
VAG вже не той
-
- Дякував (ла): 18 рази
- Подякували: 11 рази
- Контактна інформація:
Мены свытить 5, тобто за перевищення швидкосты 2000+ грн

Востаннє редагувалось Сер, 23 січня 2013, 11:43 користувачем Thorn, всього редагувалось 1 раз.
Воно 

- z@k
- Ім'я:Олег
- Номер:ВС6904АА
- Контактна інформація:
І чо ви ниєте ? :) Власники уазів, нив і волинянок коефіцієнт 4 і ніхто не скаржиться :) Ну може 3,5 бо там комплектація недуже

- HacK
- Ім'я:HacK
- Подякували: 30 рази
якась [цензура] класифікація, думаю того не приймуть... любий седан, може їхати не гірше купешки якоїсь, а класи то різні будуть...
- cdrom
- Подякували: 2 рази
- Контактна інформація:
жесть. та у львові купа кросоверів/жипів і купешок стареньких...
A goal without a plan is just a wish
- may
- Ім'я:Ihor
- Номер:7044
- Дякував (ла): 1 раз
- Подякували: 4 рази
Маячня!
А який коефіцієнт буде у найманого водія Ролса
А якщо "бідний родич" візьме поюзати Майбах!?
А який коефіцієнт буде у найманого водія Ролса

А якщо "бідний родич" візьме поюзати Майбах!?

Незнання законів не звільняє від відповідальності!
Знання, як правило, - так!
Знання, як правило, - так!
- Коба
- Контактна інформація:
А як щодоRULES писав: ну а чьо, дві дверки, мотор ззаду, задній привід, все як в 911
спорткари/купе/кабріолети означає або або а не і то і то
на 911 і запороЖЕцRULES писав: ціну, вид, набір опцій тощо.

© Джон Рей
© Джон Рей
- myzikk
- Дякував (ла): 3 рази
- Подякували: 14 рази
Коба писав:А як щодоRULES писав: ну а чьо, дві дверки, мотор ззаду, задній привід, все як в 911
спорткари/купе/кабріолети означає або або а не і то і тона 911 і запороЖЕцRULES писав: ціну, вид, набір опцій тощо.

-
- Ім'я:Igor
вважаю що ідея хороша, тільки треба зробити реалізацію закону і усі нюанси добре продумати, щоб знову для хитрожопих не було ніяких нюансів. Невже в ангалогічному зконі інших країн, не можна знайти гарний вихід класифікації? чи для нас це має бути особливий?
а загалом вважаю що у нас достатньо законів, і нових наразі не треба, треба щоб існуючі виконувались на 100% і тоді 100000000000проблем України пропаде... і тільки поітм можна якісь нові вводити.
а загалом вважаю що у нас достатньо законів, і нових наразі не треба, треба щоб існуючі виконувались на 100% і тоді 100000000000проблем України пропаде... і тільки поітм можна якісь нові вводити.
- RULES
золотие слова...ibit писав: а загалом вважаю що у нас достатньо законів, і нових наразі не треба, треба щоб існуючі виконувались на 100% і тоді 100000000000проблем України пропаде...
в деяких країнах штрафи залежать від зп. типу там проїзд на червоне 5,10,20% від місячної зарплати і т.д.
VAG вже не той
-
- Ім'я:Igor
поки у нас усе по чорному це на актуально...RULES писав: від місячної зарплати і т.д
Хто зараз онлайн
Зараз переглядають цей форум: Немає зареєстрованих користувачів і 5 гостей