дежав'юОККО писав: у мережі автозаправних комплексів «ОККО» стартувала нова акція

Модератори:Jarevych, Жульєн, Yelik, Dimon, Denja, NIK
дежав'юОККО писав: у мережі автозаправних комплексів «ОККО» стартувала нова акція
Результатів немає, тому що Derevo1076 так і не вказав ні номеру ТРК, ні який саме бензин він заправляв.cdrom писав:чи є вже результати перевірки щодо недоливу? Справа в автоматиці чи ні?
Почекаєм,може камрад у відпустці.....ОККО писав:Результатів немає, тому що Derevo1076 так і не вказав ні номеру ТРК, ні який саме бензин він заправляв.cdrom писав:чи є вже результати перевірки щодо недоливу? Справа в автоматиці чи ні?
Картку мають дати за покупку 25л (і більше) Пульса чи Пульс Дизеля, а з знижкою чи ні - обмежень немає.MAECTP0 писав:Saba, + шанс виграти вольво.
ОККО, Чи ті акції не сумуються?
можуть чи зобов"язані дати?ОККО писав: Картку мають дати за покупку 25л (і більше) Пульса чи Пульс Дизеля, а з знижкою чи ні - обмежень немає.
а чай часом не прострочений?T5-R писав: можуть чи зобов"язані дати?
ваші менеджери пройшли курс зомбування щодо впарювання чаю несті в замін балів?дуже вже нав"язливо пропонують
і мені втулили чай на дж.Вашингтона, я з просоння і не зрозумів, що за балиT5-R писав:можуть чи зобов"язані дати?ОККО писав: Картку мають дати за покупку 25л (і більше) Пульса чи Пульс Дизеля, а з знижкою чи ні - обмежень немає.
ваші менеджери пройшли курс зомбування щодо впарювання чаю несті в замін балів?дуже вже нав"язливо пропонують
фактично він правий,але як правило наливають(якщо не дуже показувати всім,що в тебе пластикова каністра...)Andriy01 писав:Був позавчора на АЗС на В.Великого, при мені намагались купити в пластикову банку бензину. Оператор не продав, пам’ятає мат-часть
я питав інше.ОККО писав:Картку мають дати за покупку 25л (і більше) Пульса чи Пульс Дизеля, а з знижкою чи ні - обмежень немає.MAECTP0 писав:Saba, + шанс виграти вольво.
ОККО, Чи ті акції не сумуються?
не одним :)Felix писав: авторітет завойовується довго, а загубити його можна одним кітайцем![]()
Зараз переглядають цей форум: Немає зареєстрованих користувачів і 1 гість