Модератори:Jarevych, Жульєн, Yelik, Dimon, Denja, NIK
ОККО
- Derevo1076
- Ім'я:Derevo
- Стать:чоловік
- Дякував (ла): 0
- Подякували: 0
Re: ОККО
заправляв бензин у три залізні каністри, і у кожній 20 літровій каністі було по 2 літри недоливу... як потім взнав від інших водіїв, які у вас теж заправляли пальне, що це неоднократний випадок!!!! через деякий час вирішив перевірити і заправив у каністру і потім переміряв... справді недолив 1.5 літра в 20 літрову каністру!!!! заправка у жовкві на кільцевій!!!
(каністри нові)

WEST MOTOR SPORT
-
- Ім'я:Павло
А потім думай, чи то бензин поганий, чи з маштною не альо...Derevo1076 писав:заправляв бензин у три залізні каністри, і у кожній 20 літровій каністі було по 2 літри недоливу... як потім взнав від інших водіїв, які у вас теж заправляли пальне, що це неоднократний випадок!!!! через деякий час вирішив перевірити і заправив у каністру і потім переміряв... справді недолив 1.5 літра в 20 літрову каністру!!!! заправка у жовкві на кільцевій!!!![]()
![]()
(каністри нові)

- cat-yellow
- Ім'я:Михайло
- Дякував (ла): 222 рази
- Подякували: 72 рази
pavlo09 писав: А потім думай, чи то бензин поганий, чи з маштною не альо...
угу...
а прикиньте, що така ситуація може спокійно призвести до того, що якийсь такий умовний дядько, запідозрив не ОККО, а машину...
приходить до майстра і каже "та щось останні 2 тижні розхід, як в трактора"
а той (ще один "порядний") - "ща гляну"
(5 хв помедітірував і каже)
"ну так авжеж, в тебе ж лямбда вмерла, йди купуй, поставлю"
і потім заробляє на лямбді, на роботі, на всьому...
і в кінці-кінців - дядько попав на 1500 грн, а чому?
бо йому, кур..а, просто недолили!!!
- ОККО
- Контактна інформація:
Ось повна інформація.pavlo09 писав:ОККО, Розкажіть ще за пульс дизель! Що в ньому є, звідки він, які +...?
Який номер колонки і вид пального? Організуємо перевірку позапланову територіальним менеджером без попередження персоналу.Derevo1076 писав:заправляв бензин у три залізні каністри, і у кожній 20 літровій каністі було по 2 літри недоливу...
-
- Ім'я:Дмитро
- Номер:х з -)
довго читатав- читав і не втримався................
Одного не розумію для чого організовувати перевірку, якщо про неї попередженний персонал, який перевіряється чи я не чогось не правильно зрозумів?
Одного не розумію для чого організовувати перевірку, якщо про неї попередженний персонал, який перевіряється чи я не чогось не правильно зрозумів?
- cat-yellow
ОККО писав: Організуємо перевірку позапланову територіальним менеджером без попередження персоналу.
NCRPI писав: Одного не розумію для чого організовувати перевірку, якщо про неї попередженний персонал, який перевіряється чи я не чогось не правильно зрозумів?
і мене це зацікавило - чи означає це, що левова частка перевірок відбувались по принципу "іду на ви?" (коли весь персонал був попереджений)?
- ОККО
- Контактна інформація:
Як з цього речення ви зрозуміли, що персонал попереджений?ОККО писав:Організуємо перевірку позапланову територіальним менеджером без попередження персоналу.

- cat-yellow
тому, що це само собою розуміється, що якщо йде перевірка - ніхто не попередженийОККО писав:Як з цього речення ви зрозуміли, що персонал попереджений?ОККО писав:Організуємо перевірку позапланову територіальним менеджером без попередження персоналу.
проте, якщо у вагому реченні була додаткова згадка про те, що він не буде попереджений, то закрадається думка, що у випадках, коли такої згадки нема, то попередження є :)
- bodik01
- Ім'я:Богдан
- Подякували: 6 рази
А хіба це має значення ?Derevo1076 писав: (каністри нові)

До чого тут персонал до недоливу, відмірює автоматика, чи не так ? Я зрозумів, що в каністри заправляв Derevo1076 особисто.ОККО писав: Організуємо перевірку позапланову територіальним менеджером без попередження персоналу.
- Жульєн
- Тюнінг клуб
- Ім'я:Юрій Володимирович
- Дякував (ла): 3 рази
- Подякували: 2 рази
- Контактна інформація:
Мав неприємність із пошкодженням антикрила під час мийки на порталі, однак звернувшись до керівництва ОККО, оперативно вирішили дану ситуацію та покрили завдані збитки, за що їм вдячний!T5-R писав: Жульєн написав: ОККО, яка ситуація по моєму питанню? яке було питання якщо не секрет?
Всім своїм ворогам я посилаю промені добра! Хай вони спалять вас дотла, ананаси!)))
- ОККО
- Контактна інформація:
МИТТЄВО отримуйте БАЛИ за покупки у «Фуршет» з FISHKA!

У червні 2013 року у супермаркетах «Фуршет» змінюється схема нарахування балів за Ваші покупки. Тепер Ви отримуєте БАЛИ на картку FISHKA за кожну витрачену гривню МИТТЄВО:
Деталі тут.
11.06.2013 - закрито на реконструкцію АЗК №06 м. Івано-Франківськ, вул. С.Петлюри, 14. Орієнтовна тривалість ремонтних робіт – до 15.07.2013.
Жульєн, я радий, що ми все врегулювали. І ще раз вибачте, що така ситуація взагалі виникла.
На майбутнє дуже прошу всіх (сподіваюся, такі чи інші інциденти не виникатимуть, але...) якщо раптом на АЗС виникла конфліктна чи форс-мажорна ситуація, окрім спілкування з персоналом на місці, обв'язково звертайтеся в офіційні інстанції нашої компанії - найкраще, гарячу лінію, або напишіть офіційному представнику на форумі чи Фейсбуку, залиште повідомлення через сайт тощо. Щоб ми швидко зафіксували скаргу і були в курсі.
Тому що це не перший випадок, коли працівники на місці, намагаючись врегулювати ситуацію, поводять себе не коректно по відношенню до клієнта і дискредитують усю мережу.

У червні 2013 року у супермаркетах «Фуршет» змінюється схема нарахування балів за Ваші покупки. Тепер Ви отримуєте БАЛИ на картку FISHKA за кожну витрачену гривню МИТТЄВО:
- соціальні товари: 1 грн. = 1 бал
- звичайні товари1: 1 грн. = 2 бали
- товари власного імпорту: 1 грн. = 3 бали.
Деталі тут.
11.06.2013 - закрито на реконструкцію АЗК №06 м. Івано-Франківськ, вул. С.Петлюри, 14. Орієнтовна тривалість ремонтних робіт – до 15.07.2013.
Жульєн, я радий, що ми все врегулювали. І ще раз вибачте, що така ситуація взагалі виникла.
На майбутнє дуже прошу всіх (сподіваюся, такі чи інші інциденти не виникатимуть, але...) якщо раптом на АЗС виникла конфліктна чи форс-мажорна ситуація, окрім спілкування з персоналом на місці, обв'язково звертайтеся в офіційні інстанції нашої компанії - найкраще, гарячу лінію, або напишіть офіційному представнику на форумі чи Фейсбуку, залиште повідомлення через сайт тощо. Щоб ми швидко зафіксували скаргу і були в курсі.
Тому що це не перший випадок, коли працівники на місці, намагаючись врегулювати ситуацію, поводять себе не коректно по відношенню до клієнта і дискредитують усю мережу.
- LEgEnDA
- Тюнінг клуб
- Ім'я:Саня
- Контактна інформація:
Газ. Заправлявся на шелі і укрнафті - 100 грн 150 км... +\- 10 км
Окко (вв або пасічна) - 125. І це стабільно вже кілька раз
Окко (вв або пасічна) - 125. І це стабільно вже кілька раз
- ОККО
- Контактна інформація:
Мережа «ОККО» зустрічає курортний сезон новими АЗК у Криму

14 червня у мережі АЗК «ОККО» запрацював новий автозаправний комплекс місті Ялта (Південнобережне шосе, 75), а 17 червня – у с. Білоглинка (вул. Салгірна,26) на північно-західній околиці Сімферополя. Обидва щойно відкритих кримських АЗК пропонують клієнтам 5 видів імпортного пального найвищих європейських стандартів якості – А-95 ЄВРО, А-92 ЄВРО, ДП ЄВРО, Pulls 95, Pulls Diesel, а крім того каву, хот-доги та інші смачні перекуски у Hot-café, супутні товари й послуги. Нові АЗК споруджено з дотриманням вимог безбар’єрності, що передбачає вільний доступ людей з обмеженими можливостями до приміщень АЗК, а також надає їм спеціально виділене місце для паркування.
Таким чином, на півострові уже працює 8 автозаправних комплексів мережі «ОККО». Окрім нових АЗК у Ялті й Білоглинці, її фірмові заправки розташовані у Сімферополі, Севастополі, Алупці, Інкермані, Джанкої та Красноперекопську.
Road Movie Festival 2013 - збираємо смачні миті Твоєї подорожі!

Спеціально для тих, хто жадає пригод, кому не терпиться вирушити у подорож, мережа ресторанів для відпочинку у дорозі A la minute та Pasta Mia спільно з AutoTravel.ua оголошують про початок першого в Україні конкурсу мандрівного кіно Road Movie Festival 2013.
Road Movie Festival 2013 - це не лише можливість добре провести час, дізнатися багато цікавого про міста України, але й нагода виграти головний приз конкурсу - камеру GoPro, яка стане невід’ємною частиною ваших захоплюючих подорожей, трюків, стрибків та інших екшн-дій.
За півроку 9 клієнтів «ОККО» виграли автомобілі

19 червня представники компанії вручили ключі від нових автомобілів Volvo V40 трьом переможцям акції «Вигравай Volvo V40 на якісному пальному ОККО», що тривала у період з 26 березня по 31 травня 2013 року. Як уже було повідомлено, щасливими переможцями стали Руслан Касперович з Тернопільської області, Сергій Куранда з Києва та Дмитро Лагуткін із Донецька.
Більше фото.

14 червня у мережі АЗК «ОККО» запрацював новий автозаправний комплекс місті Ялта (Південнобережне шосе, 75), а 17 червня – у с. Білоглинка (вул. Салгірна,26) на північно-західній околиці Сімферополя. Обидва щойно відкритих кримських АЗК пропонують клієнтам 5 видів імпортного пального найвищих європейських стандартів якості – А-95 ЄВРО, А-92 ЄВРО, ДП ЄВРО, Pulls 95, Pulls Diesel, а крім того каву, хот-доги та інші смачні перекуски у Hot-café, супутні товари й послуги. Нові АЗК споруджено з дотриманням вимог безбар’єрності, що передбачає вільний доступ людей з обмеженими можливостями до приміщень АЗК, а також надає їм спеціально виділене місце для паркування.
Таким чином, на півострові уже працює 8 автозаправних комплексів мережі «ОККО». Окрім нових АЗК у Ялті й Білоглинці, її фірмові заправки розташовані у Сімферополі, Севастополі, Алупці, Інкермані, Джанкої та Красноперекопську.
Road Movie Festival 2013 - збираємо смачні миті Твоєї подорожі!

Спеціально для тих, хто жадає пригод, кому не терпиться вирушити у подорож, мережа ресторанів для відпочинку у дорозі A la minute та Pasta Mia спільно з AutoTravel.ua оголошують про початок першого в Україні конкурсу мандрівного кіно Road Movie Festival 2013.
Road Movie Festival 2013 - це не лише можливість добре провести час, дізнатися багато цікавого про міста України, але й нагода виграти головний приз конкурсу - камеру GoPro, яка стане невід’ємною частиною ваших захоплюючих подорожей, трюків, стрибків та інших екшн-дій.
За півроку 9 клієнтів «ОККО» виграли автомобілі

19 червня представники компанії вручили ключі від нових автомобілів Volvo V40 трьом переможцям акції «Вигравай Volvo V40 на якісному пальному ОККО», що тривала у період з 26 березня по 31 травня 2013 року. Як уже було повідомлено, щасливими переможцями стали Руслан Касперович з Тернопільської області, Сергій Куранда з Києва та Дмитро Лагуткін із Донецька.
Більше фото.
- ОККО
- Контактна інформація:
Авто у кожній картці знову на АЗК «ОККО»

1 липня 2013 року у мережі автозаправних комплексів «ОККО» стартувала нова акція, під час якої кожен клієнт, що заправить своє авто пальним Pulls понад 25 літрів з карткою FISHKA, отримує можливість виграти автомобіль VOLVO XC60. Кількість авто не обмежена!

1 липня 2013 року у мережі автозаправних комплексів «ОККО» стартувала нова акція, під час якої кожен клієнт, що заправить своє авто пальним Pulls понад 25 літрів з карткою FISHKA, отримує можливість виграти автомобіль VOLVO XC60. Кількість авто не обмежена!
Хто зараз онлайн
Зараз переглядають цей форум: Немає зареєстрованих користувачів і 2 гостей