На япошках таке поголовноRULES писав: а що за така дурнувата схема включення, що з вимкненим запалюванням працюють фари???

Модератори:Jarevych, Жульєн, Yelik, Dimon, Denja, NIK
На япошках таке поголовноRULES писав: а що за така дурнувата схема включення, що з вимкненим запалюванням працюють фари???
crush писав: от яби було як у світі: у коплеті з дхо є сетифікат на них з місцем для штампу сервісу на якому їх встановлено..з відміткою про те що всі норми витриман.....і це постійно потрібно возити з собою
Ну піпікалка так на мозги давить, що забути вимкнути габарити. Я собі не уявляю - яким глухим треба бути...Sluva писав:На япошках таке поголовноRULES писав: а що за така дурнувата схема включення, що з вимкненим запалюванням працюють фари???
То хіба на говнотойотіSluva писав: На япошках таке поголовно
Ти про китайський ксенон який світить в космос?Novel писав: От декілька раз заміниш блоки розжигу ксенонів + самі лампи тоді і порахуєш по грошам, що краще використовувати в повсякденному житт
незнаю, в мене німець і фари вимикаються при вимкненому запалюванніNovel писав: Ну і в німців така ж фігня -
pikach00 писав: Ти про китайський ксенон який світить в космос?
У тебе бус? В підписі как би легковик. Я написав бус - уточню Мерседес!RULES писав:незнаю, в мене німець і фари вимикаються при вимкненому запалюванніNovel писав: Ну і в німців така ж фігня -
У мене теж вмикались, але я 2 роки тому переробив у "славнозвісного" Данєцкого, щоб "зря" соляру не палити у містіRULES писав:незнаю, в мене німець і фари вимикаються при вимкненому запалюванніNovel писав: Ну і в німців така ж фігня -
І на еівку і на субі все нормально - ключ витягнув погасли :)pikach00 писав:То хіба на говнотойотіSluva писав: На япошках таке поголовно![]()
![]()
На міцику фари вимикались з заплюванняв![]()
плюс 100Morozov писав: включине світло пакращить ситуацію на дорогах ...
й де я винив державу? просто пришпил виклав.rubilnik писав: Нашi люди тiльки й вмiють винити державу, сусiда, брата, свати, лиш не себе
повторюю - зубило. 2108.Novel писав: Ну піпікалка так на мозги давить, що забути вимкнути габарити. Я собі не уявляю - яким глухим треба бути...
+500Igor4ik писав:плюс 100Morozov писав: включине світло пакращить ситуацію на дорогах ...
:)
Згіден про моторесурс, але зауваж нормальні речі - нормальні гроші коштують (30 грн. - це гамнєцо - звіняй).rubilnik писав:ксенон стоiть кучу рокiв, нiразу не мiняв навiть лампочку(так, я мало iзджу), свiтить чiткою галочкою без засвiтiв, але тут не про то. Фiлiпс премiум коштуе 30 грн штука, скiльки iх можна купити за вартiсть дiйсно нормальних дхо. Машина скiльки не проживе.
ДХВ - дені ходові вогні. :)rubilnik писав:Я нiчо не маю проти нормальних дхо, але iх куплять одиницi, iншi будуть лiпити що попало, i казати що ви з мене хочете, в мене ж дхо
MAECTP0 писав: повторюю - зубило. 2108.
в мну так 2 рази булоMAECTP0 писав: Вчора опівночі брат викликав. Після дня забув вимкнути фари на стоянці. Сусід позвонив що акум вже здихає зовсім й сигналка виє.
Дали охоронцю люлєй що не позвонили й їздили по батьків акум.
Перші наслідки ближнього вдень.
FENIX писав: Доставляти дхв здається неможна. Допускаються тільки встановлені заводом в заводську фару!
денні ходові вогні - зовнішні світлові прилади білого кольору, передбачені конструкцією транспортного засобу, установлені спереду транспортного засобу і призначені для покращення видимості транспортного засобу під час його руху у світлий час доби;
Якщо самоход випускався з можливістю встанолнення ДХВ, то на дорозі жоден ДАЙ стосовно чогось подібного, але встановленого самостійно, нічого не докаже. Хіба за кермом водятл, який приклеїв світодіодну збірку з кривчицьДоставляти дхв здається неможна. Допускаються тільки встановлені заводом в заводську фару!
Зараз переглядають цей форум: Немає зареєстрованих користувачів і 2 гостей