так на всіх заправкахmotor87 писав: motor87
Модератори:Jarevych, Жульєн, Yelik, Dimon, Denja, NIK
ОККО
- cat-yellow
- Ім'я:Михайло
- Стать:чоловік
- Дякував (ла): 222 рази
- Подякували: 72 рази
Re: ОККО
ОККО, добре, як тільки в банку щось взнаю - скажу
- ОККО
- Дякував (ла): 0
- Подякували: 0
- Контактна інформація:
Так, з приходом холодів їх відключають, оскільки вони не пристосовані для роботи при низьких температурах.motor87 писав:ОККО, у звязку з чим у зимовий період не надається послуга користування компресором? він замерзає чи як?
-
- Ім'я:Igor
більшість компресорів що продають у нас при 0 градусів вже важко запускаються(+просідання напруги на довгих подовжувачах), у мене 4КВт-ний двигун на компресорі не може стартанути через загустіння масла.... треба прогрівати масло кожен раз термофеном тоді він запуститься...motor87 писав: ОККО, у звязку з чим у зимовий період не надається послуга користування компресором? він замерзає чи як?
схоже на зручну відмазку.
треба вебасто ставити

- Myself
- Ім'я:Oleksandr
- Номер:ВС 0990 ВО
- Дякував (ла): 19 рази
- Подякували: 71 рази
- Контактна інформація:
ОККО, а що це за прикол на вул. Роксоляни? Ви що, справді вирішили ту багастрождальну заправку реанімувати під своїм брендом? 

"Нам не страшні московські воші. Нам страшні українські гниди."
Симон Петлюра
Симон Петлюра
- Maniak716
- Ім'я:Петро
- Дякував (ла): 1 раз
cat-yellow,
+ ми ставимо на поси що стоять на заправках обовязкове введеня піну - тіпа безпека рахує заправки зоною підвищеного ризику
в кожному банку своя безпека яка ізвращається як може і додає щось своє до правил платіжних систем :)
ну в мене ставлять по замовчуваню такі обмеження, як пише Apokalipsis, можуть навіть тобі на телефон подзвонити і запитатись чи дійсно ТИ, а не хтось інший карткою користується - не подобається, то знімаєш обмеження і всеA1 писав: Apokalipsis, ясно, теоретик. Кіт поцікавиться в банку і нам всім розкаже.
+ ми ставимо на поси що стоять на заправках обовязкове введеня піну - тіпа безпека рахує заправки зоною підвищеного ризику
в кожному банку своя безпека яка ізвращається як може і додає щось своє до правил платіжних систем :)
- MAECTP0
- Ім'я:Василь
- Дякував (ла): 29 рази
- Подякували: 7 рази
- Контактна інформація:
ОККО, сьогодні купляв у вашого парнера Алло сумку. Бали не хотіли нараховувати так як брав знижку по карці ОГО-Клубу.
Дійсно їм було шкода нарахувати бали на вашу картку давши мені знижку по картці ОГО???
Чи вони вам за ті бали відлічують?!
Дійсно їм було шкода нарахувати бали на вашу картку давши мені знижку по картці ОГО???
Чи вони вам за ті бали відлічують?!
"Найкраща колискова - звук двигуна, що працює" (с) BoomBox
- cat-yellow
В мене картка укрсиббанку
- cat-yellow
Сьогодні телефонував на гарячу лінію укрсиббанка
Сказали наступне:
Для комбі карток (чіп + магнітна стрічка) банку налаштування йде таким чином, що якщо оплата через чіп - пін код питає завжди, якщо через магнітну стрічку - то залежно від налаштувань пос-терміналу
Тобто я фактично нічого змінити не можу
Вони ж пояснили це заходами безпеки
Сказали наступне:
Для комбі карток (чіп + магнітна стрічка) банку налаштування йде таким чином, що якщо оплата через чіп - пін код питає завжди, якщо через магнітну стрічку - то залежно від налаштувань пос-терміналу
Тобто я фактично нічого змінити не можу
Вони ж пояснили це заходами безпеки
- MAECTP0
- Контактна інформація:
cat-yellow, будеш на заправці не забудь запропонувати каву/хотдогA1 писав:cat-yellow, мусиш тепер "тєжко" вибачитись перед ОККО

- cat-yellow
Вони мені зателефонувати ще в той же день і я їм пояснив свою точку зору
Вибачитись можу, але суть в тому, що якщо буде заправках, де вводити пін можна буде не так привселюдно - то перевага буде на її боці
А взагалі - хоч то і не зручно, але мабуть треба вертатись до того, що всюди треба розраховуватись готівкою, хоч дуже того не люблю
Вибачитись можу, але суть в тому, що якщо буде заправках, де вводити пін можна буде не так привселюдно - то перевага буде на її боці
А взагалі - хоч то і не зручно, але мабуть треба вертатись до того, що всюди треба розраховуватись готівкою, хоч дуже того не люблю
- MAECTP0
- Контактна інформація:
а я навпаки ніяк не можу почати користуватись карткою - бігай потім поповнюй рахунок... якось кешем все...cat-yellow писав: треба вертатись до того, що всюди треба розраховуватись готівкою, хоч дуже того не люблю
- Sluva
- Ім'я:Славік
- Дякував (ла): 14 рази
- Подякували: 28 рази
Нафіга,якщо тобі зарплата на неї капаєMAECTP0 писав: бігай потім поповнюй рахунок... якось кешем все..

"Живіть так, щоб було з чого поржати" (с) Кузьма
- MAECTP0
- Контактна інформація:
Sluva, в мене кредитна. до певного числа треба погасити кредити інакше пеня. а я буваю у відрядженні й шукай там ті банки й думай де взяти гроші в чужому місті.
- Ziro-cool
- Ім'я:Nazar
- Контактна інформація:
до останнього часу запрвлявся на ОККо газом, завжди карта(крім випадків "неробочого терміналу") (з\плата на проїзд), перейшов на іншу заправка з газом, дешевше\краще, але терміналу там нема, печалька...
Quattro
- Ziro-cool
- Ім'я:Nazar
- Контактна інформація:
Окко!, згадав собі випадок з газом на окко:
літом було: приїхав під газ\колонку, чекаю пистоетчика, нема(хвилин так 5-7), впринципі досвід роботи з газовим пістолетом маю (недовго підробляв на ГАзовику), та я взяв тай поставив пістолет сам, і включив старт, ше й мусів прихилится на коліно, вимастив штанину(сам винен).
зразу і пістолетчик і оператор найшлися, з спробою споганати настрій: мол самому лізти заборонено!, но не тут то було!, бо попали в мене на " вже споганений настрій", почули від мене всьо шо я про них думаю, також сказав, що маю досвід кристування такими речима, і до того ж "ніде у видному місці не написано що неможна самому киристуватися газозапірною арматурою, молча схавали, заправили, настрій був вже виправлений
, і попросили в подальшому самому не лізти і дочекатися мол. оператора.
літом було: приїхав під газ\колонку, чекаю пистоетчика, нема(хвилин так 5-7), впринципі досвід роботи з газовим пістолетом маю (недовго підробляв на ГАзовику), та я взяв тай поставив пістолет сам, і включив старт, ше й мусів прихилится на коліно, вимастив штанину(сам винен).
зразу і пістолетчик і оператор найшлися, з спробою споганати настрій: мол самому лізти заборонено!, но не тут то було!, бо попали в мене на " вже споганений настрій", почули від мене всьо шо я про них думаю, також сказав, що маю досвід кристування такими речима, і до того ж "ніде у видному місці не написано що неможна самому киристуватися газозапірною арматурою, молча схавали, заправили, настрій був вже виправлений

Quattro
- ОККО
- Контактна інформація:
м. Львів, вул. Широка, 97 (вона ж вул. Роксоляни), так наразі ведуться роботи по перебрендуванню, будівельно-монтажні роботи обіцяють завершити 15.01.2013.Myself писав:ОККО, а що це за прикол на вул. Роксоляни? Ви що, справді вирішили ту багастрождальну заправку реанімувати під своїм брендом?
Загалом мережа АЛЛО веде себе абсолютно нормально, даючи вибір клієнтам користуватися тою карткою чи акційною пропозицією, яка для клієнта привабливіша в даний момент.MAECTP0 писав:ОККО, сьогодні купляв у вашого парнера Алло сумку. Бали не хотіли нараховувати так як брав знижку по карці ОГО-Клубу.
Дійсно їм було шкода нарахувати бали на вашу картку давши мені знижку по картці ОГО?
І так, вони справді не можуть пробити і знижку по картці ОГО-клубу, і одночасно нарахувати бали по Фішці. Це навіть технічно при розрахунку через касу неможливо. Це хіба Фішка мала б бути партнером іншої програми лояльності, того ж ОГО-клубу. Тоді це операційно можна було б зв'язати разом. А так - це дві різні програми. Або Фішка, або інша картка та, відповідно, інша пропозиція.
Є таке.Andriy01 писав:окко, на городоцькій за мостом не працює пилосос. зробіть, будь ласка
Хтось із клієнтів порохотягом збирав воду із салону - в результаті примерз повіртяний фільтр. Зараз просушать і відновлять роботу обладнання.
Дякую за інформацію і перепрошую за незручності.
MAECTP0 писав:cat-yellow, будеш на заправці не забудь запропонувати каву/хотдогA1 писав:cat-yellow, мусиш тепер "тєжко" вибачитись перед ОККО

Ziro-cool, дарма Ви так

Хто зараз онлайн
Зараз переглядають цей форум: Немає зареєстрованих користувачів і 2 гостей