Модератори:Jarevych, Жульєн, Yelik, Dimon, Denja, NIK
ОККО
- Apokalipsis
- Ім'я:Ігор
- Стать:чоловік
- Дякував (ла): 0
- Подякували: 0
Vusiko, може то гас,чи нафта
Wole pchac Forda, niz jezdzic BMW!
- topper
- Ім'я:Остап
- Номер:0000
- Дякував (ла): 175 рази
- Подякували: 20 рази
Re: ОККО
Це на якій саме заправці заправлялисьVusiko писав:Приїхали до карбюраторщика, в нього ще 3 ВАЗа стоять з солярою в карбюраторі після ОККО

Жінка – як даішник: настрій зіпсує, гроші забере, і ще винним будеш 

- cat-yellow
- Ім'я:Михайло
- Дякував (ла): 222 рази
- Подякували: 72 рази
ОККО, раз пишемо про погане, то маємо писати і про добре, то ж будучи справедливим - прийміть комплімент:
- вчора на нашу Червоноградську заправку з пустим баком приїхав солярки влити "до повного" (треба було лити до повного, бо вливав також присадку з розразунком на повний бак), але гривнями готівки, не мав (правда мав при собі кількасот баксів). Мав картку банку і попередив оператора, що буду по "безготівці". Мене попередили, що термінал працює з перебоями і можуть не змогти зняти з картки гроші і запитали, чи маю готівку... сказав немаю, але бакси в залог оставлю. Так і получилось. Залив на 800+ грн, залишив бакси, зганяв в місто, привіз готівку, забрав бакси. Ніяких проблем не виникло, до всього поставились з розумінням.
До речі ще один нюанс - пістолет пізно відстоілив і "вилилось" (хляпнуло через верх) 30 грам солярки... я попередив оператора, він сказав, що вже замучились трохи з тими налаштуваннями, бо одні жаліються - зарано відстілює, поміняють... і для декого запізно починає відстріл... Подякували, що попередив, вибачились за перелив (вихляпування) тих 30ти грам.
Дякую оператору, все добре
- вчора на нашу Червоноградську заправку з пустим баком приїхав солярки влити "до повного" (треба було лити до повного, бо вливав також присадку з розразунком на повний бак), але гривнями готівки, не мав (правда мав при собі кількасот баксів). Мав картку банку і попередив оператора, що буду по "безготівці". Мене попередили, що термінал працює з перебоями і можуть не змогти зняти з картки гроші і запитали, чи маю готівку... сказав немаю, але бакси в залог оставлю. Так і получилось. Залив на 800+ грн, залишив бакси, зганяв в місто, привіз готівку, забрав бакси. Ніяких проблем не виникло, до всього поставились з розумінням.
До речі ще один нюанс - пістолет пізно відстоілив і "вилилось" (хляпнуло через верх) 30 грам солярки... я попередив оператора, він сказав, що вже замучились трохи з тими налаштуваннями, бо одні жаліються - зарано відстілює, поміняють... і для декого запізно починає відстріл... Подякували, що попередив, вибачились за перелив (вихляпування) тих 30ти грам.
Дякую оператору, все добре
- MAECTP0
- Ім'я:Василь
- Дякував (ла): 29 рази
- Подякували: 7 рази
- Контактна інформація:
що ж ти добрих людей палиш!??! то ж не по уставу.cat-yellow писав: залишив бакси,
"Найкраща колискова - звук двигуна, що працює" (с) BoomBox
- cat-yellow
по уставу чи нє, але я йому баксів залишив більше, ніж заправивMAECTP0 писав: що ж ти добрих людей палиш!??! то ж не по уставу.
устав не каже, що робити, якщо нема нала, є безнал, пустий бак і треба заправитись, а термінал глючить
тому викрутились і я залишився вдячним
не думаю, що їм наваляють після того, я теж працюю щодня з кучою клієнтів і якщо виникла нестандартна ситація і я її розрулив так, що клієнт задоволений і лояльність його потенційно збільшилась - то мені ніколи фірма не наваляє люлєй, навіть якщо в моїх діях був "непоустав"
так званий стандарт обслуговування: Put Yourself in the Customer's Shoes
- cat-yellow
не знаю, сперечатись не буду... чи не сам банк за той термінал відповідає?A1 писав: по моєму тут треба хаяти таку заправку, а не хвалити
- cat-yellow
з такими питаннями не до менеA1 писав: cat-yellow, так банків десь 170 штук. Можна декілька терміналів поставити при бажанні :)
то хай самі вирішують
мені треба заправитись - я заправився - то головне
- Maniak716
- Ім'я:Петро
- Дякував (ла): 1 раз
проблема не в кількості терміналів чи назві банку, а в якості лінії - вирішення жпрс-термінал, але таке враження, що то нікого не хвилює (мова не тільки про ОККО)A1 писав: так банків десь 170 штук. Можна декілька терміналів поставити при бажанні
- cat-yellow
ОККО писав: Нікому не наваляють, не переживайте:)

- Saba
- Ім'я:Олег
- Номер:BC IA
- Подякували: 7 рази
ОККО, в мене Рено кангу, на Чорновола з мене взяла доплату за мінівен на мийці, а на Городоцькій не беруть ніколи. Чому так?
І провірте Окко на Патона. А то раз мені в бак 47 літрів влізло (бак на 45 літрів). А вчора заправляв каністру 10-ти літрову. По чеку вийшло 110 грн., а по колонці 107 грн. до повної каністри.
І провірте Окко на Патона. А то раз мені в бак 47 літрів влізло (бак на 45 літрів). А вчора заправляв каністру 10-ти літрову. По чеку вийшло 110 грн., а по колонці 107 грн. до повної каністри.
- ОККО
- Контактна інформація:
По мийках взнаю.Saba писав:ОККО, в мене Рено кангу, на Чорновола з мене взяла доплату за мінівен на мийці, а на Городоцькій не беруть ніколи. Чому так?
Щодо 45-47 літрів, таке можливо, я писав про це десь на початку теми і приводив 2 статті з незалежними дослідженнями.
З каністрою не дуже зрозумів. На колонці після її заправки було 107 грн., а в чеку - 110?
Якщо він ще зберігся, будь-ласка надішліть в ПП його скан чи фото.
Наперед дякую.
- ОККО
- Контактна інформація:
Усі АЗК «ОККО» продають зимовий дизель

Мережа АЗК «ОККО» у повній готовності зустріла прихід зими. Нині на всіх заправках мережі уже продається зимове дизельне пальне «ДП Євро», здатне забезпечити надійну роботу двигунів у холодну пору року.
Зимове «ДП Євро» відповідає новому національному стандартові «Дизельне пальне підвищеної якості» і європейським екологічним стандартам Євро-4 та Євро-5. При цьому зимовий євродизель від «ОККО» має низку додаткових експлуатаційних переваг. Зимове «ДП Євро», що характеризується як дизельне пальне марки F, є «найхолоднішим» із шести марок «дизелю», призначених для регіонів із помірним кліматом. Воно придатне для застосування при температурі до - 20°C. Цетанове число цього пального сягає 51 одиниць, тоді як у звичайного ДП воно тримається в інтервалі 45-48. Підвищене цетанове число у «ДП Євро» забезпечує не тільки швидкий запуск двигуна при мінусових температурах, а й більшу повноту згоряння пального, більший ККД від його використання.
Водночас найближчим часом ми розпочнемо реалізації по усій мережі «ОККО» пального «Pulls Diesel Арктика», на якому двигун здатен працювати при особливо низьких температурах. Крім того, додатковою перевагою цього виду пального є цетанове число до 55 одиниць, що особливо важливо в зимову пору. Тож у разі приходу в Україну істотних холодів мережа «ОККО» готова повністю задовольнити попит наших клієнтів на арктичне ДП.
Ще один клієнт «ОККО» виграв автомобіль Volkswagen

У мережі «ОККО» є другий переможець акції «Вигравай Volkswagen Jetta на імпортному пальному». Ним став Віталій Климчук з Чернівецької області. 6 грудня сертифікат на новенький автомобіль переможцеві вручив керівник департаменту маркетингу мережі АЗК «ОККО» Василь Дмитрів.
Детальніше.

Мережа АЗК «ОККО» у повній готовності зустріла прихід зими. Нині на всіх заправках мережі уже продається зимове дизельне пальне «ДП Євро», здатне забезпечити надійну роботу двигунів у холодну пору року.
Зимове «ДП Євро» відповідає новому національному стандартові «Дизельне пальне підвищеної якості» і європейським екологічним стандартам Євро-4 та Євро-5. При цьому зимовий євродизель від «ОККО» має низку додаткових експлуатаційних переваг. Зимове «ДП Євро», що характеризується як дизельне пальне марки F, є «найхолоднішим» із шести марок «дизелю», призначених для регіонів із помірним кліматом. Воно придатне для застосування при температурі до - 20°C. Цетанове число цього пального сягає 51 одиниць, тоді як у звичайного ДП воно тримається в інтервалі 45-48. Підвищене цетанове число у «ДП Євро» забезпечує не тільки швидкий запуск двигуна при мінусових температурах, а й більшу повноту згоряння пального, більший ККД від його використання.
Водночас найближчим часом ми розпочнемо реалізації по усій мережі «ОККО» пального «Pulls Diesel Арктика», на якому двигун здатен працювати при особливо низьких температурах. Крім того, додатковою перевагою цього виду пального є цетанове число до 55 одиниць, що особливо важливо в зимову пору. Тож у разі приходу в Україну істотних холодів мережа «ОККО» готова повністю задовольнити попит наших клієнтів на арктичне ДП.
Ще один клієнт «ОККО» виграв автомобіль Volkswagen
У мережі «ОККО» є другий переможець акції «Вигравай Volkswagen Jetta на імпортному пальному». Ним став Віталій Климчук з Чернівецької області. 6 грудня сертифікат на новенький автомобіль переможцеві вручив керівник департаменту маркетингу мережі АЗК «ОККО» Василь Дмитрів.
Детальніше.
- ОККО
- Контактна інформація:
Можливо персонал по-різному трактує інструкцію, треба брати доплату чи ні. Ось витяг з інструкції:Saba писав:ОККО, в мене Рено кангу, на Чорновола з мене взяла доплату за мінівен на мийці, а на Городоцькій не беруть ніколи. Чому так?
"Доплата на автоматичних мийках отримується з клієнтів у випадку, якщо автомобіль мікроавтобус або оснащений виступаючими елементами (спойлери, дуги, пороги, спец сигнали, багажники). Для миття таких автомобілів машиніст мийної установки тратить більше часу у зв’язку із збільшенням ручної роботи (обходження виступаючих елементів щіткою та сушильним соплом в ручному режимі, ручне миття та дотирання недоступних для автоматичної мийки місць).
Відповідно, якщо автомобіль типу кросовер має виступаючі елементи які потрібно домити вручну, що займає додатковий час – необхідно доплату. Якщо виступаючі елементи відсутні – доплати не потрібно."

Для прикладу:
Непотрібно додаткової оплати:

Потрібно додаткову оплату:

Хто зараз онлайн
Зараз переглядають цей форум: Немає зареєстрованих користувачів і 2 гостей