О,подаю ідею-зробіть по тій дорозі ше по 1 смузі під гору.шоб ті корчі можна пообганяти

Модератори:Jarevych, Жульєн, Yelik, Dimon, Denja, NIK
так і задумувалось,що спочатку пустять трамвай,а потім будуть решту дороблятиTwister писав: підозрюю трамвай поїде, а автомобілі ні
Тут питання глибше. Автодор, наскільки я знаю працює по зовсім іншій схемі. Так, похлопськи, то Онур і подібні організації на експлуатацію своєї ділянки отримують фіксовану суму на певний період, тому їм вигідніше затратити мінімум для ремонту свіжих дефектів, ніж дочекатись значних проблем і витрачатись на капітальні ремонти. Автодор (а точніше окремі зацікавлені чинуші) вибиває бабло під конкретний ремонт. Тому "цікавіше" закласти пару дестків лямів на капітальний ремонт якоїсь ділянки, ніж мільйон на підтримання нормального стану. Хай ще мене поправлять дотичні до тих служб люди.gooliver писав: стало цікаво, а скільки виділяється грошей на утримання? І особливо цікаво скільки виділялося поки автодор утримував і нічорта не робив?
Так, там десь проскакувала інфа, що 4 полоска буде. Але де вони в Наварії ще 2 полоси будуть робити невідомо. Але буде крутоJarevych писав:ladadriver_96, а ще походу її будуть розширити ту дорогу, бо десь насипи роблять, а десь навпаки знімають зайвий грунт
Так Онур за всі ці роботи отримає 70 мільйонів євро з 2014 до 2021 року, які платить Єбрр. Тому Онур і працює якісно тому що отримає за всі ці роботи багато мільйонів євроgooliver писав:g0nzales, Не піарю і ніякого відношення до нього не маю. У самого багато претензій до них, особливо до їхнього хронічного невміння ставити нормально люки і водостьоки. Та й іншої халтури багатенько. Але якщо чисто обєктивно взяти, що робилося на трасі при державному утриманні і приватній фірмі - різниця на лице, як не крути.
Я веду не до того, щоб давати все ОНУРові робити, а до того, що робота приватними фірмами має значно більшу ефективність і цікаво було б порівняти різницю у цифрах.
Так я помилився на 20 мільйонів .Це буде коштувати 50 мільйонів євро . Ремонт дороги Киев-Чоп обойдется Украине в 50 млн евро https://www.autocentre.ua/news/sobytie/ ... 56084.htmlAnGeL писав:lev, ой пі3дун, ой пі3дун![]()
![]()
Зараз переглядають цей форум: Немає зареєстрованих користувачів і 3 гостей