хм, а моя підвіска каже, що там ремонтом і не пахне!g0nzales писав: В той же час на "ремонт" проспекту Свободи витратили троха більше половини тих грошей, хоча там і 1км дороги не ремонтували ...

Модератори:Jarevych, Жульєн, Yelik, Dimon, Denja, NIK
хм, а моя підвіска каже, що там ремонтом і не пахне!g0nzales писав: В той же час на "ремонт" проспекту Свободи витратили троха більше половини тих грошей, хоча там і 1км дороги не ремонтували ...
і сп#зд#л# автсрійські ліхтарі...pikach00 писав: g0nzales, а то нічого що на Пр Свободи ше всякі колектори ремонтували?
Особливо вдало зроблено перехрестя із Дорошенка, коли їдеш від Оперного, відразу відчувається якість ремонту.Anix писав:хм, а моя підвіска каже, що там ремонтом і не пахне!
Ага, і стару бруківку вивезли у невідомому напрямку. І дорогу зробили, що місцями стоку не булоpikach00 писав:g0nzales, а то нічого що на Пр Свободи ше всякі колектори ремонтували?
ГІМНОAndrewK писав: лайно
Їм ще гірше - слизаються і падають. Їм грунт і трава найкраще.Andriy01 писав: Така бруківка годиться лише для проїзду коней
.... и про танки не говорите - они на брусчатке как корова на льдуVETERAN писав: Їм ще гірше - слизаються і падають. Їм грунт і трава найкраще.
Всі нормальні їздять по бетону.Doktor писав: асвальт смердить
забув тут написати, що результат все-таки є, перекопана дорога вже не перекопана, проїзд відкритий, і навіть жменьку щебеня кинули, то так, щоб не було думок, що помічається тільки погане, а, коли добре-то ніхто того не помічає і ніц не пишеBumer писав: роботи будуть тривати до 29.11.2015
Навіть не міг подумати, що вони додумуються зробити щось людське
Зараз переглядають цей форум: Немає зареєстрованих користувачів і 3 гостей