Найбільше сподобалося як на верху біля повороту як до Дениса, якшо їхати знизу ямку латають...там по зовнішій полосі якшо бути не уважним можна наробити собі біди...просто без попередження обгороджено і розрито посеред дороги

Будьте обережні.
Модератори:Jarevych, Жульєн, Yelik, Dimon, Denja, NIK
да-да, є там така фігня, доречі з самого ранку двірники встановлювали огорожу на місце, вночі хтось не сильно але туди заїхав....hrdrive писав:просто без попередження обгороджено і розрито посеред дороги
я вже ті ями навіть навчився обізжати)))) одразу видно де місцевий, а де ні!hrdrive писав:Порізали Пасічну. Шось трохи залатали, а десь асфальту не вистарчило
її вже тиждень як ріжуть, але шось не спішать лататиhrdrive писав:Порізали вчора Пасічну.
ага) я тоже) 5 правий-4лєвий-4правийDenzzzil писав:я вже ті ями навіть навчився обізжати)))) одразу видно де місцевий, а де ні!
Crush писав:а потім виявилося..що порушив він)))))))))))))
Вони планують за літо то зробити, див. фото 1.Sluva писав:Вони то планують за місяць зробити?ню-ню
![]()
я теж аналогічно попутав)Sluva писав:я 6 місяць з 8 попутав,там не дуже чітко видно
Тоже надіюсь))) Бо надоїло те місце об'їжати дворікамиweber писав:Надіюсь вони кусок від лялькового театру теж зробоять...
оBOXER писав:дорились до якоїсь старої дерев"яної дорогиза справу візьмуться археологи.
Лишити їх там під бруківкою, хай вивчають...BOXER писав:за справу візьмуться археологи.
до паски зроблятьBOXER писав:дорились до якоїсь старої дерев"яної дороги
Sluva писав:Сьоня їхав з Ашану і на недавно відремонтованій Стрийський надибав 3-и "траншеї" через всю дорогу
Зараз переглядають цей форум: Немає зареєстрованих користувачів і 1 гість