Модератори:Jarevych, Жульєн, Yelik, Dimon, Denja, NIK
Щось дороги почали робити!
-
- Ім'я:Богдан
- Стать:чоловік
- Дякував (ла): 0
- Подякували: 0
Завтра, 14 жовтня, для проїзду відкриють частину вул. Стуса на ділянці від Снопківської до Дібровної.
«Ця ділянка буде відкрита для руху транспорту в напрямку центру міста. По вул. Снопківській, як і раніше, рух транспорту буде здійснюватись в односторонньому порядку в напрямку центру міста. Буде відкритий виїзд на вул. Кубанську та на вул. Кубійовича», – зазначив представник компанії «Онур» Борис Вільгуцький.
Громадський транспорт цією ділянкою курсуватиме без змін, інформує прес-служба ЛМР.
А з 15 жовтня у Львові планують відкрити проїзд з вул. Промислової на вул. Донецьку та виїзд на вул. Хмельницького з поворотом на вул. Опришківську.
Також з Опришківської можна буде виїхати вулицею Хмельницького на Промислову або на Донецьку.http://zaxid.net/news/showNews.do?u_lvo ... Id=1369116
«Ця ділянка буде відкрита для руху транспорту в напрямку центру міста. По вул. Снопківській, як і раніше, рух транспорту буде здійснюватись в односторонньому порядку в напрямку центру міста. Буде відкритий виїзд на вул. Кубанську та на вул. Кубійовича», – зазначив представник компанії «Онур» Борис Вільгуцький.
Громадський транспорт цією ділянкою курсуватиме без змін, інформує прес-служба ЛМР.
А з 15 жовтня у Львові планують відкрити проїзд з вул. Промислової на вул. Донецьку та виїзд на вул. Хмельницького з поворотом на вул. Опришківську.
Також з Опришківської можна буде виїхати вулицею Хмельницького на Промислову або на Донецьку.http://zaxid.net/news/showNews.do?u_lvo ... Id=1369116
- vovka
- Дякував (ла): 56 рази
- Подякували: 96 рази
- Контактна інформація:
Re: Щось дороги почали робити!
Підсвітили 3 переходи (один біля Ашану, 2 через Любінську).
Оце ніштяки від SWARCO (але лампи 60 000 грн
, але за кошти софтсерву)

А оце шось українське (ціна невідома)

http://www.skyscrapercity.com/showpost. ... ount=22310
Їхав вчора вночі по Любінській - і то світло там ну таке собі.. шо є шо нема, бо вуличне тоже незле світить. От біля Ашану це справді якісно.
Оце ніштяки від SWARCO (але лампи 60 000 грн

А оце шось українське (ціна невідома)

http://www.skyscrapercity.com/showpost. ... ount=22310
Їхав вчора вночі по Любінській - і то світло там ну таке собі.. шо є шо нема, бо вуличне тоже незле світить. От біля Ашану це справді якісно.

Що то за такі лампи ?vovka писав: (але лампи 60 000 грн
В мене повісили діодних прожектор то світить так що аж занадто, і наврядчи його ціна 60 тис

- vovka
- Контактна інформація:
Який саме діодний прожектор і яка його потужність ?Morozov писав: В мене повісили діодних прожектор то світить так що аж занадто, і наврядчи його ціна 60 тис
SWARCO. Десь була конкретна модель, лінь шукати наразі.Morozov писав: Що то за такі лампи ?
p.s. ось аналогічний перехід на Чорновола. Ще давніше робили.
http://www.trotuar.lviv.ua/novyny/nashi ... i-perekhid
Там є кошторис при курсі євро 13.
1. Лампи Swarco Futurit шт. 2 12860,1 25720,2 ТзОВ "Трафік Менеджмент" Курс Євро станом на 07.03.14 = 12,99
Востаннє редагувалось П'ят, 23 жовтня 2015, 13:56 користувачем vovka, всього редагувалось 1 раз.
Ніц не знаю, навіть не знаю хто то такий добрий поставив прожектор із датчиком світла, але світить піпєц як яскраво, з вигляду такий, але побільше розміромvovka писав: Який саме діодний прожектор і яка його потужність ?

- vovka
- Контактна інформація:
ну ясно.. то рівняти непорівнянні речі.. таке як на фото нікуда не годиться для задач якісного освітлення переходів.Morozov писав: з вигляду такий:
Треба ставити призначені для цього світильники, щоб і потужно освічували перехід на 4-6 рядній дорозі, і не сліпили водіїв. На фото вище видно як "вітчизняні" світять на всі 360 градусів.. а сварко точечно строго на перехід.
Хоча ціна питання звісно вражає (вище є кошторис).
Лінк на лампи:
https://www.swarco.com/futurit/Produkte ... CROSS-WALK
Ну тут не поспориш, той шо поставили софтсерв освітлює чітку полосу а той як простий прожектор, але бюджет ого го гоvovka писав: На фото вище видно як "вітчизняні"
- vovka
- Контактна інформація:
бюджет тих простих озвучили в 14 000. ну серйозна різниця.. шо 14000 а шо 60000Morozov писав: але бюджет ого го го

- Jarevych
- Тюнінг клуб
- Ім'я:Ярік
- Дякував (ла): 10 рази
- Подякували: 82 рази
- Контактна інформація:
то піпєц, за ті гроші вони мають бути повністю автономні на сонячних панелях і на акумах які будуть світити 20 годинvovka писав: Оце ніштяки від SWARCO (але лампи 60 000 грн

Машина не жінка , помилок не пробачає
- Sluva
- Ім'я:Славік
- Дякував (ла): 14 рази
- Подякували: 28 рази
Ярко там вроді шось подібне і є,принаймі на В.В біля Ашану...воно повністю автономне і вмикається само,а не коли місто централізовано вмикає стовпиJarevych писав:то піпєц, за ті гроші вони мають бути повністю автономні на сонячних панелях і на акумах які будуть світити 20 годинvovka писав: Оце ніштяки від SWARCO (але лампи 60 000 грн
"Живіть так, щоб було з чого поржати" (с) Кузьма
- vovka
- Контактна інформація:
воно вмикається по датчику освітленості, але живлення підведено. без сонячних панелей.Sluva писав: воно повністю автономне і вмикається само
- Vexler
- Ім'я:Віктор
- Номер:металевий
- Дякував (ла): 1 раз
- Подякували: 8 рази
- Контактна інформація:
Надійне страхування (097) 223-88-69 Віктор
ну тут питання скоріше до криворуких майстрів, гроші виділили, все виплатили а от виконання колхозне, пару баранів видно не вміють чи скоріше просто лінуються коритуватись рівнями "та я на воко зроблю рівніше ніж ваш туйво прибор"Vexler писав: Про госпідара Садового

А до задового (чи хто там був замовником) мають виникати питання на тему "змушуйте підрядники переробити за власний кошт", там же договір в яклому описано процедуру прийомки, от і відмовлятись приймати це бл**ство якщо не захочуть переробляти, то до уду і звісно ніяких подальших замовлень для них.
- Dexter
- Дякував (ла): 37 рази
- Подякували: 187 рази
шо за гамно ти тут кидаєш?Vexler писав: Про госпідара Садового
http://portal.lviv.ua/news/2015/10/22/u ... ti-svobodi
для надійності покриття дорога мала б відстоятися принаймні 14 днів.

заказуха на троєчку,
збільшення бюджету на 500 тис при початковому бюджеті 13 млн - це всього 3.8 %, який же Садовий нєгадяй
Work hard! Play hard!
-
- Ім'я:Ігор
Dexter, можеш мені перекинути ті всього на всього 3.8,% для початку на карточку привату.
Судовий міліонер мабуть тому, що має високу зарплату.
коли на дорогах почнуть робити нормальні люки? Завжди асвальт покладуть! А люки повтоплюють
по всьому місту так

Судовий міліонер мабуть тому, що має високу зарплату.
коли на дорогах почнуть робити нормальні люки? Завжди асвальт покладуть! А люки повтоплюють

Востаннє редагувалось П'ят, 23 жовтня 2015, 19:19 користувачем Doktor, всього редагувалось 1 раз.
Пі по новому
- vovka
- Контактна інформація:
З люками реально якісь рукожопи працюють. Тролейбусну біля мене недавно відремонтували - а з люками чуть краще чим було (була жесть).
- Dexter
Doktor, в європі нема збільшення бюджету на 2-4 % від початкового? як там в твоїй польщі?
Work hard! Play hard!
-
Dexter, якщо воно і є то, воно іде на дорогу. в польщі я почуваю себе набагато безпечніше на дорозі бо навіть в глухому полі кожен пішохідний перехід освітлюється лампами (в нас вони вже коштують "дешево" 60 тис грн) і пішохода просто не можливо не помітити. я проїхав з лодзя до перемешля перший раз в житті орієнтуючсь по знакам,а в нас я б був вже хіба в полі догори дном
в німеччині км автобану коштує мільйон євро,в україні км дороги 4 чи 5 мільйонів уо
по ідеї в нас мали б бути в 4 рази кращі дороги,але в реальності список форбс поповнюється новими мільйонерами.
ти ж не будеш це заперчувати?
єдине що мене радує це те як онур доглядає за своєю трасою принаймі на ділянці львів стрий.

в німеччині км автобану коштує мільйон євро,в україні км дороги 4 чи 5 мільйонів уо
по ідеї в нас мали б бути в 4 рази кращі дороги,але в реальності список форбс поповнюється новими мільйонерами.
ти ж не будеш це заперчувати?
єдине що мене радує це те як онур доглядає за своєю трасою принаймі на ділянці львів стрий.
Востаннє редагувалось П'ят, 23 жовтня 2015, 19:36 користувачем Doktor, всього редагувалось 2 разів.
Пі по новому
- Dexter
Doktor, нашо ти переводиш тему на форбс і на мілйонерів? я запитав чи в Польщі і в ЄС нема фактів збільшення бюджету на 2-4% по ходу ремонту дороги
Work hard! Play hard!
-
Dexter, так є!
але ти не уважно читаєш!
км автобану в німців 1 мільйон євро!
км дороги в україні 4 мільйони уо, якість небо і земля. тому ті збільшення бюджету ідуть бо забагато грошей здеребанили до того
але ти не уважно читаєш!
км автобану в німців 1 мільйон євро!
км дороги в україні 4 мільйони уо, якість небо і земля. тому ті збільшення бюджету ідуть бо забагато грошей здеребанили до того
Пі по новому
Хто зараз онлайн
Зараз переглядають цей форум: Немає зареєстрованих користувачів і 6 гостей