mikenat писав: Воть.

Модератори:Jarevych, Жульєн, Yelik, Dimon, Denja, NIK
mikenat писав: Воть.
ТакSmith Wesson писав:Це типу він між радіобазаром та Фуршетом буде?
Бо бачив що там все розчистили під якесь будівництво, думав якісь торгові площі нові мають бути.
де саме?Doktor писав: В винникахя так гарно наіпнувся на один...
то ше не високі(думаю то ти маєш наувазі біля винніківського озера) а вот в зимній воді як повертати з тої траси шо на городок отам лежачі,я там вломав передню пружину на рав4))) а вона там груба)Doktor писав: А Як вам лежачі поліцейські з асвальту висотою пів метра, не помальовані і без знаку? В винникахя так гарно наіпнувся на один...
тож німець,але моя помилка була в тому шо я почав тормозити зразу перед ним,треба було пролітатиJarevych писав: слабак, я там на омезі перелітав їх, навіть не відчував
такі да, коли проїжаєш нерівності і гальмуєш - збільшується навантаження на ходову...DNK писав: помилка була в тому шо я почав тормозити зразу перед ним
тіпа там, де Данєцкій-гараж був?Smith Wesson писав: Це типу він між радіобазаром та Фуршетом буде?
та він сам кричав газуй...BOXER писав: ше би, на братовій омезі можна літати
і він там бувBOXER писав: Данєцкій
ТакBOXER писав:тіпа там, де Данєцкій-гараж був?Smith Wesson писав: Це типу він між радіобазаром та Фуршетом буде?
Перед лежачим тре тормозити,а відразу перед ним відпустити гальмоBOXER писав:Jarevych, ше би, на братовій омезі можна літати
такі да, коли проїжаєш нерівності і гальмуєш - збільшується навантаження на ходову...DNK писав: помилка була в тому шо я почав тормозити зразу перед ним
особливо коли він з асвальту,не помальований і без знаку...Sluva писав: Перед лежачим тре тормозити,а відразу перед ним відпустити гальмо
Sluva писав: а відразу перед ним відпустити гальмо
Ачькі купі...ти що не бачиш горба на дорозі?Doktor писав:особливо коли він з асвальту,не помальований і без знаку...Sluva писав: Перед лежачим тре тормозити,а відразу перед ним відпустити гальмо
помічаєш коли вже ходовій пздц
Ачькі купі...ти що не бачиш горба на дорозі?Doktor писав:особливо коли він з асвальту,не помальований і без знаку...Sluva писав: Перед лежачим тре тормозити,а відразу перед ним відпустити гальмо
помічаєш коли вже ходовій пздц
Розмітки пішохідного переходу немає. Мало пішохода не прокатав, шагає так впевнено на капот... Кожен раз щось нове, й подумати не міг що так близько до кільця перехід буде.mikenat писав:Воть.vovka писав: теж вчора їхав, розмітки не помітив.
пішоходні зебри для пішоходів мали б бути гуд, якраз в той леополіс. ніякий пішохід небуде намотувати круги в пошуках зебри, має бути зручно.. а от якби кільце було менше (в поляків от дофіга значно менших кілець) то і зебра від нього була б дальше.Ioan85 писав: Мабуть буде популярне місце на аварії, не встиг виїхати з кільця як пропустити пішохода треба і ззаду дожимають...
Зараз переглядають цей форум: Немає зареєстрованих користувачів і 6 гостей