а-ха-ха...Володя там роботи розраховані на 3-и місяці :)vovka писав: За тиждень я надіюсь впораються, скільки там того кільця, чи нє ?

Модератори:Jarevych, Жульєн, Yelik, Dimon, Denja, NIK
а-ха-ха...Володя там роботи розраховані на 3-и місяці :)vovka писав: За тиждень я надіюсь впораються, скільки там того кільця, чи нє ?
та ладно..Sluva писав: Володя там роботи розраховані на 3-и місяці :)
А хз...певно комунікації до Леополіса ще будуть вести...згадай скільки робили трикутник на Пасічна-Личаківськаvovka писав: та ладно..
що там робити 3 місяці ?
То схема тимчасового руху на цій ділянці,там буде повноцінне кільце на виходіAVP_6 писав: хм..... класно придумано шо забрано той поворот з кульпарківсьої на наукову бо він харив дуже. Їдеш на швидкості з Пустомит і тут тобі хтось вилітає на поворот.
але от нашо та дуга зроблена? чим прямо рухатись було погано?
втупив, потім розібравсяSluva писав: То схема тимчасового руху на цій ділянці,там буде повноцінне кільце на виході
судячи з тексту я так розумію що 3 місяці то включно з ремонтом (точніше будовою) дороги від того нового кільця до Щирецької (там десь є зараз проїзд в районі нової лінії, може туда..)Sluva писав: та ремонт дороги від розважального комплексу «Леополіс» і до вул. Щирецької
Хз...ти що не в курсі де ми живем?vovka писав: судячи з тексту я так розумію що 3 місяці то включно з ремонтом (точніше будовою) дороги від того нового кільця до Щирецької (там десь є зараз проїзд в районі нової лінії, може туда..)
світлофор сприяє утворенню корків ну і якщо є спонсори у вигляді Тойоти і Леополіса то чому б не зробити все цивілізовано? а не абиякDoktor писав: не легше там було просто світлофор поставити
поставити то може і легше, але світлофори мають гіршу пропускну здатність чим кільце.Doktor писав: не легше там було просто світлофор поставити
1 шар асфальту і люки у висоту коліна. То ще з Євро.Sluva писав: там тої дороги 200м і вже основа яккась готова...
Зараз переглядають цей форум: Немає зареєстрованих користувачів і 2 гостей