то типе метиловий? де береш? а то я звичайний харчовий лию трохи жаба дусить100-150 мл технічного спирту без проблем справиться з таким, без всяких спецхімій

Модератори:Jarevych, Жульєн, Yelik, Dimon, Denja, NIK
то типе метиловий? де береш? а то я звичайний харчовий лию трохи жаба дусить100-150 мл технічного спирту без проблем справиться з таким, без всяких спецхімій
Страшно не лийТому почав думати про те, щоб заправитись на Укрнафті. Але щось троха страшно залити якусь бадягу
а як та перевіреність зявилася? по яких критеріях? там тіпа вірняково нармальний бенз привозять чи шо?Base-T писав: знаю дві перевірених заправки Укрнафти..
ВВ та на Єрошенка
знайомі з Укрнафти розказували, та й сам заправився на іншій Укрнафті (біля КінгКросу, АНП на стрийській/вв), то ледве доїхав..Felix писав:а як та перевіреність зявилася? по яких критеріях? там тіпа вірняково нармальний бенз привозять чи шо?Base-T писав: знаю дві перевірених заправки Укрнафти..
ВВ та на Єрошенка
я колись по всій області заправлявся на укрнафті (ну чи майже по всій), тобто де попало анп чи укрнафта і жодних проблем
тіпа тогоа як та перевіреність зявилася? по яких критеріях? там тіпа вірняково нармальний бенз привозять чи шо?
коли я на бадягу попадав спиртових ше не продавали,то в них не бадяга, то вони спиртом розбавляють бензин,і машині хижо, але зато прочищає форсунки і паливну систему
Base-T писав: та й сам заправився на іншій Укрнафті (біля КінгКросу, АНП на стрийській/вв), то ледве доїхав..
все може бути;)BOXER писав:Base-T писав: та й сам заправився на іншій Укрнафті (біля КінгКросу, АНП на стрийській/вв), то ледве доїхав..![]()
а от в мене особисто "перевірені" Укрнафти це на Перфецького і якраз оця біля КінгКросу. вже напевно більше року в 90% випадків заправляюсь на цих двох заправках, 95ий енерджі, ніколи ніяких проблем не мав.
Зараз переглядають цей форум: Немає зареєстрованих користувачів і 4 гостей