десь кидали посилання, що планують 2015-2016, хоча там половина вже зроблено n-років томуsoho писав: Мечнікова мають робити нинішнього року

Модератори:Jarevych, Жульєн, Yelik, Dimon, Denja, NIK
десь кидали посилання, що планують 2015-2016, хоча там половина вже зроблено n-років томуsoho писав: Мечнікова мають робити нинішнього року
Ні Мечнікова мали робити минулого року ,але казначейство не давало грошей тому Мечнікова зроблять цього рокуБодя писав:десь кидали посилання, що планують 2015-2016, хоча там половина вже зроблено n-років томуsoho писав: Мечнікова мають робити нинішнього року
це було б дуже добре, часто там буваю!!!soho писав: зроблять цього року
ще як варіант робити платне паркування в центральній зоні для початку. якшо машин не поменшає - піднімати ціну (і доходи скеровувати на розвиток громадського транспорту), і так до тих пір поки машин поменшає :) суто ринкові методи.Doktor писав: а то машин більшає а парковок меншає
як варіант будувати безплатні багаторівневі парковки,в нас найбільше в світі податківvovka писав: от коли будуть механізми евакуації, штрафів реальних за неправильну парковку, тоді може появиться інвестор.
і якому інвестору буде цікаво будувати безплатні паркінги ? :)Doktor писав: як варіант будувати безплатні багаторівневі парковки
мухи отдельно котлети отдельно. з податками тоже треба працювати але до безкоштовних паркінгів вони немають стосунку. то тема іншої розмови ))Doktor писав: в нас найбільше в світі податків
Мені здається у нас зараз ідеальні правила евакуації (тільки коли суттєво перешкоджає руху), скільки разів бачив як забирають авто, то дуже помітно що сам евакуатор робить більше проблем ніж неправильно запарковане авто, а тільки як забирають авто то на це місце відразу стає хтось інший, тому евакуювати за порушення правил паркування це ідіотизм, а от штрафи це метод яки має бути регулярним, для центральної частини пасувалоб організувати спец роту, суть роботи якої булаб тільки слідкування за паркуванням у центрі міста, але штрафувати наші "міліціонери" не дуже спішать, краще забирати авто, так простіше роші "освоювати".vovka писав: от коли будуть механізми евакуації, штрафів реальних за неправильну парковку,
Morozov писав: достатньо грамотно визначити і розграфити місця де можна запаркуватись, а паркуватись за принципом "хто встиг - того і місце" всі решта їдуть на сусідню вулицю далі шукати...
так парковки все одно в центрі забиті (по січових стрільців, на проспекті шевченка то так навскидку). очевидно що треба ще піднімати ціну.Felix писав: друзі, ви мені вибачте, але для нашого суспільства 4 гривні за годину - це все ж таки гроші
парковки забиті, вірно, але скільки з тих автомобілістів платить за ту парковку? половина на проспекті шевченка це прокуратура чи інші правоохоронні органи, інші всі кажуть державні службовці, інші тупо не платять і втікають, і залишається хіба ті що платять і то неофіційно в руки і що з того отримує бюджет?.. мізер... всі на машинах їздять, а платити жмуть :newyeartreevovka писав:так парковки все одно в центрі забиті (по січових стрільців, на проспекті шевченка то так навскидку). очевидно що треба ще піднімати ціну.Felix писав: друзі, ви мені вибачте, але для нашого суспільства 4 гривні за годину - це все ж таки гроші
ну правильно. потрібні механізми які заставлять всіх людей платити за парковку. а вже після того можна шось говорити про інвесторів для будівництва паркінгів.COMANDOR писав: і що з того отримує бюджет?
Мені [цензура], я плачу податкиCOMANDOR писав: всі на машинах їздять, а платити жмуть
Зараз переглядають цей форум: Немає зареєстрованих користувачів і 2 гостей