укрпетроль і львівпетроль в цю мережу не входили ніколи..і там повне "Г"Felix писав: укрпетроль вроді по франшизі
але ж вони вже ніби не існують??
Модератори:Jarevych, Жульєн, Yelik, Dimon, Denja, NIK
укрпетроль і львівпетроль в цю мережу не входили ніколи..і там повне "Г"Felix писав: укрпетроль вроді по франшизі
так на шелі продають той же кременчуцький дизель!!!!AntikvAr писав: .до того заправлявся лише на шелі.
ти залив цю саму соляру... Де заправляв?AntikvAr писав:блін.. сьогодні заправив повний бак(дизеля) на авіасі ніяких змін в динаміці чи розході не виявлено(на цдті)..до того заправлявся лише на шелі.crush писав: на східній україні...минулого тижня..в максимальні морози...черга на всіх запраках авіас/анп/укрнафта 30-40 хв...всьо фури і буси...на всіх інших заправках - голо!!!
бля..тепер буду заправлятись на авіасі там ціна менша)))crush писав: так на шелі продають той же кременчуцький дизель!!!!
безрозбору....різниці ще жодного разу не відчувpavlo09 писав: crush, ти де заправляєш, конкретно?
Різницю відчув тільки по кишені, розхід вроді і не збільшився.Magnus писав: 37 % спирту! Трошки тупіша і витрата більша, а взагалі гут.
Я даж пробовать не стал , т.к. увидев цену с разницей почти в 1 грн vs простой 95 .Хочу Энерджи попробовать только пока не нашол в районе у себя таких заправок!mazhor_chik писав: Хто що скаже за 95-й з 5% вмістом спирту на укранафті?
ТО ж виходить шо це етильований бензин, чияк?Magnus писав: 37 % спирту
в мене шось на німцькій пише, але хз шоostin777powers писав: Тай на 09 написано на лючку *тільки не етильований бензин*
ну так то і пише)))mazhor_chik писав: в мене шось на німцькій пише, але хз шо
вона не на всіх заправках є, знаю точно що єostin777powers писав:tetraider, я шось на укрнафті вчора не бачив біля ашану такого...
11.65... 92 була...
S не бачивТай на 09 написано на лючку *тільки не етильований бензин*
написано 92, знач лий то шо положеноtetraider писав: я сам не ризикнув наразі пробувати
Наїздив вже на ній 2000тис.\км їде ну мооожливо трішки гірше розхід не збільшився!Magnus писав: 37 % спирту! Трошки тупіша і витрата більша, а взагалі гут.
нічого в мене не замерзало в морози їздив!jetros писав: а при першому вночі морозі(-5град) замерз паливний фільтр і то бензонова машина.
ostin777powers писав: ТО ж виходить шо це етильований бензин, чияк?
ви плутаєте різні бензини.. я вже про то давніше комусь пояснював зі ссилками, неохота знов шукати..ostin777powers писав: Тай на 09 написано на лючку *тільки не етильований бензин*
Зараз переглядають цей форум: Немає зареєстрованих користувачів і 1 гість