Модератори:Jarevych, Жульєн, Yelik, Dimon, Denja, NIK
продай свій ваз і тоді цвіркуни пропадутьLiuskywalker писав: 3-5 поїздок - і в салоні купа "свєрчків" завелось + сайлентам майже пипа!
Вже бруківка, навіть, на Щирецькій, біля рікавтоAndrewK писав: не наїзджай на львівську бруківку
і ваз - кал, і бруківка - кал, а те, що на жирецькій - це навіть на кал не подібнеApokalipsis писав:продай свій ваз і тоді цвіркуни пропадутьLiuskywalker писав: 3-5 поїздок - і в салоні купа "свєрчків" завелось + сайлентам майже пипа!![]()
![]()
![]()
на вазах завжди все скрипить і гримить бо то кал, а бруківка тут не при ділах
І що сталось з машиною?Melusyna писав: на джипі - то була я. Є фото ями? Не встигла сфотографувати ДО темряви, а потім - нічо не вийшло(
фото нема, вже було темно.4Melusyna писав: Є фото ями? Не встигла сфотографувати ДО темряви, а потім - нічо не вийшло(
із серйозного - погнулась балка і ланжерон, і ше купу дрібноти треба буде ремонтувати(((weber писав: І що сталось з машиною?
шкода( в мене теж нечітке фото після темряви. не встигла сфотографувати засвітла(Babak писав: фото нема, вже було темно.
http://zaxid.net/home/showSingleNews.do ... Id=1288531Через блокування платежів у казначействі Львів «на тиждень вибивається з графіків». Про це 3 липня на брифінгу повідомив міський голова Львова Андрій Садовий.
"Добре, що Городоцьку і Коперника роблять за кошти ЄБРР, думаю, тут таких проблем не буде. Але з міського бюджету по всіх об'єктах проблеми", – сказав мер.
Так, з його слів, підрядник все що міг зробити на вул. Січових Стрільців, зробив, але далі не має ресурсів на продовження робіт, тому роботи не відбуваються.
"Можливо сьогодні-завтра щось зміниться. Також зупинені роботи на вул. Пекарській, на вул. Горбачевського. Я сьогодні говорив з керівником казначейства, він обіцяв це вирішувати", - сказав мер.
Нагадаємо, також через непроплати казначейства відклали будівництво кільця на Городоцькій – Шевченка.
may писав: "Добре, що Городоцьку і Коперника роблять за кошти ЄБРР, думаю, тут таких проблем не буде. Але з міського бюджету по всіх об'єктах проблеми", – сказав мер.
Зараз переглядають цей форум: Немає зареєстрованих користувачів і 1 гість