Модератори:Jarevych, Жульєн, Yelik, Dimon, Denja, NIK
ОККО
- Smith Wesson
- Ім'я:Юра
- Стать:чоловік
- Дякував (ла): 1 раз
- Подякували: 0
Хтось мені пояснить як ті знижки рахуються? В СМС для мене пише знижка на ГАЗ від 0,50 до 2,40. Картку потягнув на -0,10 грн. Порахувало знижку як в СМС мінімум = -0,50грн. Питання: нащо тягнути? заради машини? або якщо там буде більша знижка, то вона порахується? ще питання як тоді отримати з СМС знижку 2,40 грн.? )))
- ОККО
- Дякував (ла): 0
- Контактна інформація:
Re: ОККО
Напишіть, будь ласка, номер вашої картки Fishka, щоб ми змогли детальніше розібратись в даній ситуації.Smith Wesson писав:Хтось мені пояснить як ті знижки рахуються? В СМС для мене пише знижка на ГАЗ від 0,50 до 2,40. Картку потягнув на -0,10 грн. Порахувало знижку як в СМС мінімум = -0,50грн. Питання: нащо тягнути? заради машини? або якщо там буде більша знижка, то вона порахується? ще питання як тоді отримати з СМС знижку 2,40 грн.? )))
- ОККО
- Контактна інформація:
Можете відправити номер вашої картки Fishka в пп, тоді ми зможемо більш детально розібратись як нарахувалась вам знижка.Петро писав:Smith Wesson, не пиши картку бо знімуть бабло)))))
- Smith Wesson
Мене цікавить принцип нарахування знижок, як вони взаємодіють ті що в скретч картках та ті що в СМС. Я не кажу що мені щось не правильно нарахували, я не розумію правил нарахувань. В СМС лише знижка від і до, а згідно яких правил, не зрозуміло.
- MAECTP0
- Ім'я:Василь
- Дякував (ла): 29 рази
- Подякували: 7 рази
- Контактна інформація:
Сам не зрозумів що вони мали на увазі. Бо в смс ще є додаткова знижка при заправці від 50л.Smith Wesson писав: СМС лише знижка від і до, а згідно яких правил, не зрозуміло.
ОККО, в смс йдеться про якісь нові знижки чи реклама тоїж акції Вольво?
"Найкраща колискова - звук двигуна, що працює" (с) BoomBox
- ОККО
- Контактна інформація:
Це означає ви отримуєте знижку гарантовано 30 коп. (20 коп персональна, яка не змінюється і 10 коп згідно акційної картки мінімальна. Якщо ви виймете картку акційну зі знижкою 2 грн /л то отримаєте загальну знижку 2,2 грн (+20 коп персональна)MAECTP0 писав:
ОККО, в смс йдеться про якісь нові знижки чи реклама тоїж акції Вольво?
- ОККО
- Контактна інформація:
[quote="ОККО"][quote="Smith Wesson"]Хтось мені пояснить як ті знижки рахуються? В СМС для мене пише знижка на ГАЗ від 0,50 до 2,40. Картку потягнув на -0,10 грн. Порахувало знижку як в СМС мінімум = -0,50грн. Питання: нащо тягнути? заради машини? або якщо там буде більша знижка, то вона порахується? ще питання як тоді отримати з СМС знижку 2,40 грн.? )))
Це означає що ви отримуєте знижку гарантовано 30 коп. (20 коп персональна, яка не змінюється і 10 коп згідно акційної картки мінімальна. Якщо ви виймете картку акційну зі знижкою 2 грн /л то отримаєте загальну знижку 2,2 грн (+20 коп персональна)
Це означає що ви отримуєте знижку гарантовано 30 коп. (20 коп персональна, яка не змінюється і 10 коп згідно акційної картки мінімальна. Якщо ви виймете картку акційну зі знижкою 2 грн /л то отримаєте загальну знижку 2,2 грн (+20 коп персональна)
- ОККО
- Контактна інформація:
«ОККО» щомісяця смачно годує майже 2 млн українців
10 років тому мережа «ОККО» відкрила ресторанний напрямок у своїй діяльності. Сьогодні він виріс до рівня найбільшої мережі закладів повноцінного харчування в дорозі. Кожного дня до 41 ресторану та 400 кафе мережі смачних заправок заїжджають десятки тисяч українців, щоб випити улюбленої кави, смачно перекусити чи повноцінно пообідати в дорозі. Станом на сьогодні на «ОККО» за місяць у середньому продається близько 1,8 мільйона порцій кави, 850 тисяч хот-догів та понад 60 тисяч супів.
- winn3r
- Ім'я:Андрій
- Дякував (ла): 23 рази
- Подякували: 51 рази
rhchp, 10.40
і я похвалюсь вчорашньо знижкою
-10 коп на газ

і я похвалюсь вчорашньо знижкою

Гроші не куплять тобі щастя. Але вони куплять тобі авто, на якому ти поїдеш на його пошуки...
- Smith Wesson
ОККО, дякую, тепер зрозуміло 

- Smith Wesson
А якщо ГАЗ заправити від 50л. буде додаткова знижка?
- ОККО
- Контактна інформація:
Вам надається персональна знижка 20 коп, яка не змінюється і 10 коп згідно акційної картки мінімальна. В смс вказано 30 коп., оскільки порахували вашу особисту + мінімальну, яку ви можете витягнути.Cr@zy писав:ОККО, якщо в смс вказано знижка на ГАЗ від -30коп/л. + акційна картка -0,10коп/л, в сумі знижка буде 0,40коп на літрі?
Хто зараз онлайн
Зараз переглядають цей форум: Немає зареєстрованих користувачів і 5 гостей