http://zaxid.net/home/showSingleNews.do ... Id=1281001«Ми ухвалили бюджет розвитку. Сьогодні коротко хочу ознайомити вас з тими пріоритетами, які ми закладаємо в цей документ, за яким місто буде жити протягом року. Перший - це дороги. Маємо часткову зміну пріоритетів. В попередні роки основна увага приділялась так званим «вилітним» магістралям, тобто, дорогам, що ведуть з центру на виїзд з міста. Цього року пріоритет – Сихів. Це найбільший мікрорайон міста, де за останні роки не велось капітальних робіт. Відтак, у бюджеті розвитку – реконструкція вулиці Сихівської. Я також пропонував закласти кошти на капітальний ремонт проспекту Червоної Калини, проте депутати, на жаль, наразі не підтримали цієї пропозиції в повному об’ємі. Однак я буду наполягати на цьому і під час перегляду бюджету протягом року», - зазначив мер.
«Є ще дві особливості цьогорічного бюджету розвитку. Ми планували відремонтувати багато тротуарів у всіх районах міста. Однак депутати і тут не підтримали нас повністю і зняли по 500 тисяч гривень з ремонтів тротуарів кожного району. Напевно, панам депутатам, які їздять на своїх великих джипах, не цілком зрозуміло, навіщо ремонтувати тротуари. Будемо пояснювати і намагатись змінити ситуацію», - додав міський голова.
Отакоє...