Дайджест автомобільних новин

Модератори:Jarevych, Жульєн, Yelik, Dimon, Denja, NIK

Відповісти
Щось дороги почали робити!
Andriy01
Стать:чоловік
Дякував (ла): 4 рази
Подякували: 4 рази
Re: Щось дороги почали робити!

Повідомлення Andriy01 » Вів, 01 грудня 2009, 19:29

Отже, написав заяви в ЛКП і міську раду щоб поремонтували проїжджу частину і прибудинкову територію. Десь за 2 місяці зробили:)
Гарно виклали асфальт, та бордюри на проїжджій частині і біля під’їзду перед будинком.

Так що в кого розбита дорога - перед виборами давайте пишіть:)
Тут писали, що бардюри зависоко і підозріла шершавість поверхні, думаю наслідок незавершеного технологічного циклу.
Ага, а те, що порозливали якусь оливу по відремонтованих дорогах - то, швидше за все, оправдання буде на весну, коли на неякісно зробленій дорозі полізуть ями.

azakharchuk
Подякували: 3 рази

Повідомлення azakharchuk » Вів, 01 грудня 2009, 20:29

Andriy01 писав:Ага, а те, що порозливали якусь оливу по відремонтованих дорогах - то, швидше за все, оправдання буде на весну, коли на неякісно зробленій дорозі полізуть ями.
Надо на Google Earth/Maps поставить метки - где сейчас есть пятна. А весной поставить метки где появятся ямы. Наложить картинки друг на друга - и вещественное доказательство готово. Высокие технологии в действии, так сказать :)

weber
Дякував (ла): 0
Подякували: 0

Повідомлення weber » Сер, 02 грудня 2009, 11:00

Сьогодні повністю відчинили вулицю кн. Ольги 8) Можна льотати по обидва боки.

antik
Ім'я:Антоха
Дякував (ла): 2 рази
Подякували: 1 раз

Повідомлення antik » Сер, 02 грудня 2009, 11:01

weber писав:Сьогодні повністю відчинили вулицю кн. Ольги Можна льотати по обидва боки.
круто.... ато вчера там была попа... по двум дорогам в обе стороны гоняли %)
Три речі, на яких чоловік не повинен давати їздити - на собі, на своїй жінці та на своїй машині

weber

Повідомлення weber » Сер, 02 грудня 2009, 11:15

Цікаво тепер - основну Кульпарківську робитимуть чи ні...?

Vusiko
Ім'я:Олексій
Дякував (ла): 3 рази
Подякували: 2 рази

Повідомлення Vusiko » П'ят, 04 грудня 2009, 18:04

weber писав:Цікаво тепер - основну Кульпарківську робитимуть чи ні...?

На наст рік

Detor

Повідомлення Detor » Суб, 05 грудня 2009, 02:52

Приємно чути, що в нас почали дороги робити, можливо в колись зникне статус "найгірші дороги" :) Дуже свербить питання Городоцької, її зараз в першу чергу треба робити, колія вже в окремих місцях відокремилась від бруківки :)

pikach00
Дякував (ла): 87 рази
Подякували: 35 рази

Повідомлення pikach00 » Суб, 05 грудня 2009, 02:56

Ха-ха, ото веселуха на Бортнянського була... Короче розкопали кусок, зарили бетонні кільця якісь там. І позавчора смились кудись ремонтніки не поклавши бруківку. Сьодня по радіо чув мол нема коштів тому згорнувся там ремонт :D %) Ото піпєц буде після кількох дощів... Але паркетніки рішають :D

Mukola
Ім'я:Mukola

Повідомлення Mukola » Суб, 05 грудня 2009, 15:46

Біля Данила Галицького зрізали, і забули
Вкладення
moto_0244.jpg
Якщо у тебе чогось немає, створи це!

sergey
Контактна інформація:

Повідомлення sergey » Пон, 07 грудня 2009, 16:36

На Варшавській один лежечий дайшник :D нормальний, а другий такої висоти :shock я в шоці. %)
Челябинские мужики настолько суровы, что гнут кованые диски на немецких автобанах

Felix
Лінгвіст
Ім'я:Felix
Дякував (ла): 2 рази
Подякували: 37 рази
Контактна інформація:

Повідомлення Felix » Пон, 07 грудня 2009, 16:42

sergey писав:На Варшавській один лежечий дайшник :D нормальний, а другий такої висоти :shock я в шоці. %)
дякую за інформацію, тепер по Варшавській їздити не буду :sing

Corleone

Повідомлення Corleone » Пон, 07 грудня 2009, 20:12

Де саме на Варшавській?

sergey
Контактна інформація:

Повідомлення sergey » Пон, 07 грудня 2009, 20:14

Corleone писав:Де саме на Варшавській?
Біля церкви
Челябинские мужики настолько суровы, что гнут кованые диски на немецких автобанах

t309
Ім'я:t309
Контактна інформація:

Повідомлення t309 » Пон, 07 грудня 2009, 23:09

Відкрили стрийську в обидва боки, причому на тій що з міста є мінімальні хвильки, а на тій що у місто лажу замутили повну, нерівності дороги просто вражають!!!
https://goo.gl/TcJrkr
Ні хабарям, відкатам, порушеням ПДР!

Fobos
Рятівник форуму
Ім'я:Юра
Дякував (ла): 138 рази
Подякували: 9 рази
Контактна інформація:

Повідомлення Fobos » Пон, 07 грудня 2009, 23:26

t309, ну та, те що було набагато краще!
Ford?

Jarevych
Тюнінг клуб
Ім'я:Ярік
Дякував (ла): 10 рази
Подякували: 82 рази
Контактна інформація:

Повідомлення Jarevych » Пон, 07 грудня 2009, 23:33

t309 писав:Відкрили стрийську в обидва боки, причому на тій що з міста є мінімальні хвильки, а на тій що у місто лажу замутили повну, нерівності дороги просто вражають!!!
Це тому, що вони в суботу ввечері ще заливали її, а сьодня відкрили. Панятна шо за деньвоно не висохне, а розбитись може ;)
Машина не жінка , помилок не пробачає

Maniak716
Ім'я:Петро
Дякував (ла): 1 раз

Повідомлення Maniak716 » Вів, 08 грудня 2009, 09:08

Може я чогось не розумію в цьому житті тому поясніть мені [цензура] перекривати вулицю і робити великі пробки, витрачати бабло, пускати машини по невисохшому асфальті і тд і тп???...
І пофіг наскільки було погано раніше якщо через кілька місяців буде те саме %) Я живу на Кн.Ольги і коли був ремонт було незручно але я готовий був ще стільки потерпіти лиш би ремонт був якісний, а не для галочки і не для того щоб мені казали "так раніше було ще гірше".
Сперечатись не буду але на мою думку краще б зробили не 3 вулиці аби як, а 1 але якісно і на роки, а не розливали масло і весною волали "нє вінаватая я" і розказувати байки про антиукраїнських диверсантів, а ми будем тішитись тим "що раніше було гірше"....

azakharchuk
Подякували: 3 рази

Повідомлення azakharchuk » Вів, 08 грудня 2009, 12:17

Maniak716

Ты как маленький. А кому это нужно? Делать на года? В смысле, среди тех, от кого это зависит. Никому. Постоянные ремонты, это постоянная возможность "осваивать" деньги. А если все сделают, и ремонты прекратятся, то деньгам будет неоткуда капать в будущем. Более того, для того, чтобы делать по уму нужно гораздо больше денег на материалы, на работу, а не на откаты.

У меня знакомый, бывший львовянин, сейчас живет за границей недавно выступал посредником. В общем, нашлись за границей люди, которые решили инвестировать деньги в постройку асфальтного завода во Львовской области (уже давно читал где-то, что одна из проблем львовских дорог в том, что не производят качественный асфальт). В общем, при соблюдении технологии укладки, гарантия на дорожное покрытие 25 лет. В общем, дошел он до опеределенного уровня с предложением от инвесторов, и состоялся такой диалог:

- Вот предложение от инвесторов.
- Асфальт выдерживает 25 лет?
- Ну да.
- А на фига он нам такой нужен?!

Занавес. Им нужен постоянный ремонт, постоянный денежный поток, чтобы постоянно капало. И не приходит в голову, что дорог нужно ремонтировать столько что хватит и на их век, и на их детей (либо приходит, и они задумываются о том, с чего будут жить их внуки).

Но это пол-беды. "Народ имеет ту власть, которую он заслуживает." (С). И смена власти изменит немного, потому что:
- есть "добрi господарi", которые видя ремонт своей улицы, найдут прораба, и попросят закатать подъезд ко двору, и во дворе до гаража. "А я вам пару гривень дам!". А какой прораб откажется от пары гривен?
- есть водители асфальтоукладчиков, которые вместо положенных 10 проходов, делают 2-3, а "сэкономленное" топливо сливают и продают (так что забудьте про 25 летнюю гарантию при даже самом лучшем асфальте).
- ну и в конце концов водители, объезжающие бетонные блоки (на знаки внимания вообще никто не обращает) по газонам, и едущие вслед за асфальтоукладчиком, потому что им так удобнее.

И такие цепочки можно выстроить практически в любой сфере (хоть дороги, хоть медицина, хоть образование). Большинство преследует только свои, краткосрочные цели, и им плевать на остальных. Под стать большинству и власть. А все остальное - следствия.

Маємо, те що маємо (С)

Oleh Nemchinov
Контактна інформація:

Повідомлення Oleh Nemchinov » П'ят, 25 грудня 2009, 09:43

Капітальний ремонт на Кульпарківській ще не закінчився, а на відремонтованих ділянках вже з`явилися латки
Львівський портал / 24.12.2009 09:31
23 грудня на вулиці Кульпарківській розрили дорогу, ремонт якої закінчився лише два тижні перед тим. Робітники на місці події відмовились коментувати ситуацію журналістам, мовляв мер заборонив.
Згідно з поясненням прес-служби мера, на цій ділянці аварійні служби "Львівводоканалу" проводили ремонтні роботи. Задля усунення проблеми розрили частину щойно відремонтованої дороги.
Зображення
Хоча згідно з проектною документацією, коли проводили капітальний ремонт дороги мали провести капітальну заміну інженерних комунікацій. Наразі невідомо, хто буде займатися налагодженням благоустрою, та явно відомо, що гроші вкладені в ремонт вул. Кульпарківської таки закопали.
До слова, на ремонт дорожнього полотна та заміну інженерних комунікацій по вулиці Кульпарківській, Княгині Ольги та Сахарова було виділено 62 млн грн. Половина суми надійшла з держбюджету на продовження та реалізацію цільової програми підготовки до Євро-2012, решту виділили з міського бюджету.

A1

Повідомлення A1 » П'ят, 25 грудня 2009, 09:52

все як зажди, одні дороги "невідомі пошкодили", інші самі розрили - ніхто не винен

Відповісти

Хто зараз онлайн

Зараз переглядають цей форум: Немає зареєстрованих користувачів і 1 гість