Дайджест автомобільних новин

Модератори:Jarevych, Жульєн, Yelik, Dimon, Denja, NIK

Відповісти
ОККО
HacK
Ім'я:HacK
Стать:чоловік
Дякував (ла): 6 рази
Подякували: 30 рази
Re: ОККО

Повідомлення HacK » Суб, 29 серпня 2015, 15:50

скажіть рагулям в сокалі, львів обл, хай щітки поміняють для вікон, і перестануть хімію економити, через тих баранів, вікно собі поцарапав :angry

САХАР
Ім'я:А
Дякував (ла): 11 рази
Подякували: 102 рази

Повідомлення САХАР » Суб, 29 серпня 2015, 16:02

Меня вот какой вопрос волнует-счас подкачка колес кое-как работает и то- то монометр врет,єлектронным наставиш,накачаеш,приедиш домой и механический показывает на атмосферу больше.Зимое на Окко найти подкачку чтоб работала-почти нереально.Неужели это настолько сложный элемент-чтоб не раз сделать и забыть?
Запчастини,ремонт та діагностика б.у.VAG

shaman
Ім'я:Святослав
Дякував (ла): 0
Подякували: 23 рази

Повідомлення shaman » Нед, 30 серпня 2015, 08:36

САХАР писав: Зимое на Окко найти подкачку чтоб работала-почти нереально.Неужели это настолько сложный элемент-чтоб не раз сделать и забыть?
Постійно одна відповідь на всіх заправках ОККО- масло в компресорах застигає

ОККО
Подякували: 0
Контактна інформація:

Повідомлення ОККО » Пон, 31 серпня 2015, 10:54

Andriy01 писав:ОККО, на перехресті Стрийська-Наукова ви почали будівництво АЗС? (на тій вашій ділянці, біля якої побудували новий з’їзд)
На цій ділянці розпочато будівництво будинку.
САХАР писав:Меня вот какой вопрос волнует-счас подкачка колес кое-как работает и то- то монометр врет,єлектронным наставиш,накачаеш,приедиш домой и механический показывает на атмосферу больше.Зимое на Окко найти подкачку чтоб работала-почти нереально.Неужели это настолько сложный элемент-чтоб не раз сделать и забыть?
Нові компресори, які встановлюються на заправках нашої мережі можуть працювати зимою. Старіші дійсно мають консервуватись на зиму. Якщо скажете про компресор якої заправки йдеться вище - відправимо ремонтників для перевірки.

Andriy01
Дякував (ла): 4 рази
Подякували: 4 рази

Повідомлення Andriy01 » Пон, 31 серпня 2015, 10:59

ОККО писав: На цій ділянці розпочато будівництво будинку.
А якого? Яка компанія будує? Вам відомо якісь деталі про це? Дякую
Це житловий будинок?

Liuskywalker
Ім'я:Любомир
Дякував (ла): 76 рази
Подякували: 58 рази

Повідомлення Liuskywalker » Пон, 31 серпня 2015, 11:46

от на АЗС Джерельна з підкачкою все ОК. :thumbup
Кава - так собі , може бути , але то я просто балуваний :sing :angel
Праця зробила з мавпи змучену мавпу ! ©

ОККО
Контактна інформація:

Повідомлення ОККО » Пон, 31 серпня 2015, 11:58

Andriy01 писав: А якого? Яка компанія будує? Вам відомо якісь деталі про це? Дякую
Це житловий будинок?
Такі деталі мені, на жаль, не відомі.
HacK писав:хай щітки поміняють для вікон, і перестануть хімію економити, через тих баранів, вікно собі поцарапав :angry
Дали розпорядження на заміну. Перепрошуємо!

M@sTeR
Ім'я:Андрій
Дякував (ла): 1 раз
Контактна інформація:

Повідомлення M@sTeR » Пон, 31 серпня 2015, 12:47

Що у Вас з Мілк-Шейками сталось :surprised Раніше були класні, а вчора випив на Любінській, то гіршого мілк-шейку ніколи й не пив, такий дитячий смак що фе %) :bad
Аж потім сам оператор казав що ви щось там змінили в рецептурі і вони до нічого тепер :|
Верніть стару рецептуру :angry
Всё лучшее случаеться неожиданно...

BOXER
Номер:5666
Дякував (ла): 78 рази

Повідомлення BOXER » Пон, 31 серпня 2015, 13:37

ОККО, сьогодні останній день акції "30%"?
за минулий тиждень гроші коли мають нарахуватись і до коли їх треба використати?
Sad, but true.

shaman

Повідомлення shaman » Пон, 31 серпня 2015, 13:40

M@sTeR, якщо я не помиляюсь то там немає ніякої рецептури- просто взбивають охолоджений готовий пакетик консерванта "преміале"
ОККО, Доречі дякую за реакцію по заміні обшивки на диванах у Сколе- вже в кінці червня все було нове!

Залишився неприємний спогад про мийку на заправці на науковій- перший раз заїхав туди 18 липня 2015 року щоб швидко змити авто, це була субота десь 07.10, двоє працівників на касі спілкуються, сказав до кого звертатись на рахунок мийки, почув відповідь "в нас технічна перерва 30-40 хв, бо я маю пісок з зливів почистити", хоча сам стоїть за касою. Після того як я витягнув телефон і сказав що набираю гарячу лінію щоб вияснити чи є в графіку роботи така перерва та чи знає начальник азс про це", за мною вибігли на вулицю попросили нікуди не дзвонити та заїжати в бокс для мийки. Про такі випадки чув неодноразово від знайомих, я так розумію що там перезмінка персоналу у 8 ранку і вони щоб не затримуватись на роботі починають готувати мийку ще за 1 годину до початку здачі зміни, інакше я це пояснити не можу

ОККО
Контактна інформація:

Повідомлення ОККО » Пон, 31 серпня 2015, 16:56

M@sTeR писав:Що у Вас з Мілк-Шейками сталось :surprised Раніше були класні, а вчора випив на Любінській, то гіршого мілк-шейку ніколи й не пив, такий дитячий смак що фе %)
Взнаю. А що таке "дитячий смак"? :|
BOXER писав:ОККО, сьогодні останній день акції "30%"?
за минулий тиждень гроші коли мають нарахуватись і до коли їх треба використати?
Так, сьогодні останній день. Розрахунки, якщо не помиляюсь, мають проводитись сьогодні-завтра. Використати їх можна будь-коли, строку придатності ці знижки не мають.
shaman писав:ОККО, Доречі дякую за реакцію по заміні обшивки на диванах у Сколе- вже в кінці червня все було нове!
Вам дякуємо за зауваження! :cheers
shaman писав:Залишився неприємний спогад про мийку на заправці на науковій- перший раз заїхав туди 18 липня 2015 року щоб швидко змити авто
Встановити хто був тоді на зміні вже не вийде, минуло забагато часу. Тому, якщо таке ще раз трапиться, будь ласка, повідомте мене оперативно. Розберусь зі свого боку.

Amadej

Повідомлення Amadej » Пон, 31 серпня 2015, 17:37

кольцо на грушівську границю , Окко будує заправку?

M@sTeR
Ім'я:Андрій
Контактна інформація:

Повідомлення M@sTeR » Пон, 31 серпня 2015, 18:13

ОККО писав: Взнаю. А що таке "дитячий смак"?
Признайтесь чесно, що раніше був той шейк, ну зовсім інакший на смак(смачніший в рази). А то і значить, смак якось парног омолока чи шо, як дитячі кашки якісь :bad
shaman писав: M@sTeR, якщо я не помиляюсь то там немає ніякої рецептури- просто взбивають охолоджений готовий пакетик консерванта "преміале"
ТА хай буде і так, але зараз той пакетик "преміале" в рази гірший на смак :sing
Всё лучшее случаеться неожиданно...

shaman

Повідомлення shaman » Пон, 31 серпня 2015, 18:29

M@sTeR, це до поставщиків питання, серйозно ;)
В Загродського такі самі шейки :sing

ОККО
Контактна інформація:

Повідомлення ОККО » Пон, 31 серпня 2015, 18:51

Amadej писав:кольцо на грушівську границю , Окко будує заправку?
Будь ласка, уточніть де це?
M@sTeR писав: Признайтесь чесно, що раніше був той шейк, ну зовсім інакший на смак(смачніший в рази). А то і значить, смак якось парног омолока чи шо, як дитячі кашки якісь :bad
Це дійсно питання до постачальника, бо, як правильно сказав shaman, мілк-шейки постачаються у вакуумних тетрапаках виробником ТМ "Premialle", а на АЗК оператор лише відкриває пакет, збиває міксером та переливає у одноразовий стакан, теж наданий постачальником. Наскільки нам відомо, то жодних змін до рецептури внесено не було.

BOXER
Номер:5666
Дякував (ла): 78 рази

Повідомлення BOXER » Пон, 31 серпня 2015, 19:15

ОККО писав: Так, сьогодні останній день. Розрахунки, якщо не помиляюсь, мають проводитись сьогодні-завтра.
акцію таки вирішили не продовжувати? :sad
ок, завтра відпишусь чи прийшли бали)
Sad, but true.

ОККО
Контактна інформація:

Повідомлення ОККО » П'ят, 04 вересня 2015, 16:23

Новий сезон персональних знижок
Зображення
З вересня на ОККО стартує новий сезон персональних знижок на якісне пальне. Їх розмір та умови надання – індивідуальні.
Для власників зареєстрованих карток FISHKA інформація про знижки буде надіслана смс, мейлом та надрукована на чеку. Незареєстровані та нові клієнти зможуть скористатись своєю пропозицію лише після реєстрації картки FISHKA.
Крім того, власники автомобілів з великими баками можуть збільшити свою знижку:
· на 30 коп./л при заправці від 40 л бензину А-92 ЄВРО, А-95 ЄВРО, Pulls 95
· на 50 коп./л при заправці від 60 л ДП ЄВРО або Pulls Diesel
Отримати знижку миттєво можна при заправці «до повного» баку з карткою FISHKA. В іншому випадку нарахована сума знижки переноситься на наступну покупку того самого виду пального з тією ж карткою FISHKA. Пропозиції знижок надходитимуть до 30 вересня 2015 року.

es2803
Ім'я:дмитро

Повідомлення es2803 » Суб, 05 вересня 2015, 16:10

А у кого газ. Я заправляю полный бак бензом, , получаю тут же скидку и езжу на нем целый год??? А если заправлю 10 литров - скидка будет на следующей записка...... месяца через 2 . Прикольненько

ОККО
Контактна інформація:

Повідомлення ОККО » Вів, 08 вересня 2015, 11:18

У мережі «ОККО» товари пакуватимуть в органічні поліетиленові пакети
Зображення
У вересні мережа АЗК «ОККО» повністю перейшла на використання у своїх магазинах поліетиленових пакетів, які швидко розкладаються у природі. Якщо період розпаду традиційного пластикового пакету становить кілька століть, то органічний пакет у біосередовищі розкладатиметься упродовж 3-4 місяців.
До складу поліетилену, з якого виготовляють органічні пакети, входить каталізатор, який прискорює розпад матеріалу під впливом природних чинників – світла, вологи, температур, мікроорганізмів. Він не токсичний, не містить абразивних елементів і не є шкідливим для людини та навколишнього середовища.
Зараз серед пакувальних матеріалів, які продаються на АЗК «ОККО», 95% припадає на поліетиленові пакети, а тільки 5% - на паперові пакети й екоторби. «Українське суспільство звикло до широкого застосування поліетиленових виробів у побуті й одномоментно відмовитися від них нереально. Але ми можемо принаймні перейти на використання таких матеріалів, які не чинять істотного негативного впливу на екологію», - каже менеджер зі сталого розвитку мережі «ОККО» Ірина Миронова.
Мережа «ОККО», притримуючись принципів глобальної ініціативи Go green, постійно вживає заходів, спрямованих на те, щоб зменшити засмічування пластиком навколишнього середовища. У 2014 році у компанії зібрано й відправлено на повторну переробку 1082 кілограми використаного пластику. На АЗК «ОККО» у Закарпатській, Івано-Франківській і Запорізькій областях уже встановлено 24 контейнери для збору використаних ПЕТ-пляшок.

«ОККО» представляє спеціальну серію Арабіка Мокко Ефіопія в зернах
Зображення
Мережа ресторанів «A la minute» та «Pasta Mia» на АЗК «ОККО» приготувала для своїх відвідувачів спеціальну серію зернової кави сорту Арабіка Мокко Ефіопія. Нова кавова серія доступна в зручних упаковках по 200 г у закладах мережі по всій Україні.
Мокко відносять до елітних сортів арабіки. Цю каву вирощують в південному регіоні Ефіопії, де плантації розташовуються на висоті 1500-1800 метрів над рівнем моря. Збір зерен здійснюється в основному з дикорослих дерев, а вирощують та обробляють цей сорт традиційним способом. Кава має багатий смак з шоколадними відтінком, більш вираженим в порівнянні з іншими ефіопськими сортами.

Amadej

Повідомлення Amadej » Вів, 08 вересня 2015, 12:20

ОККО писав: Amadej написав:
кольцо на грушівську границю , Окко будує заправку?

Будь ласка, уточніть де це?
координати
50.083287, 23.313619

Відповісти

Хто зараз онлайн

Зараз переглядають цей форум: Немає зареєстрованих користувачів і 2 гостей