трафляє тоже.rum писав: то тілько мине їдного шляк трафляє, як починают сі питати
При таких питаннях рефлекторно згадую рекламу зі словами : "Ооо я Вас так розумію".
В них альбо виконання плану , альбо штраф, ібо "не запропонували на впарили "
Модератори:Jarevych, Жульєн, Yelik, Dimon, Denja, NIK
трафляє тоже.rum писав: то тілько мине їдного шляк трафляє, як починают сі питати
в мене був пацан на прийомі касир, я питав за ту дурну звичку їхню...ROVA писав: трафляє тоже.
При таких питаннях рефлекторно згадую рекламу зі словами : "Ооо я Вас так розумію".
В них альбо виконання плану , альбо штраф, ібо "не запропонували на впарили "
Я вже відповідав раніше, що такі умови спричинені різними технічними механізмами розрахунків при заправці до повного баку та на фіксовану суму/літраж.MAECTP0 писав:отримав пропозицію
Електронний купон 50/100
код: 60399
Знижка 50коп./л на 100 л пального. Отримати знижку можна після активації послуги, яка відбувається автоматично протягом 7-ми днів. Підтвердження про активацію надійде смс повідомленням на номер телефону, вказаний при реєстрації. Щоб отримати знижку, необхідно пред'явити зареєстровану основну картку FISHKA, на яку ця послуга активована. Знижка надається відразу при заправці до повного, в іншому разі переноситься на наступну покупку того самого виду пального...
щось то ваше "до повного", "якщо" напружувати починає...
Люкс 40 грн.MAECTP0 писав:PS: скільки Вартує мийка Стандрт і Експерс по грошам (не в балах)?
Відправте, будь ласка, номер картки Фішка та дату заправки в ПП. Якщо чек був використаний до 31.01 і з ним виникли проблеми - знижку все ще можна відкорегувати.rubilnik писав:ще одна мудра акціяот я заправився до повного, платив карткою, з мене зробили дурака що знижка зразу не надається. термін дії чека там шось фігню вже виходило, звісно що вже не заправлявся. хорошу знижку отримав
проблема в акції була в тому що перща заправка навіть до повного не дасть знижки а лиш купон на знижку на наступну заправку.. тому всі хто в акційний період заправлялись перший раз до повного й були обурені не наданням моментальної знижки, бо не було купону...ОККО писав: Я вже відповідав раніше, що такі умови спричинені різними технічними механізмами розрахунків при заправці до повного баку та на фіксовану суму/літраж.
коні-фіра-сіно-соломаcdrom писав: Що далі?
19,99... А потім - як бог дасть...cdrom писав: Що далі?
А то пишуть лише коли -30 коп, а коли +1,5грн, то не новина і не варто про таке писатиОККО писав:
Минулого тижня ми знизили ціни на 30 коп. на всі нафтопродукти. Потім ще знизили бензини на 40 коп/л. Сьогодні ще -50 коп. на А95, -40 коп. на А92. Для падіння ще є потенціал, якщо буде надходити ресурс з дешевшою собівартістю. Щодо ...
cdrom писав: В суботу ціна на 1л А95 - 18,49грн
В понеділок - 18,99грн
Вівторок - 19,49грн?
Що далі?
СередаMyself писав: 19,99... А потім - як бог дасть...
Всьо чітко як годинник...оксана2013 писав:окко 95 - 19.99
Во-во! А ше там бракує пилососу, мийки і цілодобового кабаку з шашличною і простітутками!diesell писав: обслуживающий персонал не приветлив. Такого сервиса, как подкачка колес-НЕТ
Дякуємо за інформацію! Передав в роботу.diesell писав:ОККО, присоединяюсь к Шаману. Сам там иногда заправляюсь.
Зараз переглядають цей форум: Немає зареєстрованих користувачів і 2 гостей