Дайджест автомобільних новин

Модератори:Jarevych, Жульєн, Yelik, Dimon, Denja, NIK

Відповісти
ОККО
A1
Стать:чоловік
Дякував (ла): 0
Подякували: 0
Re: ОККО

Повідомлення A1 » П'ят, 23 січня 2015, 12:52

і як розрулили ситуацію чи нічого не доказували ?

оксана2013
Стать:жінка
Контактна інформація:

Повідомлення оксана2013 » П'ят, 23 січня 2015, 12:57

Нічого не доказувала. Заправилась на шелі і машина поїхала більш-менш. Потім їздила на алекс на діагностику, бо тоді на гарантії була. Нічого не виявилось. Тому лише поганий бензин. І більше не повторювалось. Зараз машина вже має 50 тис. пробігу.

Andriy01
Дякував (ла): 4 рази
Подякували: 4 рази

Повідомлення Andriy01 » П'ят, 23 січня 2015, 12:58

оксана2013, може, свічки залило? ;)

оксана2013
Стать:жінка
Контактна інформація:

Повідомлення оксана2013 » П'ят, 23 січня 2015, 13:05

Andriy01, а з якого щастя в новій машині, суто після заправки? :sing

wazzup

Повідомлення wazzup » П'ят, 23 січня 2015, 13:09

A1 писав: оксана2013, а Сокар тоді вже був Сокаром чи ще гфц ? Бо з останніми також була історія відома тут на форумі
в мене таке ж було, але ще за часів ГФЦ. сенс більше 100 не розганявся і починало його тормосити.

ОККО
Контактна інформація:

Повідомлення ОККО » П'ят, 23 січня 2015, 15:47

Thorn писав: ОККО, скан чи фото документів на топливо можна?
http://s17.postimg.org/7dm5wtw73/Scan001_1.jpg
http://s17.postimg.org/zf07aj1hb/Scan001_2.jpg
Maniak716 писав:ОККО, не думав, що на завершення акції і мені прийдеться сказати своє фе...
Прошу пояснити чому в оператора вистачає часу і сил пропонувати чай, хотдоги, омивайки і всяку іншу хрень яка мені [цензура] не потрібна на заправці, а от пробити чек зі знижкою на пальне йому впадло???
Заправка на Чорновола, 21.01.15р, вечір. Заїзжаю заправити 10л і використати останній чек зі знижкою. І вже не вперше від оператотора (мужик років 30-40) чую "та нащо вам та знижка, то аж 2 гривні буде". Враховуюч, що це вже не вперше, то в мене трошки здали нерви і я нагрубив... матом :shout
Чому я маю кожному [цензура] пояснювати, що розмір знижки його не має хвилювати?
Така поведінка оператора не припустима. Будь ласка, відправте в ПП номер Вашої картки Фішка та скан/фото акційного чеку, якщо його так і не зісканували (якщо Ви не плануєте заправлятись і використати його до 31 січня). Вибачте за цей випадок.

Thorn
Дякував (ла): 18 рази
Подякували: 11 рази
Контактна інформація:

Повідомлення Thorn » П'ят, 23 січня 2015, 15:55

ОККО, дякую!!! :beer
Воно :bad

Car Crash
Ім'я:Юра
Номер:BC....CH
Дякував (ла): 1 раз
Контактна інформація:

Повідомлення Car Crash » П'ят, 23 січня 2015, 16:08

ОККО, дякую за швидке вирішення питання
https://goo.gl/oVtCNy

Liuskywalker
Ім'я:Любомир
Дякував (ла): 76 рази
Подякували: 58 рази

Повідомлення Liuskywalker » П'ят, 23 січня 2015, 16:24

оксана2013 писав: заправившись на сокарі 95, за галицьким перехрестям, я не могла завестись
а при заправці свіжа бєнза відразу потрапляє у фільтра\магістралі ? :sing
Праця зробила з мавпи змучену мавпу ! ©

Maniak716
Ім'я:Петро
Дякував (ла): 1 раз

Повідомлення Maniak716 » П'ят, 23 січня 2015, 16:42

ОККО писав: Така поведінка оператора не припустима. Будь ласка, відправте в ПП номер Вашої картки Фішка та скан/фото акційного чеку, якщо його так і не зісканували (якщо Ви не плануєте заправлятись і використати його до 31 січня). Вибачте за цей випадок.
Та я свою знижку отримав, просто осадок залишився :-)
Поясніть працівникам їх обовязки, а то дико злить слухати думки тих олігархів про мої копійки і заставляти їх натиснути кілька лишніх клавіш...
Мир :beer :D

Bumer
Ім'я:Андрій
Номер:BC5BX

Повідомлення Bumer » П'ят, 23 січня 2015, 17:05

ОККО писав: Bumer написав:
будете задовільняти свою особисту цікавість? будете проводити голосування, яке самі люб'язно пропонуєте?

В мене немає прав створювати голосування. Тому це скоріше питання до модераторів.
модератори не виявляли особистий інтерес до думок користувачів про тему, а Ви, тому звернутися до модераторів з проханням створити голосувалку маєте саме Ви, адже
ОККО писав: Цікаво (мені особисто) скільки користувачів думають так само. Навіть не беручи до уваги те, що ми платимо, щоб тут спілкуватись з клієнтами.
Може провести голосування?
це за умови, якщо Вам дійсно цікаво, а не написали аби написати
https://www.facebook.com/groups/1431532603826575/
Ввічливість береже Ваші зуби, краще, ніж орбіт!

BOXER
Номер:5666
Дякував (ла): 78 рази
Подякували: 23 рази

Повідомлення BOXER » П'ят, 23 січня 2015, 17:15

оксана2013 писав: за галицьким перехрестям, я не могла завестись
тре було топпера набрати, завів би :shout :D
Sad, but true.

topper
Ім'я:Остап
Номер:0000
Дякував (ла): 175 рази
Подякували: 20 рази

Повідомлення topper » П'ят, 23 січня 2015, 18:40

BOXER писав: тре було топпера набрати, завів би
тіха-тіха, не пали кантору :| :sing
Жінка – як даішник: настрій зіпсує, гроші забере, і ще винним будеш :-)

ОККО
Контактна інформація:

Повідомлення ОККО » Нед, 01 лютого 2015, 14:28

Мережа «ОККО» не торгує паливними картками і талонами через посередників
Зображення
Останнім часом до офісів мережі АЗК «ОККО» почастішали звернення клієнтів з приводу того, що їм надходять пропозиції від різних компаній придбати паливні картки, талони «ОККО» на тих чи інших пільгових умовах. Деякі з цих посередників називають себе офіційними представниками «ОККО». З огляду на це хочемо наголосити, що мережа «ОККО» не торгує паливними картками через посередників. Тому згадані пропозиції можуть бути частиною шахрайських схем.
Придбати талони чи картки «ОККО» з дотриманням усіх відповідних гарантій можливо, лише уклавши договір з підприємством «ОККО-Бізнес Контракт» у центральному чи регіональних офісах за адресами, вказаними за цим посиланням: okko.ua/uk/regional-offices

Власний імпорт мережі «ОККО»
Зображення
У магазинах мережі АЗК «ОККО» з’явилася ціла лінійка товарів власного імпорту, які компанія закуповує за прямими контрактами з кращими європейськими виробниками. До цього переліку вже увійшли продукти таких популярних за кордоном марок як Dr.Martins, Aqua Verde (соки), SWISS (напої), AriZona (холодний чай), Michel et Augustin (печиво), Dr.Kargs (хлібці). Знайти усі ці смачні новинки клієнтам допоможуть спеціальні цінники з відміткою «Власний імпорт ОККО».
«Уклавши прямі контракти безпосередньо з виробниками, ми пропонуємо нашим клієнтам унікальні для ринку продукти, а завдяки власній логістиці й відсутності посередницьких ланок можемо гарантувати їх європейську якість» - пояснює директор мережі магазинів на АЗК «ОККО» Ірина Моісеєва.
Розширюючи лінійку власного імпорту, ми підбираємо унікальні для українського ринку продукти, які будуть цікаві різним споживачам, - щоб мали з чого вибирати і діти, і поціновувачі здорової їжі, і гурмани. Адже деякі із запропонованих товарних позицій поєднують у собі несподівані смаки, які рідко зустрінеш на ринку України – наприклад, кокосовий сік, зелений чай із гранатом чи хлібці із сиром та моцареллою.

ОККО
Контактна інформація:

Повідомлення ОККО » Нед, 01 лютого 2015, 14:31

Мережа АЗК «ОККО» піклується про найменших відвідувачів
Зображення
Упродовж січня-лютого 2015 року 17 АЗК мережі «ОККО» буде укомплектовано новими пеленальними столиками. Два перших пеленатори із цієї партії уже встановлено на заправках у Сколе (Львівська область) і Татарові (Івано-Франківська область). Це створює додаткові зручності для сімей, які взимку вирушають на гірськолижний відпочинок.
Незабаром пеленальні столики з’являться й на АЗК «ОККО» у Кам’янці-Подільському, Пирятині, Богородчанах, двох дзеркальних заправках в Остриці (Чернівецька область), у Городку і Рясній-Руській під Львовом, селі Щасливому поблизу Бориспільського аеропорту, на під’їздах до Києва та Рівного. Зараз на заправках мережі «ОККО» в користуванні перебуває уже 16 пеленаторів. Починаючи з 2015 року, на всіх нових трасових АЗК, які відкриватиме компанія, настінний пеленатор стане обов’язковим елементом.
Перші розкладні пеленальні столики з’явилися на АЗК «ОККО» ще у 2010 році. Поступово їх кількість збільшувалася, а торік у компанії було проведено внутрішнє опитування, щоб з’ясувати, як активно користуються ними клієнти і де саме їх треба доставити.
«Серед різноманітних категорій наших клієнтів є й така, що потребує особливої турботи – це батьки, котрі подорожують з маленькими дітьми, - розповідає менеджер зі сталого розвитку мережі АЗК «ОККО» Ірина Миронова. - Їм потрібні додаткові пристосування для комфортної поїздки, адже малюка часто потрібно перевдягнути в дорозі, нагодувати в більш зручних умовах, ніж салон автомобіля, чи просто дати йому змогу полежати і погратися після тривалого перебування у дитячому автокріслі».
Перелік АЗК, оснащених пеленальними столиками, пожна побачити на карті.

MAECTP0
Ім'я:Василь
Дякував (ла): 29 рази
Подякували: 7 рази
Контактна інформація:

Повідомлення MAECTP0 » Пон, 02 лютого 2015, 15:43

отримав пропозицію

Електронний купон 50/100
код: 60399
Знижка 50коп./л на 100 л пального. Отримати знижку можна після активації послуги, яка відбувається автоматично протягом 7-ми днів :facepalm . Підтвердження про активацію надійде смс повідомленням на номер телефону, вказаний при реєстрації. Щоб отримати знижку, необхідно пред'явити зареєстровану основну картку FISHKA, на яку ця послуга активована. Знижка надається відразу при заправці до повного, в іншому разі переноситься на наступну покупку того самого виду пального...

щось то ваше "до повного", "якщо" напружувати починає...
"Найкраща колискова - звук двигуна, що працює" (с) BoomBox

MAECTP0
Контактна інформація:

Повідомлення MAECTP0 » Пон, 02 лютого 2015, 16:39

PS: скільки Вартує мийка Стандрт і Експерс по грошам (не в балах)?

rubilnik
Ім'я:Роман
Номер:АТ
Дякував (ла): 10 рази
Подякували: 10 рази

Повідомлення rubilnik » Пон, 02 лютого 2015, 22:59

ще одна мудра акція :facepalm от я заправився до повного, платив карткою, з мене зробили дурака що знижка зразу не надається. термін дії чека там шось фігню вже виходило, звісно що вже не заправлявся. хорошу знижку отримав :facepalm

rum
Ім'я:Yuri

Повідомлення rum » Сер, 04 лютого 2015, 11:18

rubilnik писав: ще одна мудра акція
Фсьо! Я на тому ВОКО вже сі заправлєв не буду. Мав-єм тальончик на знижку, бо заправився "до повного" ще десь в середині січня. То так і їздив, поки бензин ся не скіньчив. Приїхав на заправку в Скольому, залив немало бензи і тицяю той тальончик: "Во, туйка-во, дайте мені знижку". А вуни пувідают: "Ни дамо, бо нинька 1.02.15, а на тальончику пише їно до 31.01.15". Абідна. Знав би м, то не лив так багацько, капнув би м 5 літрів і поїхав SOCAR шукати...
І ше їдно: то тілько мине їдного шляк трафляє, як починают сі питати: "Вам каву/булку/пічєньку/катлєтку?" Я ж в булочну-кав'ярню за бензом не їздю, то на якого хєра мені на заправці нав'язливо каву-випічку пропонують?

MAECTP0
Контактна інформація:

Повідомлення MAECTP0 » Сер, 04 лютого 2015, 11:40

rum писав: а на тальончику пише їно до 31.01.15
:facepalm

Відповісти