уродыweber писав:Ось як сьогодні Залізничну зробили

Модератори:Jarevych, Жульєн, Yelik, Dimon, Denja, NIK
уродыweber писав:Ось як сьогодні Залізничну зробили
щойно проїхав, нормуль - не зачепив.t309 писав:годину тому черкнув там днищемweber писав:Ось як сьогодні Залізничну зробили (реанімація лежачого мента)
Дві труби зарили там Ще б рельсу запхали
не умеешь ты ездитьvedeney писав:щойно проїхав, нормуль - не зачепив.
Давно пора!!)Sluva писав:частково круговий рух буде зреалізований на існуючому перетині вже в цьому місяці.
така ж сама ситуація на личаківській. неможливо повернути з личаківської в сторону франка.weber писав: А то машинки з Наукової не можуть повернути в бік Сокільник
напевно малось на увазі "частково" тому що ряшівської ще нема.. тому зроблять просто на перетині вулиць кульпарківська-наукова кільце.Sluva писав:частково круговий рух буде зреалізований на існуючому перетині вже в цьому місяці.
І як це розуміти?
weber писав:Ось як сьогодні Залізничну зробили (реанімація лежачого мента)![]()
Дві труби зарили тамЩе б рельсу запхали
Thug писав:vovka, підозрюю, вони пустять Кульпарківську в бік міста через Наукову, до найближчого розриву в клумбі.
Бо щось мені не віриться, що отак раптом вони там кільце збудують. Та й пожлоблять бабло, бо потім, коли добудують Ряшівську, кільце треба буде переносити до середини майбутнього перехрестя
а нашо переносити.. треба побудувати нормальне кільце, а зі сторони майбутньої ряшівської просто якісь бетонні блоки поставити і по всьому.Thug писав:Та й пожлоблять бабло, бо потім, коли добудують Ряшівську, кільце треба буде переносити до середини майбутнього перехрестя
та вона вроді не заважає, хоча якщо знесуть, то добре зроблять)))vazik писав:а заправку ANP будуть зносити?
Неповіриш, я там заправляюсь, можливо одна єдина ANP де мені попадається нормальна бензина до того ж по нижчій ціні....slim_painter писав:та вона вроді не заважає, хоча якщо знесуть, то добре зроблять)))
Зараз переглядають цей форум: Немає зареєстрованих користувачів і 6 гостей