Дайджест автомобільних новин

Модератори:Jarevych, Жульєн, Yelik, Dimon, Denja, NIK

Відповісти
ОККО
myzikk
Стать:чоловік
Дякував (ла): 3 рази
Подякували: 14 рази
Re: ОККО

Повідомлення myzikk » Сер, 17 грудня 2014, 19:03

ОККО, поговоримо про знижку -70 коп при оплаті мастеркард?
Ну давайте розпочнем тільки, що відвідав заправку Червоної калини 34-А.
Підійшов до каси і зразу запитався чи працює знижка -70 коп, відповіли так працює покажіть карточку мастеркард і попередній чек - показав. Ок, заправляєм
Залили 33,43л- ціна без знижка 18,25 грн = 610 грн
з простою математикою я зі знижкою -70 коп повинен був заплатити ~ 587 грн
По факту заплатив 593 грн(чомусь порахували знижку як -50 коп).

Тепер я хочу отримати відповідь чому дурите людей ? :(

Діло не в 6 грн, а в порядності компанії.
Фото чеків, якщо потрібно додам.

p.s **Знижку 70 коп./л з акційним чеком можна отримати не раніше 12 год після отримання акційного чеку, в іншому випадку розмір знижки становитиме 50 коп./л - під цей пункт не підпадає, тому що з попередній заправки пройшло понад 12 годин.
:p

santosxxx
Дякував (ла): 0
Подякували: 1 раз

Повідомлення santosxxx » Сер, 17 грудня 2014, 19:10

VeRMyT писав: давно вже не заправляюсь на ОККО.
+1 також вже декілька років як не заправляюсь на ОККО, в наш час альтернативи достатньо..

ROVA
Ім'я:Василь
Номер:ВС....ВВ
Подякували: 3 рази
Контактна інформація:

Повідомлення ROVA » Сер, 17 грудня 2014, 20:21

запрвляюся газом на ОККО , але останнім часом в шоці від "лекцій про умови акції" клієнтам.
Тож треба було таке придумати -- таке враження що то розрахунок виключно на мяко кажучи "нерозумних" людей, які все зроблять заради тих пару копійок знижки.
Особисто я вже (хоч і не користуюся і не вивчав і не вникав в суть) запамятав стоячи біля кас про умови.
Але всеодно аж нервує лекція за лекцією кожному клієнту: " а чи відомо вам про акцію?... якщо заправити до повного то отримаєте чек....потім вам нарахують знижку... і отримаєте "уєву гору грн знижки"... но треба буде ще раз н сьогодні до повного заправити... і не загубити чек, ібо все пропаде.

Як на мене то від тої акціїї точно мережа більше втрачає і втратить через: незрозумілість самої суті акції,
кількості втраченого часу на виснення суті біля каси,
втрачених нервів коли щось піде не так.
саме головне -- це кількості дій (умов) які повинен клієнт зробити (виконати) щоб отримати тих пару грн в вигляді знижки при оплаті.

Придумали б краще щось таке щоб покращило роботу : наприклад для швидкості нехай би окремо людина стояла біля каси і пояснювала швидко/коротко, наприклад щоб постійно був звязок (терміналу, інтернету іт.д.).

А то получається що формула отримання знижки --- це розвязок задачі з багатьма невідомими. Та і пояснюють чуть не кожному, а погоджуються одиниці.
І приїхав щасливий клієнт вже з чеком знову за знижкою , а йому в відповідь : "в даний час немає звязку(інтернету) з "базою " , тому ми не можем ВАм зробити знижку".
Я б після таких слів точно більше б не погоджувався на щось подібне.

myzikk

Повідомлення myzikk » Сер, 17 грудня 2014, 21:03

ROVA писав:запрвляюся газом на ОККО , але останнім часом в шоці від "лекцій про умови акції" клієнтам.
Тож треба було таке придумати -- таке враження що то розрахунок виключно на мяко кажучи "нерозумних" людей, які все зроблять заради тих пару копійок знижки.
Особисто я вже (хоч і не користуюся і не вивчав і не вникав в суть) запамятав стоячи біля кас про умови.
Але всеодно аж нервує лекція за лекцією кожному клієнту: " а чи відомо вам про акцію?... якщо заправити до повного то отримаєте чек....потім вам нарахують знижку... і отримаєте "уєву гору грн знижки"... но треба буде ще раз н сьогодні до повного заправити... і не загубити чек, ібо все пропаде.

Як на мене то від тої акціїї точно мережа більше втрачає і втратить через: незрозумілість самої суті акції,
саме головне -- це кількості дій (умов) які повинен клієнт зробити (виконати) щоб отримати тих пару грн в вигляді знижки при оплаті.

Придумали б краще щось таке щоб покращило роботу : наприклад для швидкості нехай би окремо людина стояла біля каси і пояснювала швидко/коротко, наприклад щоб постійно був звязок (терміналу, інтернету іт.д.).

А то получається що формула отримання знижки --- це розвязок задачі з багатьма невідомими. Та і пояснюють чуть не кожному, а погоджуються одиниці.
І приїхав щасливий клієнт вже з чеком знову за знижкою , а йому в відповідь : "в даний час немає звязку(інтернету) з "базою " , тому ми не можем ВАм зробити знижку".
Я б після таких слів точно більше б не погоджувався на щось подібне.
Все правильно сказав :beer , клієнтів вони точно тепер втратять, хоть і не багато але все одно :-)

ОККО
Подякували: 0
Контактна інформація:

Повідомлення ОККО » Чет, 18 грудня 2014, 14:15

myzikk писав:Діло не в 6 грн, а в порядності компанії.
Фото чеків, якщо потрібно додам.
p.s **Знижку 70 коп./л з акційним чеком можна отримати не раніше 12 год після отримання акційного чеку, в іншому випадку розмір знижки становитиме 50 коп./л - під цей пункт не підпадає, тому що з попередній заправки пройшло понад 12 годин.
Відправте, будь ласка, номер Вашої картки Фішка і чеки приватним повідомленням. Перевіримо в чому справа.
ROVA писав:Як на мене то від тої акціїї точно мережа більше втрачає і втратить через: незрозумілість самої суті акції,
На жаль, мушу з Вами погодитись. Сподіваюсь лише, що маркетологи врахують цей досвід в майбутніх акціях...

T5-R
Дякував (ла): 30 рази
Подякували: 23 рази
Контактна інформація:

Повідомлення T5-R » Чет, 18 грудня 2014, 14:20

ОККО, Чому на ОККО такий дешевий бензин? Низької якості чи недоливаєте? :| :surprised
Impossible is Nothing

BOXER
Номер:5666
Дякував (ла): 78 рази

Повідомлення BOXER » Чет, 18 грудня 2014, 14:33

T5-R, :D бо закупили ше при старому курсі багато :D
Sad, but true.

Yelik
Дякував (ла): 1 раз
Подякували: 24 рази
Контактна інформація:

Повідомлення Yelik » Чет, 18 грудня 2014, 18:36

T5-R писав:ОККО, Чому на ОККО такий дешевий бензин? Низької якості чи недоливаєте? :| :surprised
:shock

Не вгодиш, висока ціна - зле, низька - також зле :D :facepalm

myzikk

Повідомлення myzikk » Чет, 18 грудня 2014, 22:45

ОККО писав: ОККО
Відправив :beer

VETERAN
Дякував (ла): 10 рази
Подякували: 32 рази

Повідомлення VETERAN » П'ят, 19 грудня 2014, 00:09

ROVA писав: це кількості дій (умов) які повинен клієнт зробити (виконати) щоб отримати тих пару грн в вигляді знижки при оплаті.
Це точно. Сьогодні втиснули мені ту "фішку" (завжди, до цього, відсилав їх подалі з такими ідеями) і довго тлумачили - десь там зареєструвати її, кудись принести і відмітити і ще десь з нею побігати - і буде тобі щастя у розмірі 50 коп. Страшний прибуток, якщо врахувати, що перед тим я купував бензин ще в березні, в Берліні. І то я ще 10 літрів злив у бак електрогенератора. Я ж на газі газую.

MAECTP0
Дякував (ла): 29 рази
Подякували: 7 рази
Контактна інформація:

Повідомлення MAECTP0 » П'ят, 19 грудня 2014, 10:21

VETERAN писав: Це точно. Сьогодні втиснули мені ту "фішку" (завжди, до цього, відсилав їх подалі з такими ідеями) і довго тлумачили - десь там зареєструвати її, кудись принести і відмітити і ще десь з нею побігати
VETERAN писав: Вік: 62
Шановний, реєструється тут. нікуди бігат не треба.
я не буду чесати про можливі вигріші Вульв... але от омивач я отримав "нашару" за балли. пару раз "мився" на шару....
ваша справа але воно мені точно не заважає.
якби ціна на ОККО була вища від вога, сокара, ... то я б подумав чи варто. а так то чого не отримати більше.
Хоча маю і вогіський прайд, цибулькову карту віддав братові... в кого в даний момент цікавіша акція там і заправляюсь
"Найкраща колискова - звук двигуна, що працює" (с) BoomBox

shaman
Ім'я:Святослав

Повідомлення shaman » П'ят, 19 грудня 2014, 10:31

Хто знає чи бали на фішці згорають у кінці року? Бо на вогу мені заявили що тепер всі бонуси у них діють тільки рік

pavlo09
Ім'я:Павло

Повідомлення pavlo09 » П'ят, 19 грудня 2014, 10:43

shaman писав:Хто знає чи бали на фішці згорають у кінці року? Бо на вогу мені заявили що тепер всі бонуси у них діють тільки рік
Актуальне питання до ОККО. ОККО?

VETERAN

Повідомлення VETERAN » П'ят, 19 грудня 2014, 10:59

MAECTP0 писав: нікуди бігат не треба.
Реєструєшся там - це і так ясно. Дивно, що не відбувається реєстрація автоматично - вони ж зісканували картку у себе. А ще сказали, що протягом якогось часу (навіть не слухав якого) потрібно десь там у них щось купити з тою фішкою, чи щось подібне. І тільки після цього я отримаю можливість отримати знижку тих 70 коп. 50коп. знижку також не дають відразу - навішують додаткові умови. Зазвичай таким обставляють клієнта, коли хочуть провернути якусь аферу. Дуже подібно на нав'язування банками своїх карток.
А як вам та банківська хохмочка, що без мобілки своїх грошей не забереш?
Складається враження, що кругом працюють одні і ті ж "креативщики".

MAECTP0
Контактна інформація:

Повідомлення MAECTP0 » П'ят, 19 грудня 2014, 11:15

VETERAN писав: А ще сказали, що протягом якогось часу (навіть не слухав якого) потрібно десь там у них щось купити з тою фішкою, чи щось подібне. І тільки після цього я отримаю можливість отримати знижку тих 70 коп. 50коп. знижку також не дають відразу - навішують додаткові умови.
ну типу для "постійних" клієнтів... інакше дійсно не варто тих акцій а тупо скинути ціну... тоді конкуренти не "спалять"? :D

Я Вам не навязую.. просто в тому є якась логіка, так як сам трішки менеджерю (не ОККО) й якось неприємно коли приходить постійний клієнт "Я у Вас накупив за стільки часу на таку-то суиу а ви зараз знижку для всіх однакову"

в ОККО, на від міну від фокстороту чи ...Антошки не треба 3 роки скуплятись щоб отримати знижку...

ПС. Всім мир і ціпкої гуми

VETERAN

Повідомлення VETERAN » П'ят, 19 грудня 2014, 11:24

MAECTP0 писав: "Я у Вас накупив за стільки часу на таку-то суиу адії. ви зараз знижку для всіх однакову"
Особисто я таким клієнтам надаю наростаючу знижку. Тоді і новим цікаво продовжити співпрацю, і старим не обідно. Але не заохочую їх виконувати всякі-різні дії.

Liuskywalker
Ім'я:Любомир
Дякував (ла): 76 рази
Подякували: 58 рази

Повідомлення Liuskywalker » П'ят, 19 грудня 2014, 11:50

VETERAN писав: А як вам та банківська хохмочка, що без мобілки своїх грошей не забереш?

називайте речі своїми іменами : не "банківська хохмочка" , а "прівєтівська хохмочка" :-) В деяких випадках , як от валютообмін - вона дійсно має право на життя ,як дод.контроль касира . В деяких - перебор явний :sing
Праця зробила з мавпи змучену мавпу ! ©

VETERAN

Повідомлення VETERAN » П'ят, 19 грудня 2014, 12:14

Liuskywalker писав: не "банківська хохмочка" , а "прівєтівська хохмочка"
Погоджуюся. В Кредобанку забрав гроші з картки без телефону.

MAECTP0
Контактна інформація:

Повідомлення MAECTP0 » П'ят, 19 грудня 2014, 15:36

VETERAN писав: Погоджуюся. В Кредобанку забрав гроші з картки без телефону.
віддає навіть якщо ввести лівий номер?

ОККО
Контактна інформація:

Повідомлення ОККО » П'ят, 19 грудня 2014, 17:00

shaman писав:Хто знає чи бали на фішці згорають у кінці року? Бо на вогу мені заявили що тепер всі бонуси у них діють тільки рік
Ні, у нас вони в кінці року не згорають. Бали, строк яких більше 24 місяців, можуть згоріти, якщо карткою користуватись дуже рідко. Але про це Вас буде повідомлено через SMS та e-mail.
Щоб бали не згорали взагалі, потрібно хоча б один раз на місяць купувати будь-що (пальне, товари чи страви) пред'являючи при цьому Фішку.
VETERAN писав: Реєструєшся там - це і так ясно. Дивно, що не відбувається реєстрація автоматично - вони ж зісканували картку у себе. А ще сказали, що протягом якогось часу (навіть не слухав якого) потрібно десь там у них щось купити з тою фішкою, чи щось подібне. І тільки після цього я отримаю можливість отримати знижку тих 70 коп. 50коп. знижку також не дають відразу - навішують додаткові умови.
Тому що при реєстрації треба ввести персональні дані, за якими потім буде відбуватись ідентифікація Борна :-)
Умови Святкових знижок (-50/-70 коп./л) тут:
http://okko.ua/uk/svyatkova_znuzhka

Відповісти

Хто зараз онлайн

Зараз переглядають цей форум: Немає зареєстрованих користувачів і 10 гостей