Здається ще вчора побачив біля санта-барбари і здивувався. Чьота аж уже відвик, що туди тролейбуси їздили і не пойняв що це означає, що Зелена відкрита

Модератори:Jarevych, Жульєн, Yelik, Dimon, Denja, NIK
матір божа......VETERAN писав:Гроші скінчились - читав, що перенесли Пасічну і ще кілька доріг на наступний рік. Думаю, що цього року вони нароблять тих канав до Батальної.
не парся....то стара розмітка...там повноцінних 2 смуги!!!Thug писав:З розміткою на кільцях змирився. Але все ще дратує, коли права смуга по діагоналі креслиться перед поворотом, щоб всі звалювали в лівішу, а потім кому тре на право - щоб повертався у праву смугу. На Стрийській в бік Ашану так зроблено поворот на Сокільники. Тому всі ще перед автовокзалом намагаються забратися у середню смугу. Засвічується червоне - опля! На перехресті починається бардак і зайві двіжняки. А на Кульпарківські це просто тупо. Дві смуги, потім одна, бо там бачите в'їзд до будинків (блін, навіть не повноцінна вулиця), і знову дві. нафік оці штучні пляшкові горла постворювали?...
а що гараж, на тому місці вже термінал новий добудовують чи ти незнав?vovka писав:завтра перевірю гараж
лягай спати. зранку проснешся а вже відкритоSally писав: скажіть коли відкриють личаківську
я ж не казав завтра. я казав зранкуSally писав:Vusiko, завтра відкриють??????????????????
я нічого не поняла. то відкриють чи нє? завтра що ранку не буде?)) мене цікавить коли туди той весь потік з лисенка забереться.Vusiko писав:я ж не казав завтра. я казав зранку
Я підозрюю що тоді як відкриють ЛичаківськуSally писав:мене цікавить коли туди той весь потік з лисенка забереться.
Зараз переглядають цей форум: Немає зареєстрованих користувачів і 2 гостей