роби виводиSally писав:це хрєнь повна за 2 хв стоянки щоб чисто глянути на щось платити за парковку
Myself писав: стає де хоче - значить водій бидлота та рагуль кончєний. Ось десь так
Модератори:Jarevych, Жульєн, Yelik, Dimon, Denja, NIK
роби виводиSally писав:це хрєнь повна за 2 хв стоянки щоб чисто глянути на щось платити за парковку
Myself писав: стає де хоче - значить водій бидлота та рагуль кончєний. Ось десь так
Цілком згідний - я клієнт і мене потрібно заманювати, а не доїти.Sally писав:вважаю що це хрєнь повна за 2 хв стоянки щоб чисто глянути на щось платити за парковку.
І це підтримую на 100% - тому стаю або біля вулканізації, або біля магазину фарби - там безкоштовна стоянка.Myself писав:Якщо авто заважає руху, не вмикає повортників, стає де хоче - значить водій бидлота та рагуль кончєний. Ось десь так
Bober 2114 писав: Коротше похвалив я себе...
Процетую пункт з ТЗ на автоматизовану парковкуSally писав:ну якщо на базарі треба наприклад глянути ціну чи от я раз шукала кришку на бак, то 2 хв. справи, що заїжати на парковку, там вимахуватись з паркуванням та ще й платити за ті 2 хвилини стоянки? в результаті те, що можна зробити за 2 хвилини розтягується на 22 хв. питання нащо?! я ніколи не заїжджаю на парковку базару, бо вважаю що це хрєнь повна за 2 хв стоянки щоб чисто глянути на щось платити за парковку.Myself писав: +100500, завжди дивуюсь запаркованим біла автобазару вздовж Зеленої машинам... Невже так складно заїхати на парковку і стати по-людськи? Чи 2-3 грн. шкода
Ще чув що є закон, в якому сказано що до 15 хв. паркування безкоштовне, але цього закону я не найшов.3. Бесплатный въезд (выезд) на (из) территорию парковки транспортных средств льготной категории лиц, а также транспортных средств период парковки которых составляет до 15 минут.
тоже бачив. круто получиться.Sluva писав:На дорозі Кульпарківська-Сокільники сьогодні встановлювали розділювальний паркан між смугами
круто...тепер та 130 гасати можнаSluva писав:На дорозі Кульпарківська-Сокільники сьогодні встановлювали розділювальний паркан між смугами
не тільки ти, я во раз в тиждень заманався там гопати по тих окопахSally писав:я вже не маю терпіння там їздити
ппцVETERAN писав:Гроші скінчились - читав, що перенесли Пасічну і ще кілька доріг на наступний рік. Думаю, що цього року вони нароблять тих канав до Батальної.
Зараз переглядають цей форум: Немає зареєстрованих користувачів і 2 гостей