Thorn писав: 6000л в місяць

Модератори:Jarevych, Жульєн, Yelik, Dimon, Denja, NIK
Thorn писав: 6000л в місяць
мій трактор не відчувує різниці між шелом українським і шелом європейським.BOXER писав: аналогічно і в мене на будь-якій заправці Польщі... три різні машини пробував-порівнював, завжди якось веселіше їдеться.
Ця заправка в черзі на реконструкцію, але через складне економічне становище її темпи суттєво сповільнились. Попередньої дати наразі нема.HacK писав:ви щось з цим будете робити?? Печаль а не заправка:-(
Не зовсім зрозумів, що сталось? Вам не видали картку?Mick писав:ОККО, цікавить як взагалі у вас працює акція на виграш вольво?спеціально заправив не 20л звичайного а 25 пульса,спитав чи існує така акція а вкінці до жіночки кажу і де я на чеку маю затирати смайлики?:)відповідь ой вибачте, номер чеку і фішки можу надати.
А ще там трава зеленіша і дороги рівніші. Я у Варшаві їздив швидше, бо там всі кєровци дуже швидкі. Про автобани Німеччини взагалі мовчу.BOXER писав:Andriy01, аналогічно і в мене на будь-якій заправці Польщі... три різні машини пробував-порівнював, завжди якось веселіше їдеться.
саме так, хоча спеціально перед тим спитав чи акція актуальна, відповідь була мол ой, забула, хоть би пахнючку якусь там дала в знак вибачення, ну по крайній мірі в моїй роботі мені не пробачається таке - "ой, забув"ОККО писав: Не зовсім зрозумів, що сталось? Вам не видали картку?
Та то бред, завжди веселять такі порівняння, на такі параметри як швидкість, рельєф, трафік, вітер забиваєм болт.Andriy01 писав: І розхід по трасі був 6,4 на пульсі, а на польському 6,1-6,2 (той самий відрізок шляху, та ж швидкість +-)
telko писав: (той самий відрізок шляху, та ж швидкість +-)
Ну ок, маршрут відкинемо, залишилась швидкісь, погодні умови, трафік....BOXER писав: telko написав:
(той самий відрізок шляху, та ж швидкість +-)
але імхо 0.3 л то не показник. от в районі літри то очевидніше було б.
На Патона інша ситуація. Ті ями на прилеглій до заправки території. Зараз готується на погодження пропозиція по ремонту асфальтового покриття поруч з АЗС. Якщо погодять - відремонтуємо без питань.cdrom писав:на Патона така ж дорога у ямах. Жах. Більше туди не поїду поки 10м заїзду не зроблятьа то ввечері нехіло в яму влетів, добре що швидкість була зовсім невелика
тиждень пройшов, віз і далі тамxxfOxx писав: А що за "акція" така ? Вчора заправляв газом машинку на заправці по вул. Наукова, кажу до повного, мені відповіли що до повного не заправляють, але можуть залити скільки потрібно літрів, на запитання тоді ж не діє знижка, касир і заправник відповіли що знижку потім нададуть куди і кому не змогли відповісти
![]()
![]()
![]()
Зараз переглядають цей форум: Немає зареєстрованих користувачів і 12 гостей