Спочатку не поняв де я є

Пробка довжелезна до перехрестя з Науковою, зупинка маршруток теж майже на перехресті

Але підмутили нормально дорогу

Модератори:Jarevych, Жульєн, Yelik, Dimon, Denja, NIK
Думав по Окружній швидше :) В нас коли десь пробки, то вони всюди є також або не проїдеш взагалі.Denja писав:Пілять, Кульпарківську на вїзді до львова перекрили. Мусив з сихова через городоцьку на кн. ольги вертатись. Зекономив часу троха блін
давно пора, я там на мотіку чуть руль не загубив, почало туда сюда талапатиweber писав:Нарешті причешуть дорогу біля Гелікону
От тому і по Стрийській пробка і в обидві сторони їздять як попало. Як з міста нормально виїхати тепер в ту сторону? Як Стрийську закрили я завжди на Кульпарківську втікав, а потім по кільцевій вертався на Стрийську на 3-4 км довше зате швидше і по бензину теж мабуть не гірше. Потім кусок Кульпарківської закрили... ладно з Наукової заїдем. А тепер куда?Denja писав:Пілять, Кульпарківську на вїзді до львова перекрили.
Ну да, всьо має бути ідіально, як тутSLOW писав:от бля цікаві в нас люди.......плачуть шо нема доріг......а як їх починають робити, то плачуть шо пробки......
Повторюся ще раз - робити хай роблять, але при тому хай думають головою, а не задницею. А то все [цензура] перекрито, хіба на вертольоті літатиSLOW писав:от бля цікаві в нас люди.......плачуть шо нема доріг......а як їх починають робити, то плачуть шо пробки......
У мене у всіх двориках коли робили дорогу знімали бордюри а потім виставляли рівно, але поки познімали на наступний день пару недораховувалось, такий у нас народAndriy01 писав:В мене перед будинком в дворі зірвали бордюри і виклали гарніше, в ряд. Як ви думаєте, це ознака того, що і дорогу постелять нову?
в мене на Тролейбксній те ж саме...Andriy01 писав:В мене перед будинком в дворі зірвали бордюри і виклали гарніше, в ряд. Як ви думаєте, це ознака того, що і дорогу постелять нову?
в мене в дворі те ж саме,навіть асфальт повирізали там де ями,і так залишили,вже пройшло 1.5місяці і ніхто нічого не робить,а з другої сторони будинку поклали асфальт(там напевно якийсь начальник живе). Живу на Любінській біля будинку меблів.Andriy01 писав:В мене перед будинком в дворі зірвали бордюри і виклали гарніше, в ряд. Як ви думаєте, це ознака того, що і дорогу постелять нову?
Зараз переглядають цей форум: Немає зареєстрованих користувачів і 5 гостей