500 | Internal Server Error | PropelException
Модератори:Jarevych, Жульєн, Yelik, Dimon, Denja, NIK
ОККО
-
- Ім'я:Іван
- Стать:чоловік
- Дякував (ла): 0
- Подякували: 0
Re: ОККО
Мені от цікаво, ціни на нафту впали вже на 23%. В нас при ціні 115 за барель і найвищому долару ціна максимальна була 17.69. Ціна за барель впала до 89 доларів,тож від макс ціни вже би бензина мала впасти до 13.62. Але так як в нас сама [цензура] держава в світі і якби барель вернувся до початкової ціни в 115 за долар то в нас мабуть бензину підняли до 20 з чимось зразу же мотивуючи підвищенням цін на нафту. Чудасія тай годі, хочеться і плакати і сміятись
-
- Дякував (ла): 4 рази
- Подякували: 3 рази
А это ничего, что:jackjo писав: В нас при ціні 115 за барель і найвищому долару ціна максимальна була 17.69. Ціна за барель впала до 89 доларів,тож від макс ціни вже би бензина мала впасти до 13.62.
1) 115 (точнее, чуть меньше) за баррель было в июне при курсе 11.80
2) максимальный курс доллара был в конце августа
3) 17.69 было около полутора недель в сентябре
?
Это, если не усложнять всякими мелочами, по типу того, что цена на нефть это зачастую цена долгосрочных контрактов на поставку нефти.
- ОККО
- Контактна інформація:
Минулого тижня ми знизили ціни на 30 коп. на всі нафтопродукти. Потім ще знизили бензини на 40 коп/л. Сьогодні ще -50 коп. на А95, -40 коп. на А92.
Для падіння ще є потенціал, якщо буде надходити ресурс з дешевшою собівартістю.
Щодо дизелю - майже вдвічі скоротився імпорт. На гуртовому ринку зараз дефіцит, який і тримає ціну.
Крім того, через труднощі з купівлею валюти виникають проблеми з покупкою навіть дешевшого ресурсу.
На АЗС №23 гучномовний зв'язок з АГЗП відсутній.
Для падіння ще є потенціал, якщо буде надходити ресурс з дешевшою собівартістю.
Щодо дизелю - майже вдвічі скоротився імпорт. На гуртовому ринку зараз дефіцит, який і тримає ціну.
Крім того, через труднощі з купівлею валюти виникають проблеми з покупкою навіть дешевшого ресурсу.
Роботу сервісних колонок на АЗС №23 та АЗС №34 в м. Стрий відновлено.ROVA писав:а в м.Стрий на запрвці біля Кільця розмовник на колонці де заправляють пропаном існує ???
В Стрию в середу на обох заправках по обїзній не працювали підкачки коліс -- були відсутні самі крані перехіднички на "пістолетах". Благо на 3-й вже в самому місті було все добре.
На АЗС №23 гучномовний зв'язок з АГЗП відсутній.
-
- Стать:жінка
- Контактна інформація:
ОККО, а на газ ціна ще впаде?
- hrdrive
- Контактна інформація:
дизеляка по 16.39 вже тримається місяця і не падає. то визходить що бенза догнала по ціні дизеляку? не справедливість...
а ще мав неприємність вчора в мукачево. залив стандартоно 80 літрів соляри, а мені карточки на виграш вольво не дали, бо касир каже "ви мене заговорили і я забув їх просканувати перед заправкою". це правда що вже опісля заправки він нічого не здатен зробити?
а ще мав неприємність вчора в мукачево. залив стандартоно 80 літрів соляри, а мені карточки на виграш вольво не дали, бо касир каже "ви мене заговорили і я забув їх просканувати перед заправкою". це правда що вже опісля заправки він нічого не здатен зробити?

INTE®©ULLE®™
- MAECTP0
- Ім'я:Василь
- Дякував (ла): 29 рази
- Подякували: 7 рази
- Контактна інформація:
HacK, а що не так? дощик в бак забиває при заправці? До-речі, дядечко в дошовику то заправник чи ???
"Найкраща колискова - звук двигуна, що працює" (с) BoomBox
- HacK
- Ім'я:HacK
- Дякував (ла): 6 рази
- Подякували: 30 рази
а шо так?? не знаю хто це був
одна колонка, вічно черги, підїзди до колонок в ямах, стара колонка, дощ на голову тече, на борді цін немає побитий весь, ніх не світиться на ньому, щоб знати ціни треба вилазити з машини в зливу йти в середину
і це сервіс? завтра буде фото WOG, чи навіть МостНафти... так для порівняння, ОККО задумайтеся, доречі той борд привезли десь пару місяців назад, до того його взагалі не було, і в такому стані він стоїть з того часу 

- cdrom
- Ім'я:Роман
- Подякували: 2 рази
- Контактна інформація:
на Патона така ж дорога у ямах. Жах. Більше туди не поїду поки 10м заїзду не зроблять
а то ввечері нехіло в яму влетів, добре що швидкість була зовсім невелика 

A goal without a plan is just a wish
- ОККО
- Контактна інформація:
Ринок газу у зв'язку зі значним подорожчанням пального, з травня цього року виріс на 20%, що дуже відчутно. У зв'язку із ростом частки ринку вітчизняним газовиробничім потужностям не вистачає власного ресурсу, щоб задовольнити попит. Фактично, частка імпортного ресурсу виросла за цей період з 15% до 45%, решта 55% газу - українського виробництва. При тому, як не дивно, імпортований в Україну газ коштує дешевше, ніж той, що торгується на аукціонах в Україні.оксана2013 писав:ОККО, а на газ ціна ще впаде?
Стрибок цін на газ відбувся близько 2 тижнів тому, він викликаний двома факторами: дефіцитом ресурсу на внутрішньому ринку і труднощами із купівлею валюти для придбання імпортного ресурсу. Таким чином ціни у всіх операторів пішли вверх. Ми навіть по деякім заправкам стояли з порожніми модулями. Зараз ситуація із наповненням ринку починає вирівнюватись. Відкочуємо ціни, наскільки дозволяє ринок. Маржа зараз по газу у нас практично нульова. Інформація про аукціони по газу є у відкритому доступі. Кому цікаво - можна зайти на сайті Полтавської газонафтової компанії або Укргаздобичі і подивитися на те, по яким цінам торгувалися останні партії. Перевівши тонни в літри вийде ціна в межах 8,30 грн/л - це чиста ціна на заводі, без врахування витрат на логістику і покриття витрат компанії (зарплати, експлуатація обладнання і т.п.). Немає зазору, щоб можна було за рахунок маржі знизити ціни. Доводиться чекати, коли ресурс знизиться в ціні на ринку - тоді він одразу подешевшає на заправках.
-
- Дякував (ла): 18 рази
- Подякували: 11 рази
- Контактна інформація:
у вас постійно якісь стрибки...
принципово не буду заправлятись у вас, І брати талони, а беру багато,до 6000л в місяць

принципово не буду заправлятись у вас, І брати талони, а беру багато,до 6000л в місяць
Воно 

Хто зараз онлайн
Зараз переглядають цей форум: Немає зареєстрованих користувачів і 2 гостей