Модератори:Jarevych, Жульєн, Yelik, Dimon, Denja, NIK
ОККО
-
- Ім'я:Inf24
- Стать:чоловік
- Дякував (ла): 0
- Подякували: 0
Re: ОККО
Заправка ОККО в Жидачеві - не від одного десятка водіїв чув, що бенз там - г.но.
Факти - жигульки і таврії інжекторні дьоргаються, іноді (від заправки до заправки) з вихлопа запах не знати чого..
Питання тільки чи таке привозять, чи таке на місці вже розмішують... чи бочки там давно не перевірялися.
Водії в основному не беруть там бенз, бо заправка "прославлена"
По дизелю ОККО - колись зливали в бочки ОККО соляру з тепловозів, по бартеру брали бенз.
Газ там наче нормальний - нарікань не було
Факти - жигульки і таврії інжекторні дьоргаються, іноді (від заправки до заправки) з вихлопа запах не знати чого..
Питання тільки чи таке привозять, чи таке на місці вже розмішують... чи бочки там давно не перевірялися.
Водії в основному не беруть там бенз, бо заправка "прославлена"
По дизелю ОККО - колись зливали в бочки ОККО соляру з тепловозів, по бартеру брали бенз.
Газ там наче нормальний - нарікань не було
- Liuskywalker
- Ім'я:Любомир
- Дякував (ла): 76 рази
- Подякували: 58 рази
- cdrom
- Ім'я:Роман
- Подякували: 2 рази
- Контактна інформація:
ОККО, чому якщо долар росте, то ціна на ваше пальне росте в той же день, а якщо падає, то ціна за тиждень навіть не змінилась? 

A goal without a plan is just a wish
- wklef
- Ім'я:Віктор
- Дякував (ла): 2 рази
Розумієш, при скаладаються так обставини,що вони закуповують пальне завжди коли курс високий і виходить що неможуть опустити ціну в низ. приблизно такcdrom писав: ОККО, чому якщо долар росте, то ціна на ваше пальне росте в той же день, а якщо падає, то ціна за тиждень навіть не змінилась?

То не наші єноти :)
-
Тут є пояснення тільки в один бік, в другий бік достеменних пояснень немає.cdrom писав:ОККО, чому якщо долар росте, то ціна на ваше пальне росте в той же день, а якщо падає, то ціна за тиждень навіть не змінилась?
Найвірогідніша відмовка на вищепоставлене питання буде такою - тому що коли долар був високим ми закупили максимальну кількість нафти а коли долар впав, продаємо то що закупили по високому курсу, а коли курс низький - ми не купляємо

Нема в них політики турбування про клієнта, є політика змови, кришування і купи дешевше-продай дорожче-різницю собі, клієнти схотять їсти - приповзуть або їх прикотять на АЗС...

Насправді риба гниє з голови і наші законодавці при папєредніку створили такі закони, які не по факту не дозволяють опускатися ціні на пальне, хоча згідно цього закону ціна мала б бути більш-менш фіксованою, а вони лізе вверх а вниз - ні.
Вихід все ж є - хай роблять долар по 50 коп.
я вважаю, що якби були об'єктивні чинники для зниження зниження ціни хоч на 5 коп, то компанія б миттєво це зробила. Тому на даному етапі необхідно максимально заправлятись, щоб хуткіше розкупити запаси палива, які були невчасно закуплені у невдалий момент по ціні вищій, ніж спрогнозували аналітики нафтотрейдера і цим самим допомогти компанії в непростий для неї час.
- Liuskywalker
-
A1 писав:я вважаю, що якби були об'єктивні чинники для зниження зниження ціни хоч на 5 коп, то компанія б миттєво це зробила. Тому на даному етапі необхідно максимально заправлятись, щоб хуткіше розкупити запаси палива, які були невчасно закуплені у невдалий момент по ціні вищій, ніж спрогнозували аналітики нафтотрейдера і цим самим допомогти компанії в непростий для неї час.
Цікава думка !
В мене також є цікава думка - не заправлятись і не їздити і не фінансувати тих, хто шиє лаха з клієнта.
Практичний наслідок - в мене за рік набігає 5-6 тис. грн. економії
- romanbelyj
- Номер:ВС****AI
- Дякував (ла): 8 рази
- Подякували: 10 рази
A1 писав: цим самим допомогти компанії в непростий для неї час.

точно, а ми прості смертні аж жируэмо від наших шикарних зарплат. давай напишемо колективного листа на ОККО і ВОГ, що готові займатись благочинністю для них, і нехай ціну піднімлять до 20 грн за 1 л, незважаючи на подальше падіння долара.
треба ж помагати ближнім своїм, чи не так ???

Мені не важливо, що про мене подумають! Всім не вгодиш, для всіх не будеш правий!
- romanbelyj
тут вже залежить від конкретної людини чи зможе вона це робити. тобто чи робота залежна від авто чи ні. наприклад я можу не їздити на авто (за останні 2-3 місяці їздив менше 10 раз і то по гострій потребі). користуюсь маршрутками. Але не кожному так підійде. То ж краще все таки їздити (якщо дійсно треба), але заправлятись де тільки душа забажає , але крім ОККО і ВОГ. Це суто моя думкаinf24 писав: В мене також є цікава думка - не заправлятись і не їздити і не фінансувати тих, хто шиє лаха з клієнта
Мені не важливо, що про мене подумають! Всім не вгодиш, для всіх не будеш правий!
-
+1romanbelyj писав:заправлятись де тільки душа забажає , але крім ОККО і ВОГ. Це суто моя думка
хіба вже дуже припре, бо в баку буде порожньо.
я з собою каністру на 10л з НЗ завжди вожу.
- Liuskywalker
- romanbelyj
а пагаваріть. знаєш як кажуть, виговорись і стане легше, хоч нічого не помінялосьLiuskywalker писав: точно як діти

-
- Дякував (ла): 4 рази
- Подякували: 3 рази
Еще раз убедительная просьба. Для обсуждения цен на бензин есть отдельная ветка. Оставьте эту ветку для обсуждения неработающих компрессоров и невкусных хот-догов. Еще раз процитирую свое майское сообщение.
13.00 * 1.3853 = 18.00
13.50 * 1.3853 = 18.70
14.00 * 1.3853 = 19.39
14.50 * 1.3853 = 20.09
Даже при курсе покупки доллара в обменниках 14.00-14.50, я не видел цены выше 17.79.
Дополню, для ленивыхazakharchuk писав: Я веду автостатистику. Решил посмотреть на цены, по которым я заправлялся на протяжении последнего года. Цена на бензин на ОККО долгое время (почти весь 2013 год) держалась на уровне 11.29 (были небольшие колебания в диапазоне 11.19-11.29-11.39-11.49 в конце января-середина марта 2013, проверять зависимость от цен на нефть - лень). Это все при курсе 8.10-8.15. В конце года когда курс пошел к 8.30-8.40 цена оставалась на уровне (кроме того, тут раньше приводили пример, где цена 11.29 была при курсе 8.80, и брали это как отправную точку для сравнения, что, как по мне не сильно правильно, и наоборот, говорит о том, что ОККО поднимает цену с запозданием).
Теперь считаем:
11.29/8.15 = 1.3853
В последнее время, после скачка на 13 с копейками, к которому все привязывают подъем цены до 16, ниже 11.50 курс, вроде как, не уходил, а на прошлой неделе, в канторах светили 11.80-11.90.
Считаем дальше:
11.50 * 1.3853 = 15.93
11.80 * 1.3853 = 16.35
11.90 * 1.3853 = 16.49
13.00 * 1.3853 = 18.00
13.50 * 1.3853 = 18.70
14.00 * 1.3853 = 19.39
14.50 * 1.3853 = 20.09
Даже при курсе покупки доллара в обменниках 14.00-14.50, я не видел цены выше 17.79.
Хто зараз онлайн
Зараз переглядають цей форум: Немає зареєстрованих користувачів і 9 гостей