Дорошенка-Гнатюка-Листопадового Чину-Огієнка-Шевченка - і на кільцеву... Один "затик" з проїздом Городоцької, але там зараз простоLiuskywalker писав:як вирулити ввечері в п"ятницю з Дорошенка на Миколаїв, щоб не вирулювати на Стрийську

Модератори:Jarevych, Жульєн, Yelik, Dimon, Denja, NIK
Дорошенка-Гнатюка-Листопадового Чину-Огієнка-Шевченка - і на кільцеву... Один "затик" з проїздом Городоцької, але там зараз простоLiuskywalker писав:як вирулити ввечері в п"ятницю з Дорошенка на Миколаїв, щоб не вирулювати на Стрийську
ну я щоп"ятниці ввечері їздю в ту сторону...нажаль ніяк не оминеш стрийську...в цілому так як Ярік намалював...тільки мабуть він не бував на ьрускавецькій в п"ятницю ввечеріLiuskywalker писав:порадь ,як вирулити ввечері в п"ятницю з Дорошенка на Миколаїв, щоб не вирулювати на Стрийську, а то мене шляк трафляє
ну а щоб змінити траекторію на захід зі сторони наукової то тобі пів львова обїхати потрібно..чи лєнь три лишніх поворота зробитиasteroid писав:crush, це якщо з Наукової то може 5-7 хв, а зі сторони податкової по Стрийській, корок аж від ЛАЗу
Це не кілька місяців. Це вже не перший рік така куйня відбувається, що все розкопане, нікуя не робиться, терміни не витримуються, літом коли машин мало також тишина, як тільки підхродить "високий сезон" - зразу все розкопано без будьякого плану об'їздів. Те, що вже зроблено - зроблено через задницю, недоробки (ще минулорічні) не доробляються і т.д. і т.п.crush писав:AndrewK писав:Нє, воно таки хворе на голову. В одній з тимх канав я б його цуку закопав.![]()
![]()
![]()
обгрутуй...може ти вже вигадав методи ремонту доріг без перекриття????
невже нехочеться по хороших дорогах їздити??..то чому так влом перетерпіти кілька місяців???
Е, друже, не все так просто. Бюджет на виконання робіт закладається в бюджеті відповідного відомства десь з вересня-грудня попереднього року. Депутатська комісія затверджує бюджет (після погодження його з десятком чиновників всіх рангів) в кращому випадку в лютому-квітні (після прийняття держбюджету) з відповідними правками і коригуваннями кошторису відповідно до виділених грошей держбюджетом. Але це тільки пів справи. Щоб отримати кошти підряднику треба ще стільки намудохатися що піпец. Бо оплату здійснює казначейство, а там за відсутності чи не правильно написаної букви треба переробляти все з початку.AndrewK писав:Підрядчики, приступаючи до роботи, знають на що розраховують. Також знають львівські чиновники. І ті всі замути мають бути у контракті. Відповідно за простої треба парити або чиновника, що уклав кривий контракт, або підрядчика, який хоче сам не знає чого.
Знають, тому і не дуже хочуть звязуватися з державними установами, але тут ситуація трохи інша, вони працюють на перспективу. бо гроші полюбому їм виплатять до кінця року. Тим більше що основна умова співпраці була вкласти спочатку свої гроші. Але видно що вже свої гроші скінчилисяAndrewK писав:Підрядчики, приступаючи до роботи, знають на що розраховують.
Якраз там вона і потрібна, бо тільки правильно покладена бруківка здатна витримати навантаження від інтенсивного руху. Термін її експлуатації практично на 100 років вищий. ніж асфальту. як би там його не клалиAndrewK писав:Я вже мовчу про те, що та задристана бруківка кошмарно розтягує терміни виконання і на вуляцях високого навантаження вона нафіг непотрібна.
Сильно підозрюю, що за умови регулярного перекладання що пару роківVusiko писав:Термін її експлуатації практично на 100 років вищий. ніж асфальту. як би там його не клали
Отут я згідний. В історичному центрі най собі буде, для туристів, для історії, для краси, а по Городоцькій (від Левандівського моста, як мінімум - до цирку) вона нікому нафіг не потрібна!AndrewK писав:о та задристана бруківка кошмарно розтягує терміни виконання і на вуляцях високого навантаження вона нафіг непотрібна
Зараз переглядають цей форум: Немає зареєстрованих користувачів і 2 гостей