Модератори:Jarevych, Жульєн, Yelik, Dimon, Denja, NIK
ОККО
- Sluva
- Ім'я:Славік
- Стать:чоловік
- Дякував (ла): 14 рази
- Подякували: 28 рази
Re: ОККО
може-може там вже 100 років платний туалет,але то там де душandrew писав: myzikk та не може бути таке..
два тижні тому точно не було
"Живіть так, щоб було з чого поржати" (с) Кузьма
- myzikk
- Дякував (ла): 3 рази
- Подякували: 14 рази
Не знаю, не знаю. Зайшов попив кави, запитався де туалет сказали там де душ, зайшов 2 грн і гойраSluva писав:може-може там вже 100 років платний туалет,але то там де душandrew писав: myzikk та не може бути таке..
два тижні тому точно не було

Трошки здивувався, що майже всюди безкоштовний, а там платний.

- b_andriy
- Ім'я:Андрій
- Дякував (ла): 0
- Подякували: 0
- Контактна інформація:
жесть, 2грн за туалєт, аxу*ь? ціни і так космос ше мало, я вже не говорю про кокаколу по 19 грн і масло на 200 грн дороще магазинної ціни, ви шо зовсім розжиріли? 

-
там в приміщенні заправки безкоштовний)))) вчора юзав)))
а в тій туалетодушовій рядом хз) може і платний))
ЖИЗНЬ це є вєщь яка вася ніхто не поймe цієї вєщі і цю вєщь тяжко поняти ...
- myzikk
- Дякував (ла): 3 рази
- Подякували: 14 рази
незнаю як там з приміщенням, мені на заправці сказали туалет там я і пішов туда.Kost писав:там в приміщенні заправки безкоштовний)))) вчора юзав)))

- MAECTP0
- Ім'я:Василь
- Дякував (ла): 29 рази
- Подякували: 7 рази
- Контактна інформація:
ну так зробити вхід по фішці безкоштовний, наприклад.kapi писав: Там платно бо купа туристів на автрбусах зупиняються
"Найкраща колискова - звук двигуна, що працює" (с) BoomBox
- Dexter
- Дякував (ла): 37 рази
- Подякували: 187 рази
ну тебе ж не обманули, там дійсно туалетmyzikk писав: незнаю як там з приміщенням, мені на заправці сказали туалет там я і пішов туда.

Work hard! Play hard!
- hrdrive
- Контактна інформація:
в стрию цей туалет зовнішній для туристів на автобусах. бо це перевалочна база автобусних турів. ось на цьому заробляють. платний цей туалет віколи там існує заправка, вже 8 років точно. а в середині заправки безплатний туалет.
доречі на сокарі ше не бував в туалеті, треба зайти зацінити
доречі на сокарі ше не бував в туалеті, треба зайти зацінити

INTE®©ULLE®™
- ОККО
- Контактна інформація:
Туалет в окремо винесеній будівлі на території - в оренді, тому платний. На цій АЗС великий потік туристів на автобусах.myzikk писав:Странувато в Стрию туалет 2 грн, за Стрийом заправка туалет безкоштовний
- M@sTeR
- Дякував (ла): 1 раз
- Контактна інформація:
Що некажіть але ОККО як на мене по комфорту заправки та обслуговуванню здає позиції капітально
Приклад заправки м. Рогатин, Івано Франківська обл., НА новіші заправці (вже як на франківськ) Поїсти нормально нічо крім тих хот догів нема, пишуть що зроблять хот дог за 3 хв а реально 15, там працює такий старший мужик, весь час зігнутий, недовольний, ну реально ТУГОДУМ, все так повільно робить, якщо
є 3 машини на заправці і всі за готівку і кожен купить по пачці сигарет і по каві, то я як четвертий попав на 20 хв черги мінімум....я наповному серйозі(кожен день там заправляюсь), я нехочу що б його звільнили зважаючи на його [цензура]. вік та безробіття зараз, але якісь штрафи чи інші міри треба прийняти.....Другий недавно працюючий молодик на тій же заправці: тупо некомунікабельний(хоча молодий і все життя попереду), чай/каву пишуть роблять за 1 хв, а реально 3-5 хв.....
Компресора нема, пилососа нема, ціни на товари деякі космос, туалети холодні та деколи ванючі(не гівном, і не хлоркою.... а якоюсь такою хімією що очі розїдає)
Інша заправка теж в Рогатині(що на вїзді в місто, якщо зі Львова їхати) Старого взірця ще заправка, обладнання і холодильники зачухані, рік тому щось ремонтували її, марафетили але як було все сіре так і лишилось. Нормального холодильника з напоями тупо нема, з пивом є а от з безалкогольними не БЬОРНАМИ і т.д. то нема, ну є але кажу Тут тобі на вибір або Burn або Закарпатська мінералочка і то НЕГАЗОВАНА, а от Sprite чи соку холодного нема.....
Тут все готують в рази швидше, але завжди ця заправка є місцем сходження всякої пацанви пяної та накуреної....постійні бійки, нема такого суботнього вечора, що б не було виклику міліції бо хтось холодильник бє, той до операторки чіпляється....а туалет там просто УЖАС, в зимку гидко, зимно так шо ппц, та сушилка що сушить що нє......
Просто реально достало. НА тій же ВОГ в Бурштині, там і мясна нарізка в ВЕЛИЧЕЗНОМУ ХОЛОДИЛЬНИКУ, І КИСЛОМОЛОЧНІ ПРОДУКТИ ХОЛОДНІ !!!, і булочки, і хот доги, туалет взагалі не гірше Socar.....

Приклад заправки м. Рогатин, Івано Франківська обл., НА новіші заправці (вже як на франківськ) Поїсти нормально нічо крім тих хот догів нема, пишуть що зроблять хот дог за 3 хв а реально 15, там працює такий старший мужик, весь час зігнутий, недовольний, ну реально ТУГОДУМ, все так повільно робить, якщо
є 3 машини на заправці і всі за готівку і кожен купить по пачці сигарет і по каві, то я як четвертий попав на 20 хв черги мінімум....я наповному серйозі(кожен день там заправляюсь), я нехочу що б його звільнили зважаючи на його [цензура]. вік та безробіття зараз, але якісь штрафи чи інші міри треба прийняти.....Другий недавно працюючий молодик на тій же заправці: тупо некомунікабельний(хоча молодий і все життя попереду), чай/каву пишуть роблять за 1 хв, а реально 3-5 хв.....
Компресора нема, пилососа нема, ціни на товари деякі космос, туалети холодні та деколи ванючі(не гівном, і не хлоркою.... а якоюсь такою хімією що очі розїдає)
Інша заправка теж в Рогатині(що на вїзді в місто, якщо зі Львова їхати) Старого взірця ще заправка, обладнання і холодильники зачухані, рік тому щось ремонтували її, марафетили але як було все сіре так і лишилось. Нормального холодильника з напоями тупо нема, з пивом є а от з безалкогольними не БЬОРНАМИ і т.д. то нема, ну є але кажу Тут тобі на вибір або Burn або Закарпатська мінералочка і то НЕГАЗОВАНА, а от Sprite чи соку холодного нема.....
Тут все готують в рази швидше, але завжди ця заправка є місцем сходження всякої пацанви пяної та накуреної....постійні бійки, нема такого суботнього вечора, що б не було виклику міліції бо хтось холодильник бє, той до операторки чіпляється....а туалет там просто УЖАС, в зимку гидко, зимно так шо ппц, та сушилка що сушить що нє......
Просто реально достало. НА тій же ВОГ в Бурштині, там і мясна нарізка в ВЕЛИЧЕЗНОМУ ХОЛОДИЛЬНИКУ, І КИСЛОМОЛОЧНІ ПРОДУКТИ ХОЛОДНІ !!!, і булочки, і хот доги, туалет взагалі не гірше Socar.....
Всё лучшее случаеться неожиданно...
Хто зараз онлайн
Зараз переглядають цей форум: Немає зареєстрованих користувачів і 2 гостей