Модератори:Jarevych, Жульєн, Yelik, Dimon, Denja, NIK
Действия ГАИ по изъятию прав незаконны?
- jon
- Ім'я:Іван
- Стать:чоловік
- Номер:8411
- Дякував (ла): 0
- Подякували: 0
- Контактна інформація:
Народ все це добре що вони штрафи підвищили може буде чуть порядку. Але тут треба все в коплексі робити. Де в нас якась розмітка - її не інує. Правила взагалі не обдумані- тому вони провукують на порушення типу під знак заїхати або щось таке. Ачьо пішоходам не підвищать? ВЄвропі пішоходи так не лазять а в нас це потенційні небіщики. Чьо пішоходам штраф не зробити 100грн наприклад і поштрафувати трохи буде порядок. А це в нас все спрямовано на водіїв а на пішоходів управи нема.
гази - - жарять, тази - - валять а крази - - решают
- Saba
- Ім'я:Олег
- Номер:BC IA
- Подякували: 7 рази
Re: Действия ГАИ по изъятию прав незаконны?
правду кажешjon писав:А це в нас все спрямовано на водіїв а на пішоходів управи нема.
мене ДАЇ на Йордана зупинило, Кобра + Дніпропетровські.
Говорили дуже вічливо,
-Христос Рождається, представився, ваші документи
-Я показав з своїх рук документи (тіки права, решта не встиг витягнути навіть)
-Він каже щасливої дороги, допобачення.
- vovka
- Дякував (ла): 56 рази
- Подякували: 96 рази
- Контактна інформація:
я там про аварійну ситуацію вище ссилки скидав. там якраз чітко все описано. просто треба прочитати.jon писав:Я так і не розумію того визначення "Аварійна ситуація " воно чітко і не описується в правилах дорожнього руху. Саме не приємне порушення ненавижу його.
- Fobos
- Рятівник форуму
- Ім'я:Юра
- Дякував (ла): 138 рази
- Подякували: 9 рази
- Контактна інформація:
Saba писав:мене ДАЇ на Йордана зупинило, Кобра + Дніпропетровські.
Говорили дуже вічливо,
-Христос Рождається, представився, ваші документи
А мали казати Христос Хрещається

Ford?
- LEgEnDA
- Тюнінг клуб
- Ім'я:Саня
- Контактна інформація:
Мені цікаво на то подивитись, як даїшники будуть бігати за пішоходамиjon писав: Чьо пішоходам штраф не зробити 100грн наприклад і поштрафувати трохи буде порядок

- Stranger
В идеале так и должно быть!LEgEnDA писав:А так прикинь пішоход пройде на червоне світло, гаїшник жезлом його тормозне і поведе до суду за створення аварійної ситуації?
- LEgEnDA
- Тюнінг клуб
- Ім'я:Саня
- Контактна інформація:
Stranger, ну да, в идеале, но что у нас в стране идеального?
- Stranger
Да, тут я с тобой абсолютно согласен.LEgEnDA писав:Stranger, ну да, в идеале, но что у нас в стране идеального?
- jon
- Ім'я:Іван
- Номер:8411
- Контактна інформація:
Чьо ти смієшся? Наприклад в тій самі польщі ніхто так не лазить як в нас а нормально по пішоходному. А чьо так бо штраф такий що ого і ніхто не ризукує а в нас привикли пішоход переходив не положеному місці ти його збив хоть нічого не порушував і всерівно ти винен ну що то за безпридел?LEgEnDA писав:Мені цікаво на то подивитись, як даїшники будуть бігати за пішоходамиjon писав: Чьо пішоходам штраф не зробити 100грн наприклад і поштрафувати трохи буде порядокСмішно було як я від них втікав в шльомі, але то була інша ситуація. А так прикинь пішоход пройде на червоне світло, гаїшник жезлом його тормозне і поведе до суду за створення аварійної ситуації?
гази - - жарять, тази - - валять а крази - - решают
- Роман Ваз
- Ім'я:роман
короче у знакомого забрали права за точто под знак ехал.тоже написали про аварийную ситуацию.забрали на пол года.
-
- Контактна інформація:
Роман Ваз, ну так нашо їхав?
Ну то шо на півроку то закруто... але ж порушив...
- Buts
В тому то й фішка, що за б-я порушення найвище покарання дають - забирають права. Несправедливо. Це попахує савком, планами на к-ть порушень. Але з державою не поспориш.Fly писав:Роман Ваз, ну так нашо їхав?
- Winner
- Контактна інформація:
В Харькове задержан пьяный депутат без прав
В ночь с четверга на пятницу сотрудниками ГАИ в центре Харькова была задержана Toyota, в которой находился пьяный водитель. На просьбу предъявить автомобильные права и пройти экспертизу на предмет медицинского освидетельствования алкогольного опьянения, водитель отказался и от одного, и от другого.
После этого водитель сказал, что он депутат райсовета, и попытался скрыться, однако был задержан и препровожден в отделение Киевского района. Как оказалось, кроме депутатской «корочки» у водителя не было иных документов. В данный момент автомобиль задержанного находится на штрафстоянке, а виновного в нарушении правил ждет суд (при этом его права с тремя административными проколами уже направлены туда же).
Стоит заметить, что сейчас проходит месячник по контролю безопасности на дорогах, вследствие чего в Харькове работает группа столичных сотрудников ГАИ – но задержание депутата было проведено местными инспекторами.
В ночь с четверга на пятницу сотрудниками ГАИ в центре Харькова была задержана Toyota, в которой находился пьяный водитель. На просьбу предъявить автомобильные права и пройти экспертизу на предмет медицинского освидетельствования алкогольного опьянения, водитель отказался и от одного, и от другого.
После этого водитель сказал, что он депутат райсовета, и попытался скрыться, однако был задержан и препровожден в отделение Киевского района. Как оказалось, кроме депутатской «корочки» у водителя не было иных документов. В данный момент автомобиль задержанного находится на штрафстоянке, а виновного в нарушении правил ждет суд (при этом его права с тремя административными проколами уже направлены туда же).
Стоит заметить, что сейчас проходит месячник по контролю безопасности на дорогах, вследствие чего в Харькове работает группа столичных сотрудников ГАИ – но задержание депутата было проведено местными инспекторами.
- z@k
- Ім'я:Олег
- Номер:ВС6904АА
- Контактна інформація:
Депутати і всі посадовці вони ж перші безпридєльщики на дорогах (правда не всі)
а про пішоходів то треба робити так як в темі юмор є протокол з місця ДТП в Мінську. Бо по інакшому до них недойде.
Про Дніпропетровських дайців в мене особисто враження залишились переважно хороші. Мене вони зупиняли разів 7 докулупались тільки 1 раз і то наші менти. Правда 1 раз хотів мене на понт Дніпропетровський взяти. Пробував мені доказати що під наркотою. Але оскільки я трошки медик то йому абсолютно невийшло.
А від іншого мента я дістав шок коли він мені сказав : цитую "Дай Вам Боже здоровя, щасливої дороги" я невитримав і сказав шо від наших ментів таких слів недочекаєшся. Він мені чемно подякував і почав чогось сміятись.
А нарахунок відбирання прав це вони даремно. бо зараз наші менти вернуться голодні (якже цілий місяць їх ніхто некормить) і почнеться безпрідєл серед ментів. Так що саме страшне в нас ще попереду. Готуйтесь;).
а про пішоходів то треба робити так як в темі юмор є протокол з місця ДТП в Мінську. Бо по інакшому до них недойде.
Про Дніпропетровських дайців в мене особисто враження залишились переважно хороші. Мене вони зупиняли разів 7 докулупались тільки 1 раз і то наші менти. Правда 1 раз хотів мене на понт Дніпропетровський взяти. Пробував мені доказати що під наркотою. Але оскільки я трошки медик то йому абсолютно невийшло.
А від іншого мента я дістав шок коли він мені сказав : цитую "Дай Вам Боже здоровя, щасливої дороги" я невитримав і сказав шо від наших ментів таких слів недочекаєшся. Він мені чемно подякував і почав чогось сміятись.
А нарахунок відбирання прав це вони даремно. бо зараз наші менти вернуться голодні (якже цілий місяць їх ніхто некормить) і почнеться безпрідєл серед ментів. Так що саме страшне в нас ще попереду. Готуйтесь;).
- Joni
- Ім'я:Vanja
- Контактна інформація:
+1z@k писав:зараз наші менти вернуться голодні (якже цілий місяць їх ніхто некормить) і почнеться безпрідєл серед ментів. Так що саме страшне в нас ще попереду. Готуйтесь;).
- Winner
- Контактна інформація:
На Форуме Участников Дорожного Движения размещено фантастическое сообщение что 10 января мужчина на БМВ 7-й серии пытался дать взятку в размере более $1000, но ничего не получилось. Права у него отобрали. А вот некоторые столичные водители рассказывают совсем другие истории. "Мой товарищ проехал на желтый свет. Его остановили гаишники и сказали — или плати 100 гривен, или пойдешь в суд. Тот заплатил сотку. И такая ставка уже везде по городу", — говорит таксист Александр. Одесские же водители жалуются, что после начала облав, ставка взятки поднялась с 20 гривен до 400.
Хто зараз онлайн
Зараз переглядають цей форум: Немає зареєстрованих користувачів і 5 гостей