є такі машини шо з заводу шротandriy_zab писав: машини

Модератори:Jarevych, Жульєн, Yelik, Dimon, Denja, NIK
є такі машини шо з заводу шротandriy_zab писав: машини
це кльовоandriy_zab писав: З 1го січня 2016р. можна буде ввозити тільки автомобілі що відповідають нормам Євро5
Ще ні... З понеділкаT5-R писав:Шо там, які новини....вже можна Х5 по 6 тисяч купувати чи ні?
шо тут не буде їздити купа вагів сторічних які кадятDexter писав: шо тут кльового?
тіпа сторічні жигулі не кадятьAnGeL писав: шо тут не буде їздити купа вагів сторічних які кадят
пора продавати свій автопарк???Інженер писав: Ще ні... З понеділка
йому поф на ланос як і більшості головне шоб фієсти подешевшали і можна кудись на сірпантіни метнутисьDexter писав: BOXER, ланос має євро-4
шот мені здається шо скоро і за 10 к 38 не купишDexter писав: бо з понеділка можна за 6к Х5 взяти
я тільки ЗА шоб боролись на два фронти. тобі принципово з якого починати? мені ні.andreyclk писав: тіпа сторічні жигулі не кадять
Я чув задурно на границі вже роздаютьCAT писав: в 15 разів подешевшали)))
Кажуть європейці доплачують шоб лохи купляли автохлам а внас жигулі почали на металолом здаватиostin777powers писав:Я чув задурно на границі вже роздаютьCAT писав: в 15 разів подешевшали)))
Скидуй ціну на рено шоб встиг продати до введення нових законівGaGaRIN писав:![]()
я в то тож більше вірюGaGaRIN писав: що ми з 1 січня будемо ссати
Зараз переглядають цей форум: Немає зареєстрованих користувачів і 3 гостей