Модератори:Jarevych, Жульєн, Yelik, Dimon, Denja, NIK
Утилізаційний збір.
- niama
- Ім'я:юра
- Стать:чоловік
- Номер:Люміній
- Дякував (ла): 0
- Подякували: 0
Ти гониш !!! Я вже виріс з того віку щоб палити сірники. А що я, чи Ти , можемо зробити ? Вийти до Оперного,подвіжувати,а потім дістати за це тягла в "некорумпованому" райвідділі ! Рибка гниє з голови... І ми, при всьому свому бажанні щось змінити, терпим фіаско. Який вихід?
Редкая собака добежит до середины Кореи .....
-
Re: Утилізаційний збір.
Невже приколи не змінились?Myself писав: викиджають сміття з вікон і палять сірники на стелях в під"їздах...

- z@k
- Ім'я:Олег
- Номер:ВС6904АА
- Контактна інформація:
George734 писав: Невже приколи не змінились? Я думав тепер щось нове роблять

-
ну давно в підїзді не живу, і думав там вже стіни крейдою не білять, а снежкою, з нею сірничка не приліпиш, хіба соплю насмотуватиz@k писав: А виявилось що нічого не міняється з часом

- valera
- Ім'я:Валерій
Так вот хто палить сірнички...

Не имей 100 друзей, а имей всех врагов!
т. 097-44-09-200
т. 097-44-09-200
- BOXER
- Номер:5666
- Дякував (ла): 78 рази
- Подякували: 23 рази
valera, зібрались, нє?
Саша, та вже ті фрази "треба шось самим робити" неактуальні... Ніхєра не виходить... "Погано стараємось"? Танунах, все рівно кожен сам за себе, було діло 8 років назад, коли всі були один за одного і за країну, але [цензура] просрали можливість, тепер живем в жопі, як і перед тим... Як я вже писав колись, єдиний вихід, це працювати, гребсти бабло, не платити податків (або мінімум), давати взятки, порушувати всі можливі правила, якшо є можливість заробити чи зробити шось більше/краще для себе і своєї сім"ї, знову давати взятки, бо підкормлені люди на порядок слухняніші. Починаючи від інженера в ЖЕКу, який думає, шо він пуп в районі, а насправді йому пакет з фляндром занести і він тобі вже все порішає
Відстоювати свої права треба, особливо коли по беспрєдєлу наїжають чи просто вижати хочуть з тебе, але коли треба, тоді треба нажимати і рішати. А тим, хто сірники до стелі ліпить (навіть я того в дитинстві вже не робив, переважно то вашої вікової категорії 30-40 років таке робили
) просто віджимати яйця. Але де ти дітей з тими сірниками знайдеш тепер? Вони тепер за компами всі поголовно 

Саша, та вже ті фрази "треба шось самим робити" неактуальні... Ніхєра не виходить... "Погано стараємось"? Танунах, все рівно кожен сам за себе, було діло 8 років назад, коли всі були один за одного і за країну, але [цензура] просрали можливість, тепер живем в жопі, як і перед тим... Як я вже писав колись, єдиний вихід, це працювати, гребсти бабло, не платити податків (або мінімум), давати взятки, порушувати всі можливі правила, якшо є можливість заробити чи зробити шось більше/краще для себе і своєї сім"ї, знову давати взятки, бо підкормлені люди на порядок слухняніші. Починаючи від інженера в ЖЕКу, який думає, шо він пуп в районі, а насправді йому пакет з фляндром занести і він тобі вже все порішає

Sad, but true.
- BOXER
- Номер:5666
- Дякував (ла): 78 рази
Саша, ти тоску нагнав
Абідно, реально абідна
Читаєш отакі всяки новини, а паралельно звіти з вісника держзакупівель і статті в Форбсі про то, шо всі обленерги, облгази, ключові державні заводи в руках однієї людини і всі тарифи і все тепло/світло в наших убогих квартирах залежить від настрою того одного жида, який собі курить бамбук в Женеві, це пєчаль таваріщі, пЄчаль!

Абідно, реально абідна

Sad, but true.
- Myself
- Ім'я:Oleksandr
- Номер:ВС 0990 ВО
- Дякував (ла): 19 рази
- Подякували: 71 рази
- Контактна інформація:
Ну правильно, хто винен? Я!"BOXER писав: Саша, ти тоску нагнав

Політика - хєрня, як дуже допече, то скинути їх - справа двох-трьох днів

Нащо плакатись "тут погано, візьму поїду за бугор"? Візьми і виїдь! Або мовчи. Бо інакше ти - просто особа, яка не відповідає за свої слова, за своє життя в кінці кінців. Поведінковий імпотент - "Я хочу, але не можу..."

"Нам не страшні московські воші. Нам страшні українські гниди."
Симон Петлюра
Симон Петлюра
- pikach00
- Дякував (ла): 87 рази
- Подякували: 35 рази
BOXER, так пиши скарги всюди. Он один співробітник у нас - чуть що, відразу в жек дзвонить. Не пофіксалось - скарга в міську раду і все гуд.
А ти далі плати хабарі як не хочеш судитись.
- RULES
- Ім'я:Роман
- Дякував (ла): 6 рази
- Подякували: 157 рази
аналогічно мого брата в жеці до якого він відноситься вже боїться директор жеку і завжди все робиться швидкоpikach00 писав: BOXER, так пиши скарги всюди. Он один співробітник у нас - чуть що, відразу в жек дзвонить. Не пофіксалось - скарга в міську раду і все гуд.
VAG вже не той
- andriy320e30
- Ім'я:andriy
- Дякував (ла): 20 рази
- Подякували: 15 рази
- Контактна інформація:
підтримую.їх всіх треба пробувати грузити через суд або якісь внутрішні служби тоді будуть по трохи виправлятись інакше ніяк.а вивести корупцію і наглість чиновників то треба щоб пару поколіннь перейшло .pikach00 писав:BOXER, так пиши скарги всюди. Он один співробітник у нас - чуть що, відразу в жек дзвонить. Не пофіксалось - скарга в міську раду і все гуд.
TURBO -POWER
- T5-R
- Дякував (ла): 30 рази
- Контактна інформація:
коли вже нарешті допече, боо здається ситуація далеко не найкраща.....Myself писав: Політика - хєрня, як дуже допече, то скинути їх - справа двох-трьох днів
мене такі люди теж нервують, які все життя стогнуть, плачуть, ниють..... а по суті дальше "кухонної демократії" діло не йде.Myself писав: Нащо плакатись "тут погано, візьму поїду за бугор"? Візьми і виїдь! Або мовчи. Бо інакше ти - просто особа, яка не відповідає за свої слова, за своє життя в кінці кінців. Поведінковий імпотент - "Я хочу, але не можу..."
Impossible is Nothing
- ghost
- Ім'я:Павло
- Номер:ВС0190ЕА
- Контактна інформація:
шо за слюні? давайте конструктив!
I would love to change the world, but they won't give me the source code...
- Fabio Rossi
- Ім'я:Volodymyr
- Контактна інформація:
Завдики утилізаційному податку вдастя скоротити ввіз старих автомобілів в Україну. Ціна ж на нові легкові автомобілі суттєво не підніметься, так як коливання в ціні погасять самі ж імпортери.
Думаю завдяки цьому законові на наших дорогах поменшає Бичків, газельок, камазів і на те подібних транспортних засобів і збільшиться кількість європейських автомобілів з відповідними екологічними стандартами.
Думаю завдяки цьому законові на наших дорогах поменшає Бичків, газельок, камазів і на те подібних транспортних засобів і збільшиться кількість європейських автомобілів з відповідними екологічними стандартами.
- cat-yellow
- Ім'я:Михайло
- Дякував (ла): 222 рази
- Подякували: 72 рази
Fabio Rossi, тебе шо покращили?
мита піднімуть, ціни теж і буде всьо так само, як і було, тільки дорожче
цей закон для укравто і прочих, хто скручує викрутками на Україні китай-говно-пром
цей закон для укравто і прочих, хто скручує викрутками на Україні китай-говно-пром
-
- Ім'я:Віталій
Що Ви курите?Fabio Rossi писав:Завдики утилізаційному податку вдастя скоротити ввіз старих автомобілів в Україну. Ціна ж на нові легкові автомобілі суттєво не підніметься, так як коливання в ціні погасять самі ж імпортери.

+100cat-yellow писав:Fabio Rossi, тебе шо покращили?
- t309
- Ім'я:t309
- Контактна інформація:
вихід бачу тільки один, плюнути на владу з її дурними законами податками і тд, їгнорити дайців ментів податкову рахунки за комуналку і взагалі будь які рахунки, рішати все тільки самосудом, короче владу народу в прямому сенсі, але тре масовість, мож тоді ці [цензура] задумаются заметушатся і до них дойде що пиляють гіляку на якій сидять і вона вже почала падати
https://goo.gl/TcJrkr
Ні хабарям, відкатам, порушеням ПДР!
Ні хабарям, відкатам, порушеням ПДР!
- VAVAN
- Номер:LVIVSKI
- Дякував (ла): 3 рази
- Подякували: 1 раз
- Контактна інформація:
t309, це крик душі. Потрібно державу змінювати державу з СЕБЕ, Як майселф та інші форумчани писали, звіздєть каждий может, а до діла?- та [цензура] в мене новий сезон по телєку Касела почавсі.
Я давно вже міг бути в штатах, проте інші життєві рутинності і обовязки . Треба вчити то ВЕРХОвенське Гамніще принципіально (із затратами часу по всіх інстанціях -суди, прокуратури, акції з коктелем Мололтова), це буде дієво. "Де гурт - там сила!" Влада народу має бути конституційна. Потрібно лідера жеби не ачкував і проливав кров і шось змінював, а не так як 8 років тому ТОШНОТИ зібрались.
В Яника-шестака і його ЖИДОМАСОНІЇ єдине, шо мені сподобалось_ шо вони як САША БЄЛИЙ- відповідають за свій БАЗАР -всій тій кумошвагропіТарастії показав, шо таке насправді БАНДИТИ СИДІТИМУТЬ У ТЮРМАХ!

Я давно вже міг бути в штатах, проте інші життєві рутинності і обовязки . Треба вчити то ВЕРХОвенське Гамніще принципіально (із затратами часу по всіх інстанціях -суди, прокуратури, акції з коктелем Мололтова), це буде дієво. "Де гурт - там сила!" Влада народу має бути конституційна. Потрібно лідера жеби не ачкував і проливав кров і шось змінював, а не так як 8 років тому ТОШНОТИ зібрались.
В Яника-шестака і його ЖИДОМАСОНІЇ єдине, шо мені сподобалось_ шо вони як САША БЄЛИЙ- відповідають за свій БАЗАР -всій тій кумошвагропіТарастії показав, шо таке насправді БАНДИТИ СИДІТИМУТЬ У ТЮРМАХ!

-
- Ім'я:Віталій
Поки що Утилізаційний збір відмінили. Точніше розгляд в другому читанні, відповідно і затвердження, відтермінували до кращих часів і ще раз питання стосовно цього закону вже може бути підняте новою Радою в наступному році..
-
Хтось чув про якісь зрушення у цьому напрямку?
Наскільки я зрозумів відбулось взаємне скасування зборів між Україною і Росією.
По 24-му щось говорили про цей закон (вчора), але почув тільки "краєм вуха"
Наскільки я зрозумів відбулось взаємне скасування зборів між Україною і Росією.
По 24-му щось говорили про цей закон (вчора), але почув тільки "краєм вуха"

Хто зараз онлайн
Зараз переглядають цей форум: Немає зареєстрованих користувачів і 7 гостей